Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Röpke 30 perc történése:
Ma nagyon hülyék közlekednek az úton...
1. Defenzív módon, ahogy nyílik a kanyarodó sáv, én már a szándékot is előre jelezve sorolok jobbra, a "marharépa" majdnem összetöri a kocsim bal elejét, mert index és meggyőződés nélkül sorol jobbra.
2. Ugyanez a "marharépa", amikor mellette vagyok a belső sávban, húzza befelé...
3. Pirul a lámpa, nincs előttem senki, de a belsőből úgy gondolja egy másik "marharépa", hogy ő már pedig sávot vált, és hirtelen átrántja a sávomba, taposom a féket, ő meg mutogat, hogy bocsi... persze zöldre váltákor meg bealudt... grat.
4. Haladok a belsőben, szélsőben mellettem szintén halad a sor. Balra kanyarodó sávban kb. harmadik helyen álló szőke pitsa gondol egyet, és a szitroen szakszót kirántja a belsőbe, szerencsére pont csak annyira, hogy egy hirtelen mozdulattal el tudom kerülni az ütközést, és a szélső sávban szerencsére szélen haladtak. Mögöttem haladó meg is állt, én is lassítottam, néztem, szakszó eleje egyben, semmi zaj nem volt, akkor gurulunk lassan... látom indul a szakszó, jön mellém... pitsa egyenesen néz előre, esőben, napszemüvegben... rezzenéstelen arccal... kapja be... a hosszú szőke haját a fogaskerék és legyen kopasz...
Hát komolyan, nem tudom, az utolsó esetnél mi vigyázott rám és a TR-re, de úgy tűnik, a sors is egyben szeretné tartani.
Fenti elrettentő példák meg autó helyett vezessenek inkább háztartást, vagy áramot...http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
- A hazai hitelkártyák használata és visszatérítései
- Call of Duty: Black Ops 6
- Külpolitika
- Azonnali fotós kérdések órája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Alapfelhasználásra tökéletesen alkalmas 4 magos HP laptop
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 5th gen., I7-7600U, 16GB RAM, 128GB M.2, FHD, 2 év garancia, Áfás számla!
- 12" Apple MacBook Retina 2017 Rose Gold! Intel Core i5 + 8GB RAM + 512GB SSD! Olyan mint az új!
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest