Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• klarkzone

tag

Sziasztok nem is tudtam, hogy van egy ilyen topik... szóval leírom, hogy mi az én tapasztalatom... végre...

Képzeljétek el, berúgás, pont határon, ami még a rosszullét és a tudathasadás előtt van, ha az ember szabad, csak maga van, hirtelen érzés a szeme csukva mintha álomban zuhanna, nagyon komoly szinte flash, szerintem a legkeményebb drogok tudnak csak ilyet, mintha a testeden kívül kerülnél néhány másodpercig,.. zuhansz a mélybe és még tovább...
    Ezt simán alkoholtól este felé lehet elérni, mit tudom én nem sok kajával 3-4 sör, vagy 1 üveg bor okozza, mondom szigorúan az a lényeg, hogy egyedül legyen az ember és figyeljen magára, hogy mikor flashel be... zuhanás, testen kívüli élmény... abszolút.

Érdekes, hogy semmilyen irodalom nem foglalkozik ezzel a dologgal, én is minden berúgásnál csak egyszer élem át, mintha az agyam megjegyezné, többször már nem képes "bezuhanni" persze ilyenkor én is érzem, hogy elég már, nem akarok egy kómás másnapot...

Csak nem tudom más, hogy van vele, érzett-e már ilyet, teljesen normális alkoholfogyasztás mellett, + zene, elvan az ember, aztán egyszer csak beüt valami, ami az álmosság + sok alkohol keveréke... Én most már sokadjára élem meg, és megtanultam, hogy ne állja ellent (mint a vidámparkban), élvezem ahogy zuhanok éber állapotban... Mondom szigorúan alkoholtól, mintha az agyam elérne egy olyan szintre aminél nincsen feljebb és kisütné magát... kilométeróra nullázás... Pár embernek biztos szüksége lenne rá...

Új hozzászólás Aktív témák