Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz wrongduke #48286 üzenetére

    A játék alapvetően single player módra van kitalálva, a multi csak egy plusz lehetőség. Ha SOLO módban indítod a játékot, soha más játékossal nem fogsz találkozni. OPEN módban összefuthatsz másokkal is, ha olyan helyeken jársz. Szerencsére bármikor válthatsz a játékmódok között. Megteheted, hogy eleinte nyugisan játszol, más játékosoktól elzárva, aztán később beugrasz közéjük.

    A fentebb írtak miatt a combat zone és a többi is mind pve. Csak akkor találkozhatsz ott más játékossal, ha OPEN módban játszol.

    Sztori nem nagyon van. Ez full sandbox játék. Az elején van egy aránylag hosszú időszak, míg a különböző mérnökökkel találkozol. Ők a hajó fejlesztése miatt nagyon fontosak. Ezt a szakaszt fel lehet fogni egy hosszabb tutorialnak, mert végigvezet a játékban folytatható tevékenységeken, mint pl. kereskedelem, felfedezés, bányászat, harc, stb.
    De felvehetsz sokféle küldetést, némelyik egész jó, és vannak persze unalmasak is.

    Annyit játszod, amennyit akarod. De azért pár száz órát úgy bele lehet tolni, hogy észre sem veszed. A farmolás két részből áll. Az egyik a pénz, ez ma már aránylag gyorsan szerezhető, a másik meg a különböző materialok, amelyeket a mérnököknél használhatsz el a hajóid fejlesztésére. Utóbbi kicsit lassabb, bár erre is vannak gyorsabb megoldások. De azért ne számíts arra, hogy reggel nekiülsz és estére megvan a legjobbb, feltuningolt hajód! Ez nem egy gyors játék.

    A jték alapvetően könnyű, leszámítva a pvp-t, de abba addig nem is érdemes belekezdeni, míg fel nem tudod tuningolni a hajód a legjobbra. A pve harc tud nehéz lenni, amíg alap hajókkal mész, de ha fel vannak cuccolva rendesen, akkor igazából NPC nem nagyon tud már bántani téged. (Természetesen van néhány speciális eset., ahol ez nem igaz, de általában igen.) De ezt a részét látni kell, úgy érthetőbb, leírni nem annyira egyszerű. Mert mind függ attól is, hogy milyen hajóval mész. Harcban nem ugyanaz egy AspX meg egy Python.

Új hozzászólás Aktív témák