- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Kint vana 4es Béta
-
Teal'C
veterán
HomeUp frissítés jött
-
Teal'C
veterán
Béta 2 fent van.
-
Teal'C
veterán
Lezárt biztonsági képernyőnél nem lehet USB portot csatlakoztatni még AA-sem. Megjelenik egy ikon és azt írja oldjam fel a készüléket és csatlakozzak újra. Ki lehet egyébként kapcsolni, a gondom igazán az hogy nem lehet biztonságos helyhez vagy eszközhöz társítani.
-
hapakj
őstag
The new iOS looks good
-
zzola
titán
S24-en belefutottam egy hibába. Spotify, lelövöm az alkalmazást, lezárom a kijelzőt majd megnyomva az oldalsó gombot, lent az alsó sávon ott marad az alkalmazás, ki is lehet bontani, de gombokra nem reagál.
-
TODI1111
veterán
"A navigációs sávot nem tudom el rejteni mint eddig."
Szerintem erre várnunk kell a végleges verzióig és, hogy újra kompatibilisek legyenek a Good Lock modulok.
Nekem az új akkumulátor kijelzés nem tetszik, remélem, hogy majd a quickstar modullal visszaállítható a sima szám kijelzés. -
Teal'C
veterán
Nos nekem egyenlőre tetszik, nagyon pörgős semmi lag.
1 dolog van
A navigációs sávot nem tudom el rejteni mint eddig.Viszont tetszenek az új ikon megoldások az értesítésnél, a zárképernyő média vezérlés, a WiFi ikon. És talán egy leheletnyi gyorsabb az újlenyomat olvasó is pedig még üveg is van rajta.AA is megy hibátlanul.
Még ismerkedünk!
-
TODI1111
veterán
Azt már régóta tudjuk, hogy a google és minden mobilgyártó gyakorlatilag"mindent" tud a használáról. Valami olyat mondjatok amit nem tudunk. Itt azon volt a hangsúly, hogy "bárki", ami azért messze áll a valóságtól.
"illetve bárki megnézheti/kezelheti üzeneteinket és a többi, ott megjelent appot a zárolt képernyőn. " -
ujvendeg
tag
Mondok 15 féle módot, de most csak egyetlen "varázs-szó": telemetry. De ahol jelen van a Google, azt is tudja, mi lesz holnap a "veterán" úr ebédje. (Igen, mindez elmélet és gyakorlat, viszont igaz, mindehhez kellene némi ismeret a mobilok működési elvéről, plusz törölni az áldott naivságot....az egész holmi, amit internetnek neveznek, a hadseregtől került a polgári piacra...ezek után van még kérdés?)
-
Predatorr
őstag
Az A52S-em nincs, és mégis egy laggoláscsomag mára az egész.
Cserébe ugyanazokkal a bugokkal, mint újkorában, amikor legalább gyors volt. A 14-es droiddal még a kedvenc játékaim is mehettek a kukába. Rá is néztem most, 2 hónap honorozás után, nem is értem, hogy bírtam még használni.
TODI1111: Ahogy bármi mást is bármikor megváltoztathatnak a telefonodon.
-
-
HThomas
őstag
Ha jól látom a frissítés után a kamera beállítások egy részét elrejtik és csak egy plusz gombnyomás után lesznek elérhetőek? Jelenleg az összes fontos beállítás látható és elérhető két oldalt, a keresőkép mellett.
Mi értelme van az ilyen össze-vissza UI átszabásoknak? Ennyire nem tudnak már értelmes fejlesztést kitalálni, és tönkre kell barmolni azt, ami eddig jó volt?
-
Teal'C
veterán
Vajon működnek rajta a bankos appok?
Tavaly mikor feltettem működtek. -
Predatorr
őstag
Tehát (tovább) lassulnak a készülékek, cserébe gondolatainkat is kitalálják, illetve bárki megnézheti/kezelheti üzeneteinket és a többi, ott megjelent appot a zárolt képernyőn.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged