Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Microsoft Rewards
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lmate96
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Azt fedi, hogy vannak akik 4 órában dolgoznak, vannak akik 6 órában és vannak, akik 8 órában. Ez heti lebontásban van felírva tehát 20-30-40 órában. És ha beírom, hogy Pl 7:12-kor kezdődik a bevásárlás kezdete, van 2 dolgozó 20 órásban van 3 dolgozó 30 órásban és van 5 dolgozó 40 órásban és nekik ennyi meg ennyi a pickrate-ük összesen mondjuk pl 160, akkor megkapon mikorra végeznek a munkával.
Nem tudom mennyire megvalósítható ez ?
Nekem eléggé zavaros. -
lmate96
csendes tag
-
lmate96
csendes tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Igen tényleg köszi.
Még azt nem értem, hogy mi alapján számol. Mert oké beírok egy pick rate-et és egy időt. Rámegyek, hogy hozzáad és csak adja hozzá. De mitől függ ez ? Milyen időközönként ? Mert ház ugye meg lesz adva egy adott termékszám, és meglesz adva egy adott rendelésszám. Lesznek dolgozók aki 4, 6 ,illetve 8 órában dolgoznak, heti lebontásban. Elméletileg annak kellene kijönni, hogy adott létszámnál mennyi idő alatt lehet teljesíteni az adott rendelést, mikorra végeznek.
De ez nekem nagyon zavaros. -
lmate96
csendes tag
Igen, így kellene.
-
lmate96
csendes tag
Sziasztok!Valaki kérem segítsen. Hogy kell azt megcsinálni, hogyha én a pirossal jelölt mezők bármelyikét módosítom, akkor a kékkel kapott mezőben az eredmény magától változzon.
Tehát, a termékszám, rendeléssám, létszám, pickrate idő is változik. Akkor megkapom a bevásárolt termékeket.
Ezt hogy lehetne megcsinálni ?
Valalaki tudna segíteni képlettel.
Nagyon köszönöm.(Az adatok csak példák)
-
lmate96
csendes tag
Sziasztok!
Valki tud segíteni excelben. Fontos lenne nagyon. Kérem szépen írjon egy privát üzit aki tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sziasztok!
Fferi50