- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz
Technoman #15 üzenetére
MOi -> magyarországi
Samu modem: főleg a 6-os széria tulajai tudnának mesélni a térerő-gondokról (mondhatni "samsungos": QualComm modemesekhez észrevehetően gyengébb), egy más készülékben meg sem jelent típus van bennük. A 7-es szériában már sokat javult a dolog (teszt), de még mindig lemaradásban van a QC-hez képest. Sokan panaszkodnak az 5G hiányára, saját tapasztalat alapján mondom nem is baj h nincs. Jelen pillanatban itthon nem annyira hátrány (főleg ha a flottás csomagomat nézem, a 20GB feletti adatcsomagoknál korlátozzák a sebességet 10 Mbps-re...
- persze tudom, nem csak a sebesség az 5G előnye), ha van 5G akkor szemmel láthatóan többet fogyaszt a teló. Majd' 3 hétig 5G-n lógott a P7-em, volt h bele kellett nyúlnom és átállítani LTE-re h jobban bírja.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Technoman #11 üzenetére
Kamerát írtam. Kijelzőnél nekem nem sokat ad ha ad a nagyobb felbontás.
Nálam kamera miatt top contender a Pixel sorozat ebben baromi jó.
Nekem S23 Ultraval a kamerás képességei a gondom. Meg hogy ceruza helyére rakhattak volna aksit.
Pixel sorozattal a fő gond a samsung modem és a MOi támogatottsága = nincs 5G. Én gond nélkül adnék több pénzt is pixel 8 proért ha snaprdagonnal jönne. -
Elit3Zotya
addikt
Kamerafelhozatalra kíváncsi vagyok és maximális kijelző fényértékekre is.
-
Technoman
őstag
Ahogy olvastam, sok mindenben. A kamerában és kijelzőben is.
Ajánlom ezt a cikket.Én is most eléggé rákattantam a 8 Pro-ra. Eddig az S23Ultra is képben volt, de az egy baromi drága teló (bár tartok tőle, hogy mire a 8 Pro kijön, olyan áron lesz, mint az addigra "olcsó" S23 Ultra)
-
ghiottone
nagyúr
Még a mérettel nem is lenne gond, ha az alapmodell tényleg kisebb lesz. Inkább az lenne szimpatikus lépés, ha a kamerákból megkaphatná ugyanazokat a lencséket, mint a Pro modell.
-
Technoman
őstag
Számomra nagyon várós. Talán lecserélem, a P30 Pro-ra.
Lapos kijelző, (még) jobb fotós tulajdonság, még jobb fényerő, stb...Bone123:
Írásodban "sejtelmesen" említed a Pixel 7a-t. Ez azt jelenti, hogy várhatunk tőletek arról is egy tesztet?
Jó lenne -
Cannabis7
senior tag
Kár, hogy nem 5,5 körüli csökken, és manapság a 6,1" a legkompaktabb méret
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Energiaital topic
- Drón topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest