Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mackosajt

    addikt

    Röpke 30 perc történése:
    Ma nagyon hülyék közlekednek az úton...
    1. Defenzív módon, ahogy nyílik a kanyarodó sáv, én már a szándékot is előre jelezve sorolok jobbra, a "marharépa" majdnem összetöri a kocsim bal elejét, mert index és meggyőződés nélkül sorol jobbra.
    2. Ugyanez a "marharépa", amikor mellette vagyok a belső sávban, húzza befelé...
    3. Pirul a lámpa, nincs előttem senki, de a belsőből úgy gondolja egy másik "marharépa", hogy ő már pedig sávot vált, és hirtelen átrántja a sávomba, taposom a féket, ő meg mutogat, hogy bocsi... persze zöldre váltákor meg bealudt... grat.
    4. Haladok a belsőben, szélsőben mellettem szintén halad a sor. Balra kanyarodó sávban kb. harmadik helyen álló szőke pitsa gondol egyet, és a szitroen szakszót kirántja a belsőbe, szerencsére pont csak annyira, hogy egy hirtelen mozdulattal el tudom kerülni az ütközést, és a szélső sávban szerencsére szélen haladtak. Mögöttem haladó meg is állt, én is lassítottam, néztem, szakszó eleje egyben, semmi zaj nem volt, akkor gurulunk lassan... látom indul a szakszó, jön mellém... pitsa egyenesen néz előre, esőben, napszemüvegben... rezzenéstelen arccal... kapja be... a hosszú szőke haját a fogaskerék és legyen kopasz...
    Hát komolyan, nem tudom, az utolsó esetnél mi vigyázott rám és a TR-re, de úgy tűnik, a sors is egyben szeretné tartani.
    Fenti elrettentő példák meg autó helyett vezessenek inkább háztartást, vagy áramot...

    http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane

Új hozzászólás Aktív témák