Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz diamondface #1175 üzenetére

    necces, az a baj.. hiába a cm táblázat és az eu méret is, a baj az, hogy szinte mindegyik típus más és más méret a való életben, hiába van megadva a táblázatban.. van olyan ff-em, amelyik hosszra tökéletes, de a kislábujja nagyobb.. van olyan amelyik picit sarokban nagyobb, de a lábujjai tökéletesek.. szóval 100%-ra soha sem fog passzolni. így az első darabokkal amiket vettem, be is fürödtem, mert nem voltak jók méretben. de akkoriban felvenni sem tudtam mert nem lehetett még eu-ban sem kapni.
    most már kapni egy ideje mo-n is, menj el a mountex-be, ott van pár darab, próbáld fel élőben és tudd meg melyik a pontos, vagy a legjobban passzoló méreted, és azt rendeld meg usa-ban és hozza be ismerős. itt semmit se vegyél horror pénzért, csak az usa-ból. ha meg nem jó, még mindig eladhatod a vaterán. én mindent usa-ból kapok. vaterán is kapni amúgy, de nem tudom megmondani róluk, hogy eredetiek e.
    egyébként a 3 ff-ből amit használok, a mai napig a legegyszerűbb sprint a kedvencem, ez az abszolút allrounderem - ez a legjobb edzésre, a legvékonyabb talpú, legegyszerűbb felépítésű és mégis 100%-ban rögzül, észre sem veszed, hogy van rajtad valami. és az ára sem vészes. van 130 dolláros ff-em is, de az csak erdős, kemény turákra van, máshova nem jó. kevesebbet is használom, igazából meg sem éri az árát.. kifejezetten a futó ff-eket is nézem, de még mindig nem látom, hogy miben lennének jobbak egy sima sprint-nél..

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák