-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonkuci
tag
Sziasztok!
Google táblázatokban lenne egy kisebb (hát igazából nagyobb) gondom.
Excelben tök jó a get.cell dolog, ezt is ti mutattátok nekem, hogy tudjam szűrni mi az ami félkövér, dőlt stb. Ott jól is működik, de most ezt kéne valahogy átültetnem google táblázatokba.. és nem megy.
Ott nincs ilyen feature, hogy get.cell...A következő lenne a dolog.
Munkalap1 A oszlopában dátumok vannak és arra lenne szükségem, hogy ha ezt átformázzák áthúzottra, akkor Munkalap2-n (ha úgy egyszerűbb, könnyebb akár lehet Munkalap1-n is egy segédoszlopban, bármire vevő vagyok) megjelenjen, hogy igaz, ha áthúzott a szöveg, vagy hát a dátum, hamis ha nincs áthúzva.Kicsit bonyolult, remélem érthető.. és hogy tud valaki segíteni!
Köszönöm előre is! -
sonkuci
tag
sziasztok.
excel 2016ban van egy kimutatásom, hozzátartozó kördiagram és egy szeletelő.
miután beszúrtam a diagramot, megformáztam (semmi extra, adatfeliratok hol legyenek, félkövér, stb) viszont amikor használom a szeletelőt akkor elfelejt mindent.
így ha valamit kiválasztok a szeletelővel újra be kell állítanom hozzá újra a formázást.
ha stílusból választom ki valamelyik stílust, úgy mindig érvényes bármit választok a szeletelővel.
ha elmentem sablonként se jegyzi meg a formázást.
én vagyok a béna és van erre valami egyszerű megoldás, vagy minden alkalommal be kell ezt állítanom?köszi
-
sonkuci
tag
válasz
Fferi50 #49877 üzenetére
szia.
A félkövérítést azt a vezetőség dönti el, tehát az a táblázattól független.
(Amúgy, mivel nem találok erre így megoldást, ha más formázással egyszerűbb vagy megoldható, arra is nyitott vagyok. Nem tudom én, színnel kitöltés, bármi)
Igen, a két cella tartalmát kellene összehasonlítani. Ha ugyanaz akkor csak jelenjen meg az adott sor következő cellájában (ahogy írtam, mondjuk F1ben). Ha ugyanaz a két érték, akkor egyik sem félkövér.
Ha valami félkövér, akkor az nem ugyanaz, mint az amivel összehasonlítjuk, és a félkövérnek kell "nyernie" az összeshasonlításban. -
sonkuci
tag
sziasztok!
2016os excelt használok.
a gondom a következő lenne. van valami ilyesmi táblázat, mint ez:
Most a gond az lenne, hogy nekem a B1et kéne összehasonlítani D1-el és ahol fél kövér akkor azt mutassa egy másik cellában (pl itt akkor az F1-ben). Ha nincs félkövér akkor azt amit ott mutat, mert akkor az ugyanaz a két érték. Valamint C1-et is össze kéne hasonlítani ugyanígy E1-el.
Van erre valami megoldás, ötlet?
Bármilyen megoldásra vevő lennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest