Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
heavygrip
üzenetére
Én AGnél jöttem rá, hogy pörgős reflex játékban singleben is számít az FPS. 1080->3080 csere volt és hirtelen gond nélkül ment a nightmare. Annyira nem akartam elhinni hogy visszaraktam az 1080at... és hirtelen béna lettem.
Amikor kijött DA néztem a teszteket megvolt az érzésem, hogy ez nem az. Aztán megláttam az FPSeket és tudtam nem lehet az nem fogja tudni soha azt az élményt adni. Ettől még jó játék csak nem az amit reméltem.
-
Segal
veterán
válasz
heavygrip
üzenetére
"Állítasz a sebességen ki fejleszted a képességeidet aztán elég brutál módon lehet itt is darálni."
Csak ahhoz hogy kifejleszthesd a képességeidet, hosszan barangolhatsz az időnként már üres mapon hogy begyűjthesd az aranyakat meg a többi dolgot, mert ha fél percenként nem nyitogatod a térképet akkor tutira kihagysz felvehető dolgokat és ott utólagosan már nem lesz enemy.
Azzal még nem lenne semmi baj, hogy össze kell szedni dolgokat mert az eddig is volt, csak ugye eddig menet közben "szembejött" veled vagy nagyon max egy minimális kitérővel lehetett megszerezni. A TDA-ban viszont szándékosan úgy csinálták a dolgot hogy minden kavics alá be kelljen nézned és a pálya összes szegletébe elsétálnod.
Nekem itt kezdődik a probléma mert én egy Doomban darálni szeretnék és nem kincskeresőset játszani. Hiába tizen óra a játékidő, ha durván a 20%-ban csak a mapon bolyongasz a "semmiért".
Pont ezért hoztam fel pár hsz-el előbb a Serious Sam-es összehasonlítást, mert ott is brutál nagy pályák lettek az elődhöz képest, csak sokkal lineálisabb maradt az előre haladás és ott enemyvel van kitöltve a map és nem arannyal. Végeredmény szempontjából mind a 2 játékban bejárod az egész mapot, csak az egyikben lövöldözve a másikban meg sétaszimulátor módban töltöd el a játékidő nem kis részét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Saját hszek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- foobar2000
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest