Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz negro #38465 üzenetére

    Nem hosszutavu, foleg nem hetkoznap. Irtam mar regen is. Eddig 20km -re dolgoztam, most viszont csak 6 -ra vagyok a melohelyemtol. Heti 5x megyek oda-vissza. Szoval nem tul idealis, bar meg igy is 8,5L korul hozom a hidegben. Tehat igy nezzed.
    Irtam mar a board atlagat is, 7.7, es ebbe minden benne van. Tehat ha tolem kerdezik, hogy mi az atlagom, akkor ezt mondom.

    Az itteni extra urbant meg megmutatnam mennyire extra. Ezt itt nem ugy kell elkepzelni, mint otthon az M6, vagy akar megemlithetnem az osszes tobbi palyat is(kivetel az M0). Amikor a 8-10 savos autopalyan mindket iranyban all a sor, vagy lepesben halad, vagy felgyorsul 100-ra, majd nulla, majd ujra 100 es igy tovabb. Megkockaztatom, itt ejszakankent nagyobb a forgalom, mint otthon barmelyik palyan. Napkozben nagyon gyorsan menni sem lehet, mert a 3-4 savon nem tudnak megosztozni az autok, es a belsobe is csak 70, fekezesekkel. Ha mazlid van, lehet neki tolni, de az is ugy nez ki, hogy gaz-fek, gaz- fek. Ez itt kicsit mas vilag, ne haragudj. :)

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák