- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
Miert kellett volna sejteni. A platform hivatalosan tamogatja az 1866-t. Azaz alap szolgaltatas. A lap feleszereltsegenek ehhez mi koze? Az IMC meg mint fentebb irtam 1866-t alapbol tamogat. Az a vicces a supportnal mint lathattad meg 2133-nak is van listaja. Egyertelmuen a lappal lesz vmi, mert mashol megy.
"Az MSi lapok amúgy klasszak, szeretem őket, de a RAM kezelésük a gyengéjük."
Ezt viszont nem tudtam. Van egy masik MSI lapon, azzal semmi gondom nincs. Megy benne a memoria tuning szepen, csomo idozites allitasi lehetoseg.
-
Z10N
veterán
Hello,
Lehet tudtok nekem segiteni:
Kaveri topik
Egyeb info a vege fele
Diohejban a hivatalos 1866 support nem mukodik.Udv, Z.
-
Z10N
veterán
Hello,
Acer Aspire One 522 netbookba akarok majd boviteni SO-DIMM DDR3 memoriat 1Gb-rol 4GB-ra. Kineztem ket darab lehetseges versenyzot, az elsodleges cel a kompatibilitas.
Kingmax DDR3 1333MHz 4GB garancia: 3 ev
CSX DDR3 1333MHz CL9 4GB (csxod3so13334gb) garancia: elettartamui: Az AMD C-60 APU IMC-je tudtommal csak DDR3 1066-t tamogat, de tobben irtak mashol, hogy az 1333 ramokkal is mennek hibatlanul. Nyilvan tuning nem lesz, bar ennek meg majd utananezek unlockolt BIOS-nal (1333). Mivel a HD6290-nek nincs dedikalt memoriaja igy 256MB-t elvesz, szoval nem art az a keves savszel is ami pluszba johet. Koszonom elore is!
Udv, Z.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest