- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz mattheus #2600 üzenetére
Nah most ez tuti elírtad, mert 1-2 kbps az azt jelenti hogy az ősrégi modemes net egy huszonhetede....
Szóval pontosan milyen chello csomagod is van?
Légyszi csinálj itt egy tesztet:[link] és linkeld be légyszi az eredményt
Utána folytatjuk#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
ArGab
őstag
Nekem is a torrent, dc egész nap sz@r volt, speedtest szerint a sebesség kb. megvan, de a ping 100 körül jár. Felfelé általában 2-3 kB, 20 fölé soha nem ment. Lefelé meg olyan 10-15 kB volt. Sokszor még a web is időtúllépésekkel eldobta a betöltés. Mostanra kezdett valamennyire javulni csak. Amúgy BP XI. ker.
[Szerkesztve] -
Felhasznalo9
tag
Joslatom (chello tapasztalat ) bevalt. Megtortent az atallas (leglabbis nyir1hazan). (kb. msot vettem eszre, hogy lekorlatoztak - 57gb -) De meg igy is 60kB/10kB a sebesseg.
HSZ: #2552
''Allitolag, extreme es professional elsejetol, de jo lenne ha mar hetvegen megtortenne a wonder '' Es megtortent.
Rossz hir azoknak akik olyan kedvezmenyes arat fizettek aminel a kulonbozetet nem fizette a ceg/itezmeny/stb., ugyanis - mint nekem - chello medium 5mb/768kbit-es lett az uj net-e classicrol ((((( es nem extrem (10mb). Igy mar nem varom az elsejet nagyon +2mb...)
(A throttled jelenti azt, hogy lekorlatoztak, amugy az nincs ott)
[link] -
Zenty
őstag
Nah egy újabb kérdés ,mert nem emléxem adsl mennyi voltak az értékek
Valóban a chello külföldön ping-be gázabb mint az adsl? Counter-strike ba nem vettem észre nagy változást átlag pinge ,bár az ms mint ha elég nagy lenne? De mmoprg-nél mint ha téleg csiga lenne ( lehet server ,de mindig? ?
[Szerkesztve]Guild Wars - Zenty a survivor
-
EQMontoya
veterán
válasz Felhasznalo9 #2606 üzenetére
én még mindig chello classic-ot látok a modemregnél...
Same rules apply!
-
bambano
titán
-
Tyrael
senior tag
pingek valtozoak, van ahova nekunk van jobb pingunk kulfoldre, van ahova a dsl-eseknek.
annyi problemam volt vele, hogy dsl-es cimboraknak a nagy ping az max 100, nekem viszont siman elofordul, hogy ahol nagy pingem van, ott 100-150 fole is felmehet.
amugy nem ugy volt, hogy ebben a honapban nem korlatoznak mar?
Tyrael -
ArGab
őstag
Újabb kis infó az emelésekkel kapcsolatban:
''Ma éjjel (azaz 26-a) meg holnap éjjel is még a dolgozónetesek kapják az új csomagokat, utána emeljük a classicot és a plust, hogy beférjünk elsejébe.''
[Szerkesztve] -
törölt tag
sziasztok, ha van mar meglevo chello netem, de szeretnek atvaltani standardra, akkor megkapom a hordozhato dvd lejatszot, vagy az csak az uj ugyfeleknek jar?
-
_ArNi_
csendes tag
Nálam standard műxik, ennek mikor emelik várhatóan a sebességét szerintetek ?
Most ilyen: -
_ArNi_
csendes tag
Egy ismerősöm dolgozónet-et használ, nála már megemelték, amúgy ő is szombathelyi.
Íme: -
jety91
őstag
Hát öszintén megmondva 10mbitre számítottam de hát mitlehet várni a chellotol...
-
Laca19 (a)
aktív tag
Ja, most bontottam ki a UPC-s levelet, és benne van, hogy chello medium lesz:
5120/768 kbit/sec sebességgel.
Ja és ez APEH-os DolgozóNet, úgyhogy eddig nagyon úgy tűnik, hogy megkülönböztetés sem lesz, amiről korábban volt szó, ha rendszeresen olvastad itt az információkat.
De különösebben nem kell vele foglalkozni, mert régen sokan annak is örültek volna, ha korlátlan a chello, most ehhez képest kaptunk még majdnem dupla letöltési és 50%-al nagyobb feltöltési sebességet a korlátlansággal együtt.
Ja és az ára semmit nem változott, ez csökkenhetett volna viszont. Mert ha két évre aláírnák szerződést munkáltatói igazolás nélkül, akkor 300Ft-al olcsóbb lenne.
Szóval nem fogok itt problémázni 300 Ft-on, meg csomagot váltani, meg az igaz, hogy így nem vagyok lekötelezve semmilyen időszakra hűséggel és bármikor felmondható.
De ennek értelmét nem látom amúgy
Kb. 5500-6000 Ft-ért egész korrekt kis csomag lenne, de így nem nagyon látom, hogy hol a kedvezményhttp://www.diesel.com
-
shev7
veterán
válasz Laca19 (a) #2626 üzenetére
''így nem vagyok lekötelezve semmilyen időszakra hűséggel és bármikor felmondható.''
itt a kedvezmeny. Mennyi is a standard/medium lista ara?
jety91: inkabb ne is emeltek volna, szoljal is nekik, hogy neked nem kell az emeles.
[Szerkesztve]''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Laca19 (a)
aktív tag
Jó persze ebben igazad van, és nem elégedetlenkedek amúgy.
De szerintem csinálhattak volna akár egy köztes csomagot 7 vagy 8 MBittel akár.
Így amúgy listaárhoz viszonyítva, ha jól néztem, akkor 2300 Ft a kedvezmény.
''jety91: inkabb ne is emeltek volna, szoljal is nekik, hogy neked nem kell az emeles.''
Az emberek már csak ilyenek. Kap mindenféle emelést, korlátlansággal, de még így is elégedetlen.
[Szerkesztve]http://www.diesel.com
-
jerry311
nagyúr
Hmmm, most hogy így mondod, az utolsó dolog, hogy csak 300 HUF-fal több mint a kétéves hűséggel és bármikor felmondhatod.
Valamit valamiért. -
shev7
veterán
válasz Laca19 (a) #2628 üzenetére
es azert a huseg hianyat nem kell annyira lebecsulni. Pl amig husegszerzodesed van, nem szuneteltetheted a szolgaltatast, ami azert neha jol tudna jonni...
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
-
busman
veterán
Vazze classic-ból csak chello medium lesz? Most kaptam egy levelet az upc-től...
Háát annyira nem kellett volna reklámozni ,hogy extreme lesz belőle....I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Laca19 (a)
aktív tag
Persze, nem vagyok elégedetlen, félreértés ne essék!
Sokan nagyon örülnének ilyen netnek ilyen áron.
Főleg amikor kisebb helyeken úgy lehúzzák az ADSL-eseket ennek a sebességnek a töredékéért.
1MBit le/128 kbit fel sebesség hűséggel, mindezt 10 ezerért.(sok helyre nem ért el a az ADSL emelés) És nincs más választása, de ez már nem ide tartozik.http://www.diesel.com
-
Belba
őstag
válasz jerry311 #2618 üzenetére
''... Nem, de ha te lemondod és a párod köti meg akkor ő új előfizető lehet
De ha ő előbb köti ugyanarra a címre mint ahogy te lemondod akkor biztosan új előfizető lesz. Te meg a bekötés utáni napon lemondod a sajátodat ...''
Ez túl szép lenne így...
Az igazság az, hogy a UPC sem hülye és a bekötési címet nézik!!!!
Ez tuti biztosan tudom, mert most kötöttem velük szerződést és ha lehetett volna a férjemnek is külön szerződést kötnie meg nekem is, akkor pl. 1 évig ingyenes lenne nálunk az HBO csatorna...
Így most ''csak'' a telefon lesz 1 évig előfizetésidíj-mentes.
De sajna nem lehet, mert a CÍM számít, nem az előfizető neve.
(A telefonos Ügyfélszolgálat is, a weboldali ügyintézés is lakcímre kérdez rá, mindig ezt kell bediktálni, bármit intéz az ember : NEM a neved, NEM az ügyfélszámodat, vagyis azt csak mellékesen.)< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
busman
veterán
''2007. március 1-jével induló új portfoliónk keretében a chello classic csomag előfizetői - változatlan havidíj mellett – chello extreme csomagot kapnak, amelynek a sebessége 10240/1024 kbit/s.*''[link]
Hát ez nagyon nem vágom....I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Ezt nagyon nem értem...
[link]
[Szerkesztve]I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Chieftec
őstag
Enis most bontottam ki 5/768. Joez 2,5 evvel ezelotti 768/256 hoz foleg. A szamlara mer classic van irva? Vagy az meg a mult honapi?
K szar ez a hibajavitos cucc, fel kepernyo piros lesz.
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
válasz #54715584 #2639 üzenetére
A Light és Standard emelése április elsején lesz meg, tehát ha most kötteted be/hosszabítasz/módosítasz, akkor még a régi sebességeket kapod egész márciusban is. Viszont március elsejétől már az új csomagokat lehet rendelni, és így a megelemt sebességeket kapod.
busman: a Classic Extreme csomagra módosul, 10/1-es lesz. A közalkalmazotti kedvezményeseknek és Dolgozóneteseknek lesz a Classic besorolású helyett Medium besorolású net.
[Szerkesztve] -
baluka3
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy milyen akciója lesz a Chello-nak március 1-től?
Standard-ot akarok egy évre, ami jelenleg 7.900 Ft. Ezt emelik majd mediumra. Szerintetek megkössem ebbe az akcióba (február 28-ig), vagy várjam meg a márciust? -
Mikroby
csendes tag
Sziasztok!
Szolnok dolgozónet
[URL=http://www.speedtest.net][/URL] -
Fütyesz
aktív tag
Nem tudja valaki hogy Leányfalun is elérhető-e a chello internet?
Olyn megfontolt vagyok, hogy az már fáj, de néha a legnagyobb baromságba is rögön beleugrok:(
-
baluka3
csendes tag
válasz #54715584 #2645 üzenetére
Én nem annyira a sávszél miatt aggódom. Inkább az árak miatt. Most 7.900 egy évre és egy hónap ingyen van. Ezt is emelik előbb-utóbb. Úgy gondolom, hogy márciustól egyből a medium csomagra lehet majd előfízetni, de vajon mennyiért???
Jelenleg invitel ADSL-em van, amit kb 1,5 hete emeltek. 1MBit->4MBit, csakhát a feltöltés nagyon gyalázatos: 160->256 Hát emiatt kötnék chellot. -
Belba
őstag
Ez TUTI biztos, hogy a CHELLO CLASSIC március 1-től 10240/1024 kbit/s lesz, mert múlt héten az Ügyfélszolgálat 2 embere is, és a nálam járt 2 szerelő is (külön-külön, 2 nap különbséggel jöttek!) megerősítette!
Ja, és KORLÁTLAN lesz március 1-től, ez is biztos.
(Nem tudom, hogy a DolgozóNet is így változik-e, mert nekem nem az van.)
======================================================
Ez mind szép és klassz, de nekem amúgy máris tele a hócipőm a UPC-vel...
1. Ügynökkel megkötöttem a szerződéseket (telefon+internet+kábelTV), nagyon előnyös és kedvezményes feltételekkel...
2. Még aznap este felhívott telefonon, hogy az úgy mégsem megy, mert ez+az már túl sok kedvezmény lenne, változtatni kell a szerződésen...
OK. Már itt kicsit ideges lettem. (Jé, délután a papírjaiban még lehetett, sőt ő ajánlott ilyen-olyan kedvezményeket?! Na, mindegy.)
3. Pár nap múlva VÉGRE kijön a szerelő (9-13 óra között lett jelezve, naná, hogy 13 órakor csöngetett).
Hosszas nézelődés után előbb azt a diagnózist adta, hogy ÍGY nem lehet megszerelni a nethálózatunkat (ami már 1 éve remekül működik T-Online által megcsinálva???).
Aztán mikor erősködök : ja, mégis lehetne...
Csakhogy most meg kiderült, hogy a Szerződésemet elírták : én chello classic-ot írtam alá, ő meg chello standard-ra hozott papírokat.
ÍGY ő hozzá sem kezdhet!
Ráadásul : a vezetéknélküli hálózatomat sem írtuk be a Szerződésbe, ÍGY ő csak 1 db gépet tudna a netre kötni, ami nekem nem megfelelő!!!!
4. Telefonálok Ügyfélszolgálatnak : udvariasan kértem Szerződésem helyesbítését, és módosítását, kérek +WIFI hálózatot (+ 3db gépre)...
5. Két nap múlva újabb szerelő (9-13 között várom, már nem is csodálkozom, hogy ez is 13 órára érkezik).
Újabb embert kell meggyőznöm, hogy a netünk jelenlegi kábelezéssel is, kicsi bekötésekkel is csatlakoztatható a UPC kábelére.
Pasi dühöngve dolgozni kezd, csapkod és kapkod, mert neki ERRE nincs ideje...
Igaz, fizetek a bekötésért 1900Ft + 2500Ft-ot, mégis ő úgy csinál, mint aki kegyet gyakorol.
1 notebook-on szerinte nem is kell telepíteni a hozott USB adaptert, szerinte sokkal jobb a T-online-os USB-adapter... OK, én meg rábízom, mégis ő a szakember. (Tiszta hülye vagyok!)
1 asztali gépet már be sem akar kapcsolni, mert neki MOST jár le a parkoló-cédulája, ő nem fog EMIATT 5ezer Ft büntetést fizetni...
Jesszus, még a telefon-vonallal SEMMIT nem csinált!!!!
Kisebb balhét rendezek neki, erre lemegy a rohadék autójához és elintézi a céduláit.
Naná, hogy ezután jó dühös volt (dolgoznia kell!), valamit kötözgetett a telefonzsinórokon, egy rakás papírt aláíratott, egy másik rakás papírt az asztalra dobott és máris húzott ki az ajtón.
Úgy kellett utána telefonálnom, hogy megtudjam az új telefonszámomat!
6. VÉGRE túl vagyok a bekötés rémálmain (gondoltam én naívul), összetakarítom a szétdobált szemeteket, dobozokat, kábeleket, hivatalos papírokat, kapkodva próbálom az elmaradt munkáimat bepótolni, gyerekek közben örülnek az új netnek...
Csakhogy a notebookom hirtelen úgy dönt, hogy nem kapcsolódik a netre!
(T-online-os adapter eddig hibátlanul működött, 1 évig SEMMI gondom nem volt.)
Most nincs rajta net, se a régi, se az új adapter nem ''zenél'', csinálhatok akármit...
Az egyik asztali gép is hasonlóan viselkedik : csak keresi, keresi az IP-címet, de nem találja az Istennek sem.
Ja, és a ''hab a tortán'' : este végre összerakom a rakás papírt és az agyvérzéssel küzdve meredek a papírra = MEGINT chello standard van beírva a KIJAVÍTOTT szerződésre???
Basszus, most várom postán a Szerződésem javított-javított-javított változatát, kiváncsi vagyok, mi lesz benne????
Ja, és várom a szerelőt, aki hátha végre megcsinálja azt, ami a T-onlinos szerelőknek 2 perc volt anno, UPC szerelőknek 3 nekifutás kell...
Megint rámegy egy újabb napom!
T-online szerelő anno szombaton jött ki, érdekes, hogy már 9-kor csöngetett, pikk-pakk mindent megcsinált, előzékeny és udvarias volt, nem volt neki az sem gond, hogy még vírusírtót is rakott a gépeinkre magánemberként!!!!! (Saját szorgalomból, nem fogadott el semmit a +munkáért.)
A T-online-nál évekig voltam, soha nem voltunk net nélkül!
Jelenleg a 4 db gépünkből 2 db-on van működőképes internet...
El ne felejtsem : ÉN kötöttem be a kábelTV-t az UPC-hálózatára, ez legalább működik és azonnal megvolt. (A ház bekábelezésénél bevezették a kábelt a lakásba, csak rá kellett dugnom a lakás elosztójára.)
Szóval : nekem máris tele a hócipőm a UPC-vel!< A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást. >
-
Steroid
tag
Én nem tudom mi van az HBO -val de azt tudom, hogy marhára nm fizetünk rá elő, és a szobámba a tvn úgy jön mintha előfizetnénk rá, igaz egy picit zizis de semmi gond nincs vele, még a hang is stereo
How fast we Burn, How fast we cry, The more we learn, The more we die... [M83]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest