Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Betáblázta magát az Oppo
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee3000
tag
Haveromnak van ilyen gondja, h.kapott egy ilyen ventit, de ez nem szabványméret (asszem magasabb valamivel a keret), szóval a házba nem tudja felszerelni (ahová felmenne, ott nem akarja lecserélni a noctuáit).. Ezért gondolta, h. esetleg ráteszi a procihűtőjére, de azért megkérdezte a véleményem, merthogy ugyanolyan házunk és CPU-hűtőnk van (CM690+CM hyper 212), de én nem tudtam segíteni, ezért dobtam fel a fórumban a kérdést. Akkor ezek szerint nem túl szerencsés a 212-re rakni. Hát legfeljebb majd ideadja nekem az AC ventit, nekem hátsó kifújónak pont jó lenne a gyári CM helyett.

-
zolee3000
tag
Szerintetek a CM Hyper 212 mennyivel teljesít rosszabbul, ha az eredeti ventije helyett egy ilyennel üzemel: Arctic Cooling Arctic Fan 12 PWM? Esetleg van valaki aki ilyennel használja? Tudom a cm 9 lapátosa nagyon jól húz, de az AC sem egy rossz hűtő, ráadásul PWM-es.
-
zolee3000
tag
Köszi szépen az infókat!
Sokáig keresgéltem, de most már tényleg eldöntöttem, hogy (ha kapok) CM hyper 212-t veszek. Láttam tesztekben, olvastam a fórumban, hogy nagyon pöpec hűtő, csak eléggé meglepett, h. a ventije nem PWM-es (ami pedig nem rossz azért ha van). De belátom butaság ezen izgulni.zsolt1129: Neked is köszi a megerősítést.
-
zolee3000
tag
Üdv,
Csak két gyors kérdés:
1. A CM Hyper 212 3 eres kábelét rádughatom az alaplap 4 pines CPU-fan konnektorába, szal működni fog, nem lesz gond vagy 3 pin -> molex átalakító kell?
2. Tudom, hogy poti szabályozóval, ill. tápra (5-7 V-ra ) kötve visszavehető a ventifordulat, de ezzel nem igazán akarok foglalkozni. Na most, baj az, ha a venti állandóan max. fordulatszámon (2000 rpm) hasít?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Mercedes topic
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest