- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Anker Soundcore Liberty 5 és AeroClip duplateszt
- Nyolc év után a Spotify eljutott a veszteségmentességig
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Jó dolog a csoportos tornaóra, de mégis jobb, ha gyalogolunk a "szabadban". Azaz ma a Kopaszi gáton. Ilyenkor egy csomó minden eszembe jut, amikre később egyáltalán nem emlékszem.
Például már most sem jut eszembe, hogy min agyaltam másfél órán keresztül. Azt tudom, hogy nem akartam munkára gondolni, nem akartam emésztődni munkahelyi dolgok miatt, majd munkaidőben eleget fogok agyalni ezeken. Na mindegy. Elmentem a Kopaszi gát legvégéig. Nagyon alacsony a Duna vízszintje, ezt már a Lágymányosi híd pillérjeinél észrevettem. Majdhogynem mezítláb áll a két híd egymás mellett. Najó, nem, de nem emlékszem, mikor láttam volna a hídlábakat ennyire kint állni a vízből. Szóval, mivel már erősen sötétedett, nem sokan mászkáltak a parkban, és ott nézelődtem a gát végénél. Elég sok vád érte a Lágymányosi-öblöt rendbehozó céget, vagy mittudoménkit, mert állítólag a kerületi önkormányzat ingatlanpanamával játszotta a kezére a nemtudomkinek, volt ebből nagy botrány, meg minden, a lényeg, hogy ez a panamás alak egész szépen rendbe hozta, én nagyon szeretek ott időzni.
Aktív témák
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Call of Duty: Warzone
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest