Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sensor060

    aktív tag

    válasz totila #28637 üzenetére

    FPS kijelzés : Játékon belül CTRL+F.

    Amúgy nálam is ugrál állomáshoz való érkezéskor, pedig nemcsak hogy monitoroztam a gépet ilyenkor de logfile-t is csináltam, és semmi nem "koppanik", tehát se a videókártya se a processzor, se az ssd nincsen 100%-on, egy pillanatra sem (i5-4460 és GTX960 4GB).
    Viszont ami furcsa, és csak ennél a játéknál tapasztalom, hogy szinte mindenhol, tehát akár supercruise-ban, akár az állomáson dokkolva is ha átlépek Windozba és "tekerem az egeret", akkor az is be-beakad 3-5 másodpercenként, de csak egy ideig. Ha a rendszerben vagyok, nem lépek át másikba akkor ez az egérugrálás nincsen, és az állomásokra is "szebben" érkezek.
    Aztán ki kilépek a főmenübe és OPEN-ből átváltok SOLO-ba, akkor megint kezdődik elölről.
    Nekem ez úgy tűnik, mintha a háttéradatokat töltögetné, frissítgetné, tömörítgetné ilyenkor, és emiatt van ez a döcögés.
    Lehetséges hogy a kommunikáció lassult be és ez csinál egy ilyen hibát. Amúgy is változott valami, mert régebben például bolygóra érkezve a "Dropping From Orbital Cruise" után közvetlenül kilépett sima repülésbe, és leszállás. Nade most ugyanúgy van a Dropping......, aztán megáll a hajó a levegőben, a routeren villog a LED és ennyi. Eltelik sokszor 5-6 másodperc is mire kiugrik a sima repülésbe, és elkezd kicsit akadozni (mint az állomásoknál fent az űrben).

Új hozzászólás Aktív témák