Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
gab.gergely
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Csak azon lamentáltam, megèr e 25k-t mint új játék. A 23-al összehasonlítva érzékelhető különbség, de van ami rosszabb lett(irányíthatóság,reakcióidő) ezért sztem határeset. Az átlagnál jóval több munka látszik benne(átlag=eddigi évek), hogy online milyen lesz az sztem is majd közel teljes terhelésnél derül ki. Azért az kicsit furcsa hogy ez fontosabb, mint hogy a game hasonlítson a focihoz

-
gab.gergely
tag
válasz
TrueGooner
üzenetére
Bocs, ahhoz én már öreg vagyok. Youtuberek nem opció?
-
gab.gergely
tag
Apró szépséghiba: pár nap után el kell ismernem, az idei rész le tudna kötni annyit mint egy új játék. A játékmenet fejlődött annyit, hogy újnak hasson,(+grafika is sztem ugrott egy kisebb szintet) főleg a mozgáskoord.-on éreztem hogy van benne munka(sztem várható volt, mert belengették a konkurenciát), egy-két mozdulatsoron csak pislogtam(messziről becsúszás dühből élethűbb pl.).Persze ha a kezdeti lassú játékmenet szokás szerint begyorsul, nem tudom mi marad belőle és ez csak karrierre vonatkozik, én UT-ra nem kaptam bétát.
-
gab.gergely
tag
válasz
üzenetére
"Ez ismét nem a női lét másodlagosságáról szól"
De itt senki nem is beszél ilyenről...Mi a bánatról van itt szó akkor? Miért kell a nőket férfiakkal versenyeztetni? Miért nem egyből jegesmedvékkel vagy tigriscápákkal? a másik probléma meg: NINCS másik fociszimulátor. A lóvé itt is monopolhelyzetet teremtett és most diktálja az irányt, te meg beveszed ,mert könnyen fogyasztható és menő lehetsz vele. Ez különben teljesen normális, csak nekünk ijesztő.
-
gab.gergely
tag
Ez nem utálat, hanem ellenszenv. Nők annyira illenek/kellenek a ffi fociba, mint férfiak a női súlyemelésbe(úszásba), vagy ti a szépségversenyre. Ez ismét nem a női lét másodlagosságáról szól, hanem arról, hogy valamit lenyomnak a torkunkon, amit mindenki tudja/érti hogy szürreális de elvárják hogy tapsoljunk hozzá, ráadásul ez a folyamat csak rosszabb lesz, mert remekül lehet keresni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- iPhone topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Asus STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest