- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Autóba is sk68 lámpát használtok, ha a szükség úgy hozza? Vagy valami mást?
Ha igen, tudnátok linkelni ahol olcsón lehet hozzá jutni? De lehetőleg ne hulljon szét a kezemben.THX
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
-
csucsotke
aktív tag
válasz Predator2 #23401 üzenetére
Mostanság kipróbáltam néhány fajta sk68 -at , és ez volt a nyerő közöttük. Nagyobb kört világít mint a többi, olyan 30%al, nem tudom ez minek tudható be. És erősebb is a fénye, szintén olyan 20-30% al. Inkább melegfehér, abszolút nem kékes a színe. Nimh ceruzaakkuval. Viszont csak 1-et vettem idáig ebből, szóval nem tudom mennyire tartják a mércét, most rendeltem meg a másodikat.
[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
válasz Predator2 #23401 üzenetére
Én egy ilyet tartok az autóban:
Warsun H006
Bemutató Videó -
Vertigo18
addikt
Én is warsunt használok kocsiban... Maga a Q5 része elég gagyi, de az oldalán az SMD-ledek fasza fényt adnak!
De szerintem, ha valaki nem akar többet rákölteni, ilyen célra tökéletesek ezek az sk-k, valami 2 dodós fajta is... Úgysincs használva... Hameg elő kell mégis venni, akkor 14500-assal okés.
Bár jó szívvel egy S2-est javasolnék...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Ra3
őstag
válasz 5-ös kezelő #23410 üzenetére
Sziasztok, átfutottam nagyjából topicot, valami edc jellegű lámpát keresek, a legtöbbet javasolt convoy s2 nekem már nagy lenne, a banggoodon találtam olight s15r-t, 7900-ért el tudnám hozni kedvezményes bg pontokkal, szerintetek megéri az árárt?
Itthon semmilyen akksim-töltőm nincs (hacsak régi nimh akksikat nem számolom), azért tetszett meg mert minden benne van egy csomagban, napi használatra bőven elég lenne a teljesítménye-tudása, ha meg valami nagyobbra is lesz igény idővel akkor jöhet mellé egy s2.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
válasz luck66 #23414 üzenetére
Értem, ahogy megnéztem a gyári speckókat ott látszik is hogy jobban van hajtva a 10-esben, a leírásban az van hogy a 15-ös negyed óráig tudja a maxot, a 10-es meg csak 4.5 percig, utána bekapcsol a hővédelem, és lejjebb veszi a fényerőt.
Maradok a 15-ösnél, persze főleg az ára miatt, de a teljesítménye is biztos elég lesz.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
törölt tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy ezekben az olcsó Sk68 és klónjai lámpákban milyen driver van? Mekkora a max feszültségük?
-
WestBam
Topikgazda
válasz #15241216 #23416 üzenetére
Véleményem szerint nem lehet kijelenteni általánosságban, hogy milyen drivert kapnak. Még egy gyártónak a termékei közt is könnyen lehet különbség. Sajnos az "olcsó" kategóriának ez az átka.
A driver max 3,6V-os li ion akkut tud kezelni általában tehát 4.2V a max feszültség a driveren de adott típusnál is érdemes utána olvasni, mert van ami az akkukat nem támogatja csak az alkáli elemeket (1.5V)
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
MAC72
tag
Sziasztok!
Van egy Olight S15R lámpám. Van hozzá egy toldóm is ami lehetővé teszi, hogy kettő darab AA elemmel működtessem. A kérdésem az lenne, hogy használható-e ez a lámpa a két AA helyett két darab 14500-as akkuval? Vajon a driver kezeli-e a két sorbakötött 14500 akkut?
Tud valaki erre biztos választ adni? Biztosra szeretnék menni, nem akarom kinyírni a lámpát. -
yohnsee
tag
válasz Kozy10 #23052 üzenetére
Igen, nekem ajánlottad.
És most végre eljutottam odáig, hogy megköszönjem. Megvettem a lámpát, hozzá egy Opus töltőt és eddig minden a legnagyobb rendben van vele. Minden este használva van, és eddig remekül teljesít. A fényereje pont az, amire szükségem volt, talán még egy kicsit sok is.
2600mAh védett akksival használom, nekem 2-3 naponta kell töltenem.
Nagyon ajánlom, jó vétel volt.[ Szerkesztve ]
AVR
-
Batib
őstag
Rendeltem egy SK 68-as kislámpát és egy töltőt .
Most az a kérdésem, hogy milyen akksit vegyek ehhez.
link1
link2 (Ez gyanusan olcsó)
Esetleg mást?
Köszi![ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Vertigo18
addikt
Mindkettőtöknek köszönöm!
Asszem' megvárom a Geírbestes raktárfeltöltést, annyira nem sürgős, úgyis csak üzemidőt növel, fényerősséget nem.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
Batib
őstag
válasz gyenesmartin #23425 üzenetére
Értem, köszi!
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
zoli03
őstag
Megjött a SolarStorm T4, 3 db teljesen feltöltött Samsung ICR18650-26F akkuval 9,6A-t vesz fel. Ha jól számolom, akkor ez kb 3300-3400 lumen (driver hatásfokát figyelmen kívül hagyva), a dobozára 3200 lument írtak. Szerintem felesleges tuningolni, elég jól meg van hajtva így is, hosszútávon még nem próbáltam, de valószínűleg így is eléggé melegszik.
-
kowik
tag
Gearbest-re van most valami használható kuponkód, akku vásárlásra?
-
NORBl
aktív tag
Csak a kék,piros,zöld s2+-nál van fém kapcsoló ? Mert nekem szürke kéne, de az a képek alapján szilikongombos.
-
alex89
senior tag
Alapvetően igen, de kérdezz rá simon-tól, hogy megoldható-e szürkében is. Engem is érdekel mit mond rá ,mert én is szürkét akartam fém gombbal csak nem jutottam el odáig, hogy rákérdezzek.
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
hpsafl
tag
válasz alex89 #23439 üzenetére
Pont most olvastam, hogy a fém csak IPX6, még a szilikon IPX8 vízállóságú, bár nekem a fém sem ázott be, de a szilikon még jobban bírja.
A szürkébe nem hiszem, hogy lesz ilyen kapcsoló, mert a fém kapcsoló menettel csatlakozik a tailcap-hez, és ezáltal nem lehet csak simán bedobni a szilikon helyére.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
Kolty
aktív tag
Mi a véleményetek milyen ledet kéne vennem ebbe a lámpába?
Nagyon, nagyon gyenge a fénye. 4V 2ah akkuval működik.
Hűtés az a kerek alu felfogó, viszonylag egyszerü lenne a csere.[ Szerkesztve ]
-
alex89
senior tag
Az a 170lm tényleg baromi kevés egy ekkora lámpától. Úgy látom szinte minden műanyag benne, én nem fektetnék bele energiát, ha ledet cserélsz gondolom valami jobb driver is kellene, de úgy meg már hőt is termel rendesen..
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
Ádyka
őstag
Ha a mostani led a csillaggal nem érintkezik több hővezetővel, akkor felejtős a fejlesztés.
Vagy az a 3 csavarral rögzíthető kör alakú lap az alu? Mondjuk az sem ér sokat. 3 wattnak még elég, többnek nem nagyon.Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!
-
Kolty
aktív tag
Alex. Nem beszélve, hogy 10.h.t kell tölteni.
Ádika. Igen a kör alu. -
kacatoskazi
csendes tag
Tisztelt Korn ! Fateromnak nyaggat nézzek neki egy jó teljesítményű reflektort . Hozzászólásodban linkelt Palight-ot ha megrendelném töltővel és akkumulátorral együtt vegyem, vagy külön ? Amennyiben tudnál még ajánlani ezen reflektoron kívül mást, arra is kíváncsi lennék . Köszönöm segítséged .
-
korn
aktív tag
válasz kacatoskazi #23446 üzenetére
a többieket is kérdezheted nyugodtan, én most nem vagyok annyira benne a témában
-
kacatoskazi
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék beszerezni egy kézi reflektort, ezzel kapcsolatban lennék kíváncsi a véleményetekre. Megbízható, jó minőségű, erős, jó ár-érték arányú lámpát keresnék
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest