Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
kihalt a topik, én is távozom...
Több évnyi előfizetés után lépek Spotify-ra. Deezer fórumon már 6 éve téma volt, hogy nem működik a swipe close, új telón nekem is ez van, nincs megoldás, egy retek close gomb nem megy nekik. Random akadások, fagyogatás, lassan jobb hw kell neki, mint egy képszerkesztőnek. 4 GB ram mellett is vacakol. Spotify meg működik. Háttérben is, swipe close is, stb. És ehhez van Home Assistant integráció, nem kell kerülőutas vackolás. 5 Eur volt a playlist transfer, de simán megérte. -
-
válasz
Harbinger85
üzenetére
Szia! Elvileg van itt is Deezer Connect, bár sosem próbáltam. Ezzel lehetne pl. telóval az asztali gépen a lejátszást elindítani.
A lényeg, h a régi Lenovo tabletünkön (1 GB ram, Android 7. valami, már kizsigerelve, csak Deezer, HA, YT, Chrome, naptár, óra és időjárás van rajta, felület meg ami lehet light-re cserélve) meg-meghal ez a nyomorult deezer, böngészős lejátszást nem támogatja rajta, nem tölt be, stb. Ilyenkor deezer újratelepít és megint megy. Gondolom már nem akarná a régi droidot, pedig elvileg támogatott. Konyhában Bt hangszórókon szól.Van viszont egy szerverem, amin tudnék pl. Linuxot telepíteni. Logitech Media Serverrel, vagy deezerrel, etc...
Van egy Pi zero W is itt, amit be tudnék áldozni deezer lejátszásra, bár ilyen projectet nem találtam, meg kellene kijelző is hozzá, ami már egy újabb tablet ára...
Spoti sem jobb? Ott van HA integráció, ott biztosan megoldható, h a szerver streameli a zenét bárhova.
-
gyanúsan halott a topik
Nekem az lenne a kérdésem, h lehet-e régi tableten úgy "futtatni", hogy a Deezer a szerveren fut, a tableten vezérelem, a hangot a tabletre és az a BT hangszóróra küldi?
Másik, h Rpi zero W-n csinált vki már lejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest