- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Lager
tag
válasz .: JuSzT :. #2800 üzenetére
Magyar oldalakról olyan 1,2-1,8Mega/sec el jön Bithumenről megvan a 2 és fél mega.
-
Lager
tag
válasz .: JuSzT :. #2803 üzenetére
Jade Empire első 5%-a jött 2 és fél megával bithuról most nekem is 300k és 1 mega között ingadozik. 50-70k az tényleg gáz
-
Uncool Ben
tag
XIII. ker, szintén megvolt az emelés. Classic-Extreme, 9800/961, 23ms.
-
Scoobyka
addikt
a torrent tényleg gázos...,de csak fog az alakulni még.
-
Grandi
aktív tag
Nálam itt a XIII. kerületben Extreme csomag ennyit takar...
letöltés : 5444 Kb/s
feltöltés : 964 Kb/s
Mivel ez ingyen van ezért ''fellebbezni'' nincs értelme, jobban járok ha visszább váltok csomag ügyben és akkor olcsóbbért megkapom ugyanezt kevesebb feltöltési sebességgel?
[Szerkesztve]Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
Scoobyka
addikt
az miért van,hogy a flashgettel ugyanazt a fájlt csak 250-el engedi szedni miközben ha cél mentés máskéntet csinálokk akkor 1 megával vigan szed??...flashgat 1.8 és be van állítva egyedire a kapcsolat 10megát meg megadtam neki ahogy kell...mégsem szed annyival csak 250-el..pedig sehol sincs korlátozva a sebesség a progin belül.
-
lorcsi
veterán
kicsit fanyar, hogy a számlával kiküldték az új sebesség infúját is az adatforgalomról pedig csak egy mndatot szúrtak be: változás lesz
na de milyen, nem mindenki vizslatja állandóan a netet, biztos sokan vannak akik csak nézelődnek. nem rudom miért lett volna nagy dolog ezt is belefogalmaznieladó: vadi új soundcore motion+
-
Chandler
senior tag
nekem speedtest.net 9200 kbit/s-t mutat letoltesnek felnek meg 960 at, mikozbe elvileg a 10 mbit es csoporthoz tartozom...
ez lehet azert mert d-link di 604 es routerem van es az elvileg ezt a sebesseget se vinne wan on...
ja és ftp rol pedig 30 kb/s el toltok ami tegnap meg 350 volt
a feltoltesi seb torrentben korrekt, 110kb/s
[Szerkesztve] -
elektro
aktív tag
hi
17 ker
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Nyugi van, ne sirjatok, majd stabilizálódik. Ugye ti sem vártátok, hogy a sávszélháromszorozás problémák nélkül fog végbemenni?
-
Bdanyy
addikt
Bp, IV kerület, kertváros
[URL=http://www.speedtest.net][/URL]http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Pá
addikt
Érdekes, nekem a letöltés megvan, de a feltöltés maradt.
szerk: Bp IV. kerület
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ArGab
őstag
Az új sebességek életbe lépéséhez modem RESET kell.
Pá: esetleg cFos van fent?
[Szerkesztve] -
janos1988
addikt
Na faxa, levettek a 60/10-es korlatot a mediumrol, de ez akkor se fer, hogy apeh meg ilyesmik 10mb nekunk meg 5
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Probiker
aktív tag
Fúdejó, nálam is emeltek extremre, igaz csak felfele
Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
HXY
addikt
Bp, Blaha -
Ferdzsoo
addikt
Ha van itt valaki lightos és már emelték neki plíz jelezze!
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Pá
addikt
Eddig nekem sem, csak néha van olyan amikor torrenten vagy dcn van kb 150 kapcsolatom, olyankor azért elég durván belassul a böngészés is azért tettem fel, hogy ezen segítsen.
Egyébként az is kiderült, hogy az SMC7004VBR router elboldogul a 10megabittel, még emiatt aggódtam, hogy ez nem fogja bírni, de így öröm e bódottá.
Szóval aki még ilyen routert használ ne féljen, nem ez lesz a szűk keresztmetszet.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
divot
veterán
válasz .: JuSzT :. #2820 üzenetére
Aha, akkor biztos holnap jön a páratlan oldal.
-
ArGab
őstag
Emeléssel kapcsolatban, összefoglalva:
1. Most csak a Classic és a Plus emelése történt meg, Light és Standard egy hónap múlva.
2. Az új sebességek életbe lépéséhez modem reset kell.
3. Akinek valami miatt kissebb a sebesség, mint illene, a tipikus hibák:
- cFos-t újra kell kalibráltatni
- routerek egy része is szűk keresztmetszet lehet
- minél többen tolják új sebességgel, annál inkább telítődik a rendszer, a felfejlesztések pedig csak később jönnek: [link]
szerk.: valamint NSD hasonló témájú összefoglalója HWSW-ről:
Sebesség vs fejlesztések:
Most mindenki lát szép nagy értékeket, de egyre többen indítják újra a modemeket és előbb utóbb bedugulunk. A dolgozónetesek már 5 megán nyomják, most a classic és plus is bekezdett. Akkor pedig nincs más hátra, csak előre - meg kell várni a fejlesztéseket. A technológia adott, de bővíteni kell, ez nem vitás. Ütemterv a honlapon.
Sebesség vs pingek:
A fentiekből következik, hogy lehet szívás. Lásd bővítési ütemterv.
Fentiek miatt javasolnám a letöltéseket éjszakára időzíteni, ott még bőven van sávszélesség - estére úgyis begyorsul, mert mindenki más megy aludni és elég komoly mennyiségeket meg tud mozgatni a kliensed 10-20 megával. Aki nem szereti 24/7 járatni a gépét, az a legtöbb letöltőprogram vagy torrent kliens esetében be tudja állítani, hogy a fel/letöltések végén kapcsolja ki a gépét.
Sebesség vs routerek, hálókártyák:
Már kitárgyaltuk, de alábbi okok miatt is lehet lassabb az elméletinél:
- sok router nem bírja procival ezt a sebességet
- A 802.11b-s wifinek is 11MBit az elméleti vége
- sok hálókártya 10MBit full duplexre van állítva
- usb 1.1-es port a modemeken ~10 MBitet bír, érdemes ethernetre átkötni.
Továbbá felhívnám a figyelmét a warezhuszároknak, hogy március 1-től hatályos az új ÁSzF, amiben az extrém használat definíciója szerint 3 havi átlagforgalom max 250GB lehet. Érdemes nem elfelejteni ezt sem, nehogy meglepetések legyenek. Senki ne mondja, hogy nem szóltam.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Elfelejtettem resetelni a modemet.
[URL=http://www.speedtest.net][/URL] -
jerry311
nagyúr
Ki tud egy olyan szervert, ahol vannak 100 Mb körüli fájlok és biztosan képes 20 Mbps feletti sebességre? Szeretném látni a plust működés közben.
-
kneedeep
tag
mi ez a 3hónapos 250gb átlag??? -
-
jerry311
nagyúr
válasz jerry311 #2836 üzenetére
Na már nem kell, megoldottam egy debian dvd iso-val és különböző FTP forrással.
Stabil 18 Mbps raw forgallom a hálókártyán, mivel nem ingadozik, úgy érzem ez a routerem vége.
FlashGet konkrétan 1600.19 kB/sec sebességet ír, 10 szálas letöltésre, folyamatosan.
cFos-ban letiltottam a forgalomalakítást, de így sem lett jobb.
[Szerkesztve] -
Melafoto
senior tag
Szolnok:
[Szerkesztve]-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
BioNiCMaN
addikt
Volt már valakinek problémája routerrel, mióta változtak a dolgok?
Egyetértenék veled, de akkor mind a ketten tévednénk.
-
jerry311
nagyúr
-
Scoobyka
addikt
az miért van,hogy a flashgettel ugyanazt a fájlt csak 250-el engedi szedni miközben ha cél mentés máskéntet csinálokk akkor 1 megával vigan szed??...flashgat 1.8 és be van állítva egyedire a kapcsolat 10megát meg megadtam neki ahogy kell...mégsem szed annyival csak 250-el..pedig sehol sincs korlátozva a sebesség a progin belül.
És honnan szedsz max sebességgel DVD-filmeket?..warez is max 350k... -
Grandi
aktív tag
Hát nekem az istenért sem megy 5500 kb/s fölé, a feltöltés viszont hibátlan.
Extreme lenne, ha lenne.
Mitől lehet ez?Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az késöbb a lábadból is fog. | Jobb félni, mint megin'enni | 発表 ™
-
jerry311
nagyúr
MIért kell külön mindenkinek magyarázni, hogy a sebességeket ugyan megemelték, de vannak olyan helyek, ahol a hálózat nem tudja ezt kiszolgálni. Ezeken a helyeken, majd akkor lesz jó, ha meglesz a hálózati bővítés is, nemcsak a modemen engednek nagyobb sebességet. Ütemterv a upc weblapján.
[Szerkesztve] -
Jadro
veterán
Pécsett még semmi. Már ahogy én látom.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest