- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmate96
újonc
válasz
Delila_1 #33513 üzenetére
Azt fedi, hogy vannak akik 4 órában dolgoznak, vannak akik 6 órában és vannak, akik 8 órában. Ez heti lebontásban van felírva tehát 20-30-40 órában. És ha beírom, hogy Pl 7:12-kor kezdődik a bevásárlás kezdete, van 2 dolgozó 20 órásban van 3 dolgozó 30 órásban és van 5 dolgozó 40 órásban és nekik ennyi meg ennyi a pickrate-ük összesen mondjuk pl 160, akkor megkapon mikorra végeznek a munkával.
Nem tudom mennyire megvalósítható ez ?
Nekem eléggé zavaros. -
-
lmate96
újonc
válasz
Delila_1 #33501 üzenetére
Igen tényleg köszi.
Még azt nem értem, hogy mi alapján számol. Mert oké beírok egy pick rate-et és egy időt. Rámegyek, hogy hozzáad és csak adja hozzá. De mitől függ ez ? Milyen időközönként ? Mert ház ugye meg lesz adva egy adott termékszám, és meglesz adva egy adott rendelésszám. Lesznek dolgozók aki 4, 6 ,illetve 8 órában dolgoznak, heti lebontásban. Elméletileg annak kellene kijönni, hogy adott létszámnál mennyi idő alatt lehet teljesíteni az adott rendelést, mikorra végeznek.
De ez nekem nagyon zavaros. -
lmate96
újonc
Igen, így kellene.
-
lmate96
újonc
Sziasztok!
Valaki kérem segítsen. Hogy kell azt megcsinálni, hogyha én a pirossal jelölt mezők bármelyikét módosítom, akkor a kékkel kapott mezőben az eredmény magától változzon.
Tehát, a termékszám, rendeléssám, létszám, pickrate idő is változik. Akkor megkapom a bevásárolt termékeket.
Ezt hogy lehetne megcsinálni ?
Valalaki tudna segíteni képlettel.
Nagyon köszönöm.(Az adatok csak példák)
-
lmate96
újonc
Sziasztok!
Valki tud segíteni excelben. Fontos lenne nagyon. Kérem szépen írjon egy privát üzit aki tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged