- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
raverke
tag
Sziasztok!
Hosting érdekelne.VIsszaolvastam de nem találtam erről semmi hasznosat.
A Gugli nem sok céget dobott fel és amit találtam, az is mind a Viktor Hugo utcában vannak.
A problémám az velük, hogy iszonyat áramdíjat akarnak felszámolni. (Bruttó 67-68 Ft/kWh)Tud valaki esetleg pár céget, ami Budapesten van és viszonylag elfogatható árakon szolgáltat?
Előre is köszönöm!
-
raverke
tag
Komolyan mondom szánalmas ez a Kraken!
Soha, senkinek ne ajánljátok!
Ordert nagyon nehezen veszi be, a teljesítés se sikeres sokszor, plusz persze a mostani nagyobb load-nál szinte kételenség belépni. Teljesen használhatatlan az egész.
Nem kis cég és ennyire amatőr, hogy nincsen terhelés megosztás?
Melyik megbízható trade oldalt ajánljátok? Persze olyat, ahol nem kell Bitcoin-t venned, ahhoz hogy egyáltalán kereskedhess.
-
raverke
tag
Sziasztok!
Én a Coinbase-en tartom a BTC-met. Nagyon para ott hagyni?
Ha igen, akkor hova érdemes áttenni? ( A mycelium-ra próbáltam, de azt írta ki hogy túl kicsi a bitcoin mennyisége a mozgatáshoz (kb 100 ezer forintnyi) )És ha elmozgatom, akkor mikor érdemes visszamozgatni egy Exchange-re?
Előre is köszi!
-
raverke
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy Antminer S9-et egy szerver teremben el lehetne-e helyezni?
Talán olcsóbban kapják a cégek az áramot....Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Lords of the Fallen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3131, 94% Akkumulátor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest