Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Mivel úgy érzem, a béta újdonságai kicsit kimerültek, visszaültem az élesbe. És mivel épp ott sincs semmi dolgom, úgy gondoltam, hogy benézek egy CZ-be. Utoljára még 2015 tavaszán tettem ilyet, amikor a Pythonnal toltam a CG-ket, amikben annak idején kimagaslónak számító honoráriumok varázsoltak széles mosolyt a pilóták arcára. Alapból ugyan nem vagyok oda a CZ-kért, kicsit olyan üres hentelésnek tűnik számomra, de mivel mostanában a HazRES-ekben is max egy-két bágyadtan lézengő kalóz szerű képződményt tudtam felhajtani, ezért maradt a zsoldos harc. Gondoltam egy HICZ-ben már csak otthon találok valakit. Azt épp nem állítanám, hogy senki nem nyitott ajtót, de meg kell hogy mondjam, kicsit bizony csalódott voltam. Emlékeim szerint egy CZ-ben sokkal keményebb versenyzők úszkáltak, mint mondjuk egy mezei USS-ben. Jó, persze most is tapasztaltam valami hasonlót, de pozitív példának igazán csak a Pythont tudnám felhozni(a pajzsa ugyan pont olyan harmatosnak bizonyult, mint a többinek, de meglepően masszív armor-t varrtak fel rá) Összességében alig találtam olyan sporttársat, akivel komolyabban meg kellett volna küzdenem. Pl itt találkoztam először Cutterrel. Már régóta kíváncsi voltam, mire számíthatok ettől a rusnya birodalmi jószágtól :) , de azt kell mondjam, nem sokat tudott felmutatni. Esküszöm, az a Python az új golyóálló mellényével tovább állja a sarat(kis túlzással). Egyetlen kellemetlen tulajdonsága van(a rusnya birodalmi formájából adódó vizuális környezetszennyezésen felül :D ), hogy a gyorsasága miatt hajlamos túl messze sodródni, és néha utána kell boostolni. Amúgy semmi különös. Mivel elővettem a régi CZ taktikámat(lődd ki, boostolj odébb, csapj le az ottani legnagyobbra, lődd ki, boostolj el, stb), össztűz alá egy kivételtől eltekintve nem is kerültem, ezért egy árva SCB-t el nem kellett lőnöm, a pajzson így is végig három karika volt. Abban az egy komolyabb tűzpárbajban két Cutter, egy Python, egy Clipper, néhány Vulture(ők is jó benyomást tettek rám, főleg a manőverezéssel), és még néhány aprólék vett rész. De ott is csak azért halványult el a legkülső karika, mert az egyik Cutter pilóta 2x is volt olyan ostoba, hogy nem tért ki előlem(valószínűleg Japánban végezte az akadémiát '944-ben :). ) És ha egy kis rammer van kilátásban, attól soha nem zárkózom el :N (elvégre nem én vagyok az az ostoba pilóta, aki nem tart 4 pöttyöt a pajzson :N ), így hát boost neki(2x), és máris spóroltam némi lőszert. És ami a Pythonnal anno igen kellemetlen körülmény volt(nevezetesen, hogy a sok rám akaszkodó rohadt kis házi, piaci, cece, dög és egyéb légy pofán verése igen macerás művelet volt), az mára már a múlté, a Corvette tökéletesen alkalmas a rovarirtásra. Gondoltam, teszek fel róla egy videót, de visszanézve inkább uncsinak találtam, mint érdekesnek, úgyhogy elálltam a szándékomtól.
    Mindenesetre a csalódások ellenére most egy darabig asszem CZ-zni fogok, hogy az igencsak megkopott harci tudásomat pallérozhassam kicsit. Ja, és ha az emlékeim nem csalnak, akkor sokkal jobban is fizetnek, mint régen(lehet hogy tévedek) :)
    -
    Itt az egyik kis mafla birodalmi palánta. Most vagy valamilyen bab étel volt a menü a császári menzán, vagy indokolatlanul használta a pótféklámpáját....akárhogy is, meg kellett bírságolnom... :B
    -

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák