Hirdetés
- Yettel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Mobil flották
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az a helyzet főnök úr hogy anno nem erre a gépre telepítettem és akkor egyrészt az nem tudott kommunikálni kifelé, másrészt kívülről sem lehetett csatlakozni hozzá. Most egy másik gépre telepítettem, az akkoriakból tanulva nem ugrottam át azt a bizonyos kérdést így azzal nincs is gond hogy tudjak netezni, csak épp az imént vázolt probléma állott elő. Ami ha nem tévedek más jellegű mint az akkori.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- OTP Bank topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3937, 100% Akkumulátor
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő