- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Aktív témák
-
félisten
(#24498) Huma: Kilencedik küldi.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Amur
addikt
Van egy guest pass-om.Privátban jelentezzen aki kéri!
El is kelt! Ne írjatok már privit!
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Huma
addikt
válasz D1Rect #24501 üzenetére
Ja. Azt vágom. Csak azt nem, hogy az miért jobb farmolni mint a Q3-csonti király. Ott már erősebb ellenfelek vannak és nehezebb őket leverni viszont cserében nincs semmi plusz. Szerintem.
Mondjuk akinek 67K DPS-e van annak tényleg mindegy, hogy act 1 melyik részén jár.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
kovsol
titán
válasz killerjohn #24463 üzenetére
az egesz gearem ha kerult 2 millaba act 3 ra most akarok upgradrlni majd. Igazabol tudni kell mozogni, CD ket beosztani, es felismerni a vesztes szituaciokat. Probalom nem gearbol hanem skillbol jatszani. Jo persze megvan egy szint amit mindenkepp el kell ernie a cuccoknak.
mobilrol irok, azert nincs ekezet, meg esetleg eliras[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
őstag
Király, 10percenként kinyírnak. Jó így haladni.
-
X Factor
addikt
válasz almafa42 #24494 üzenetére
act1-be field of misery től, valor fel 5-re, aztán hullik a gold, tegnap teljes act1-t lenyomtuk 1-2 óra alatt 340k gold hullot összsen, all res nagyon jó, hp is elég, bár szvsz még kevesebb is, de ja dps kevés.
Mi is act2-nek látunk neki ma este, végre talán esély is lesz, idádig elitekkel nem igazán tudtunk mit kezdeni.
demon hunter: 38k dps, 100 res-ek (nagyon kevés, de ha engem ütnek mar rég rosssz), 25k hp.
Make things work
-
Tomics
addikt
Megölte a fél hónapos HD6850-em a starter Csíkos a kép. Fasza.
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
törölt tag
Megéri a Templar-t gearelni a Wizard-om mellé? Jelenleg 380 a damage-e.
Ha igen, akkor milyen itemekkel? Strenght orrba-szája vagy vitalityzzem szét, hogy ő legyen a halhatatlan tankom?Bocs a sok kérdésért, de sok értékes és drága aranyat spóroltok meg nekem a segítségetekkel.
UI: láttam itt egy scrshoot-t valakinek a 60-as Wizard-járól. Az enyém 56-os és a damage-m 3500, neki meg 20000. Pedig az intelligenciám nekem több egy 20%-al kb. Mondjuk ő kétkezessel ment, én meg egy kezes bottal+pajzs. A botom damage-e: 106-200.
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Az igaz hogy a gemeket kivetek vegleg AH-bol?
illetve meg 2 dolog:
Ez csak aprosag, de jo lenne ha socket alapjan is lehetne szurni a keresest AH-ban.A masik hogy csak engem zavar nagyon az eger kijelolesenek a nagy radiusza? Gondolok arra pl hogy WD-al el sutnem a szornyek mellet a soul-t, es ugye oda kene mennem mellejuk. De inkabb tamadja mert ki vannak jelolve, igy az egeret kb 4-5 cmel arebb kel vinni hogy ne jelolje ki. Egy csuszkat elfogadnak hogy ezt az erzekenyseget lehessen modositani, mert nekem jol jonne egy pontosabb kijeloles sokszor.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
őstag
Hehe, 150K-ért vettem pár nagyobb armoros cuccot, kicsit a damage is nőtt és fél perc alatt kinyírt 3 kék dög
-
Huma
addikt
válasz #59070464 #24513 üzenetére
Vitality.
A sebzése harmat gyenge. Csak arra jó, hogy őt üssék helyetted és használja a támogató skilljeit.(#24519) sto1911:
Nem az a baja, hogy odaszalad varázslás helyett hanem épp az hogy nem szalad oda és támad.
Amúgy én is észrevettem ezt a jelenséget. Nem egyszer majdnem meghaltam emiatt. Spirit walkban állok a tömeg közepén és ahelyett hogy kijönne a WD inkább varázsolgat. Pedig nem céloztam egyik monsztát sem. Jóval arrébb kellett vinnem a kurzort, hogy ne fogja be egyik ellenfelet sem.
Szerintem ez a konzolosodás átka. Ott szokás ez az idióta auto target.(vagy minek hívják)Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Myth
aktív tag
Wizard - Level 26 - Act III - 4k HP - 405 DPS - normal - jónak számít?
[ Szerkesztve ]
Battletag: Myth#1775
-
Bazzzs
senior tag
Bóklászik még valaki rajtam kívül Nightmare Act 2 közepén? Délután örömmel betársulnék valakihez egy kis co-op mókára
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
kovsol
titán
egy vga kartyanak birnia kell ha valami maxon terheli ha nem birja akkor rosszul van megtervezve, diabloban limitalhato is az fps. Ha tonkremegy a kocsid akkor se az aszfaltra fogod amin mentel vele. Amugy is Tomics irta, hogy par hetes a kartya, ott meg gyartasi hiba lehet ami most bukott ki. Driverben es gondolom a vga biosaban is van vedelem tulmelegedes ellen.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
execute93
őstag
LVL 40-en kiesett a 2. legendary cuccom, nagyon adja, neve: The Swami
MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK
-
frame>24
addikt
Sokan még nincsenek tisztában bizonyos item-bonusok igazi erejével, ezért k.olcsón tudnék venni iszonyat jó cuccokat, de semmit sem tudok kivásárolni!!
error mittudomén miHát tényleg járhatna egy achievement az errorokért
(#24536) BorkL : frissítettem is a listát, semmi. Máskor kiírja, hogy "Sold".
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
RI/OS
őstag
Nektek megy az ah rendesen?
Nem tudok venni semmit, mert errorozik.
24536: Ez most szvsz nem azért van
[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
Koszonom a valaszokat.
Most ep hell act 2 belialnal vagyok soloban, es nem birom lecsapni. Mar 10x neki estem de a masodik korben a zold trutyitol fekszek.
Szerintem bena a statom, bar siman vittem az egesz hell act 2-t soloban.segitene valaki lecsapni?
-
frame>24
addikt
Honnan vannak azok a speckó "dye" ruhafestékek nálad?
Hol lehet ezeket találni?A resistjeid nagyon rosszak, nálam a physical 500, a többi ~350, és lvl 56-on így is szívok jó néhány elittől! (Belial előtt vagyok nem sokkal)
(#24548) ooooobi: AH-ban nem voltak, mielőt kivették a gemeket, + stb.?
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
ooooobi
senior tag
válasz frame>24 #24547 üzenetére
ugy hogy collectors editiont vett
JSaN: egyedül nekem se ment, tegnap pl WD+DHval nyomtuk le, de egyszer fel kellett élesztenie
lézerparaszt: szerintem meg megy, reggel meraktam 2 maszkot, mär el is vitték, mondjuk ilyen 1500-2000 körüli ärakon rakom be mert csak a helyet fogja, több WD-t ugyse inditok hogy tartogassam
[ Szerkesztve ]
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
JSaN
addikt
Lenyomtuk
koszonom RI/OS, G^zC^mp€r.Akela91, most kicsit lasitok es farmolasra alok, hp-armor lesz szerintem is a kovetkezo tuning.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest