- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Steroid
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan technikai jellegű kérdésem, h. kaptam egy tv tuner kártyát, és szeretném bekötni, a probléma az az, hogy ahol a gép van és az internet ott közelbe nincs tv koax. kinnt házon kivül (kertes) van elosztva a cucc, tv felé szűrövel, net felé meg simán ugye. Na most ha netes szálat elvágom és leosztom egy sima elosztóval, akkor a gépbe menő résznek kell szűrő a tunerhez? ha kell mien? ha beslattyogok az obiba miet kell nézni? és van e vmi olyan eloszto ami inkább jo erre? meg, hogy ez működni fog e egyáltalán?a net meg a tv? válaszoljatok pliz gyorsan mert még jolenne nekem este elintézni előre is köszi
[Szerkesztve]How fast we Burn, How fast we cry, The more we learn, The more we die... [M83]
-
Scoobyka
addikt
Mai nap teljesen rendben volt végre a torrent....550-el szed onnan ahonnan korábban 70..és nem lett több seedelő..és még csak nem is chellosok....Debrecenben lehet javítottak a p2p-n vagy csak a mai nap ilyen szerencsés...
-
-
dezz
nagyúr
Irígylem, akiknek legalább 50-nel jön, nekem itt a VIII.kerben egész nap 0...
Nagyon durva lenne, ha ez májusig így maradna... -
Brett apó
tag
Itt Budaörsön pedig kb másfél hete 10 fölé nem megy a feltöltés a letöltés meg kb ennek a duplája.Igaz megnéztem és április 2-t írnak Budaörsre,az meg nemsokára itt van.
Osztálytársam 14-kerben lakik,ő az emelés óta max-al tölt le meg fel.Vannak akik szerencsésekhttp://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
coolmpi
aktív tag
válasz dilipok #3900 üzenetére
Persze, akinél jó a chello, és megy rendesen a torrent, v. nem tölt egyáltalán torrentet annak tökéletes lehet a chello.
Azonban, ha én az új lakásban aláírok mondjuk 2 évet, és kiderül, hogy max 170-200 kb/s-el jönnek a torrentek, akkor lehet egy ''picit'' ideges lettem volna...
(Sok rosszat hallottam a chelloról, de adtam neki egy esélyt, mert ingyé adják most 1 hónapra, sajnos csalódnom kellett)
Szóval mindenki döntsön belátása szerint. (Amúgy a topic címe: ''chello pro és kontra'') -
lorcsi
veterán
nekem még mindig meg sem moccant a szávszél, mint tavaly ilyenkor
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Ferdzsoo
addikt
Szemetek, kivárják becsületesen az 1-ét.
Nem emelnének az istenért se egy kicsivel előbb."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
M@trixfan
addikt
Baromi gáz mostanában a net. Torrent sem megy normálisan, oldalak alig akarnak bejönni. Remélem napokon belül vége lesz ennk mert a használhatatlanság határán van.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
evko
aktív tag
Sziasztok!
Nálam is gáz van a nettel, azaz inkább úgy mondom, nem tudom, mivel.
Notiról nyomom, de van, amikor használhatatlak a böngésző...
Lassú, google sem jön be, van, mikor minden ''gondolkodik'' csomót.
Ez a 10 megás chello egyébként.
Ja, azt hozzá kell tenni, hogy ez tottent töltés közben jön elő. Ez a jelenség,....
evko--- 2013...Ha valaki valami jó bizniszt tud, írjon rám mindenképp!!! ---
-
coolmpi
aktív tag
Korlátozd le a feltöltést egy kicsit. 10 mbit-es chello-nál ha 80-90-re lekorlátozod, akkor jobb lesz a böngészés. Amúgy próbáld ki a cfosspeed-et. (van egy kolléga a PH-n akinek oldala is van a beállításokról)
Más,
Tovább tesztelgettem a chello-t, és sikerült 1-2 torrentnél elérnem a maximum letöltést, olyan 1,1mb/s sebességet. Azt a következtetést vontam le, (nem reprezentatív ) hogy ADSL-nél szinte mindig a lehető leggyorsabban jön, chello-nál attól függ, hogy ki a feltöltő.
Szóval 1-1 egál lett a vége nálam -
Ferdzsoo
addikt
40 aktív peer-ből (kapcsolódott jön a cucc 10kb/s-el vagy az alatt.)
azért ez ..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-
Jadro
veterán
Tegnap olyan 550 kbps volt este a letöltésem, a feltöltésem meg 740 körül. Lehetnék morcos is, de az ráhúzódhat a szívemre. Inkább nézem a dolog jó oldalát. Nagyobb a feltöltési sebességem mint a letöltési..
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
MZsoltee
veterán
A chello manapság tényleg nem jó! Haverjaimnak van 10/1es és esténként CS-ni szokzunk.. Manapság nem jönnek, mert 100-150es a ping, nekem meg az adsl-el (4,4mbit) 30-40
LOLA tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
-
Trak
addikt
Én is írtam p2p probléma miatt a topikba, de nálam megoldódott (az utóbbi 1 hétben már nem volt vele gond), már jó, olyan, mint régen. Szerintem mindenki várja meg, amíg letelik a fejlesztésre szánt idő, és csak utána anyázzon.
P2p jó (remélem nem kiabálom el), sima letöltés 1mb sec felett, pingem magyar szerverekre általában jó, kössz chello''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
BITBOYS
addikt
Manapság korlátozzák a chellot, hogy hány GB-ot tölthetek le?
-
Ferdzsoo
addikt
Torrent 3 napja 18-20kb/s -e jön betonstabilan, ftp-ről minden máshonnan megvan a rendes sebesség.
Mondja nekem valaki azt hogy nincs trafick shaping...
Nem tudnék valamit csinálni ezzel?"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
válasz dilipok #3936 üzenetére
Nehogymár nem 3 hete követem a topikot folyamat és beszóljál.
Szerinted amiket írtak azt nem próbáltam?
Szerinted nem tudom hogy mi lesz 1-éig?
Hihetetlen minek kell beszólni ha értelmeset nem tudsz.
Meg ha egy kicsit TE is visszanéznél akkor látnád hogy folyamat itt vagyok!
[Szerkesztve]"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
dilipok
veterán
válasz Ferdzsoo #3939 üzenetére
nekem van, csak a billentyűzetet nem akarom amortizálni, ezért bocs de nem írom le..... vagy ezt hogy gondoltad?
Félelmetes, maximum 100 hsz-t kellett volna átnézni. Még csak el sem kellett volna olvasni mindet. Vagy 1xűbbet mondok: kereső?
Ja és most olvasom csak hogy folyamatosan követted.. akkor meg shev7 kérdése él
[Szerkesztve]PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
támogató
tag
Sziasztok! Elég kezdő vagyok még a net témában! Szóval lehetséges az, hogy szolgáltató miatt nem működnek bizonyos programok(azureus) router mögül?
-
Brett apó
tag
válasz támogató #3944 üzenetére
Az nem,az lehetséges,hogy a szolgáltató miatt csak passzív tudsz lenni.Sztem nézd meg,hogy nincs e letiltva az azureus a tűzfalban,vagy állítsd be a routert,hogy azon a porton amelyiken kommunikálni akar,ne legyen letiltva.
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
Brett apó
tag
Na itt Budaörsön úgylátszik majdnem készek a fejlesztésekkel 5k feltöltés helyett már 15-tel megy föl
http://egyiketsem.blog.hu/2008/06/26/lelenc_kutyamento_egyesulet_kontra_apeh#trackbacks
-
Scoobyka
addikt
a torrentről annyit,hogy valahonnan lehet 700-800k-val szedni valahol meg nem...ott meg kell elégedni az 50k-val...ez van...a 700-800k nekem külföldi torrenteknél jól mükszik...pölö most szedtem le a legőjabb south parkot....175mb torrentről amcsi szerverről 4 és fél perc alatt....
-
HXY
addikt
ha valakinek valami csoda folytán már ma minimuma van, akkor az írjon!
-
Brett apó
tag
Április 1-jén ne viccelj
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest