Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #29698 üzenetére
Jo multkoaraban amikor meg megvolt a 4930K @4.8 GHz-en toltam egy jatekot 2 darab 780 Classi kartyakkal, azok is tuningolva voltak. Amikor 14 darab venti csinalta a dolgat akkor a HDD-ok voltak a legcsendesebb mozgo alkatreszek a gepemben
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #29704 üzenetére
Oké
Más: ezért ne vegyetek záemdét (tudom hogy nagyon régi videó, azóta már az AMD is lekapcsol)
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #29702 üzenetére
Elkepesztoen tudtak futeni azok a kartyak, kulonosen egy szar Obsidian 900D hazban. Miutan hazat csereltem es kiba@tam egy kartyat 15 fokal volt huvosebb a CPU.
@YOciCcca: +1 a HDD-ra, a processzoros video meg idosebb mint te.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #29708 üzenetére
Én tapasztaltam, leesett a prociról a hűtő(húzott Pentium D), lelassult a rendszer, befagyott, majd kikapcsolt.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
Ezen a notebookon milyen játékok futnának:
Intel Core 2 Duo T7300
3GB ram
Intel X3100?No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #29696 üzenetére
Néztem raptort, mondom játék alá veszek egy mittomén 320-500 GB és kész. Drágább, mint az SSD
Picicica: gosave van uninstallere, de ezek mellett van extension is. IE-ből is szedd ki. Malware bytes anti malware, illetve bitdefender rescue CD segíthet még.
WD Blue-t na ajánlgasd, hullanak, mint a sz@r
Lacibááá_ nincs az a vaslapát, ami érthatna a szépségemnek...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
CJ4567
nagyúr
válasz ViZion #29718 üzenetére
Gosavenek itt nem volt uninstallere, de már van saját megoldásom: Chromenál(másnál még nem néztem) extensions mappa shift + delete
Caviar Blue hullik? Kb. 2-3 éve használom folyamatosan(rendszervinyó, játékok, torrent), és 100/100
(#29717) Balathruin Olyan a kerregése mint a Stalkerban a sugárzásmérőnek amikor radioaktív területre érsz
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Balathruin
veterán
válasz CJ4567 #29719 üzenetére
Majd csinálok olyat is, ahol minél több HDD megy egyszerre. Ha lehetséges, akkor az összes ami az enyém. Bár ott az lenne a baj, hogy a 2 Quantum miatt nem lehetne hallani semmit.
A Blue hullik. Nekem 250 gigás IDE volt szintén rendszervinyó, egyetlen lemez, elektronika füst, pápá. Asszem 3 év körüli volt...[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz CJ4567 #29719 üzenetére
Hááát, akkor cseréld le Black-re...
OK, lehet csak azért látok sok blue halált, mert nagyon népszerű, sokan vették. De tápra már kevesen költenek, minden féle szarok még a jobb vinyókat is megölik. De blue-t nem vennék, az a biztos. WD Black, 5 év gari...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Balathruin
veterán
Tényleg Sasss, miért voltál te régen pingvin?
-
=HG=
addikt
válasz Balathruin #29724 üzenetére
Még nem tudott szárnyalni !
-
ViZion
félisten
Minden sassssss pingvinként kezdi:
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Mahrenburg
őstag
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
Mi vagy te? A CIA hogy nyomozol utanam ?
(#29710) Lacielvtars : de van, keresek es maijd linkelek.
@Vizion&Mahrenburg: kapjatok be!
Csaladi cukrazdazas, seta, kavezas megvolt. Most delutan megyek lemosatom a Volvo-t is, kicsit babusgatom, jatszas aztan holnap kezdodik minden elolrol
-
MiklosSaS
nagyúr
-
stratova
veterán
Mert lebukott, hogy stikában Tux Racerezik.
De pingvineket nem bántani, sárkányként egyik kabala állatom volt a Pingvin Glorious Master Race! Minthogy támogattam a repülésre törekvő fajokat, csak a tűzokádás képességét tartottam meg privilégiumomnak. Sassnak ez sikerült, nem véletlenül topikalapító.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz stratova #29731 üzenetére
Egyébként praktikussági okokból is. Amikor értekezletre megy az Igazgató Úrhoz paraktikusabb iígy alakot ölteni mint sasként csontig fagyni. Rendszeresen kell ugyanis egyeztetni a Pingwaffe hadosztály állapotáról és illetéktelen bencenévvel még nem rendelkező kíváncsiskodó topiktársakkal szembeni esetleges bevetéséről.
Ha orvvadászidényben inkognitóban jelenik meg, úgy is igen nagy tisztelet övezi.
Halálistenünk a ritka kivétel a kötelezettségeket tekintve, mert eleve becenévvel jött és letette a bagót így nagy respekt jár neki!
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #29728 üzenetére
Neked meg a fűnyíró kapja be. De nyalod má' a kocsi farát! Angliában mosatni sz kb. olyan lehet, mint a szaharában leporolni a ruhádat, nem
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #29732 üzenetére
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #29737 üzenetére
nem semmi ez már 64 giga ramot is megeszik?
hát igen ezek a nagyok gondolom én
amúgy mennyivel volt gyorsabb mint a jelenlegi géped?
már ha ez a kérdés nem relatív?
anno mikor a jelenlegi gépem raktam össze gondolkodtam egy ilyen lapon, meg ezeket az atom procikon
de az lett volna vagy 500-600 ezer forint, ha nem sokkal több, mert akkor már beletoltam volna 64 giga ramot és nem gondolnám hogy annyival gyorsabb mint amennyivel többe kerül, vagy tévedek?[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
Hát.. Ha a "veri az ördög a feleségét" szólásból indulok ki, az ablakon kinézve meg kell állapítanom, hogy igen komoly háremmel rendelkezik.
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #29738 üzenetére
Szvsz egy ilyen szintű CPU akkor érheti meg ha olyan programmal melózol is vele, ami kihasználja. Ahogyan Sasss is tette.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #29738 üzenetére
Tudod mi a rohelyes, az hogy a 4770K joval porgosebb mint a 4930K. Komolyan mondom!
A 2011-et munkara vettem, de nagyon jol jottem ki belole (keress ra a hozzaszolasaimra) mivel veletlenul megvettem egy "golden chip"-et, amit eladtam tobbert mint amennyibe kerult + egy picivel roszabb 4930K-ert, amit meg eladtam 325 fontert. Tehat megvettem 400-ert es kihoztam kb 820 fontot belole.
De csak jatekra es normal felhasznalasra ertelmetlen, 4.5 GHz-nel feljebb jobban zabalja az aramot mint ket darab 8350-es FX.
Ilyen uzlet volt a Radeon HD 7990 is, megvetten anno 399 fontert es 625-ert adtam ha jol emlekszem
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #29741 üzenetére
ejha
no akkor látod megnyugtattál, és hiszek neked
én is arra gondoltam hogy annyival nem lehet gyorsabb, vagyis nem lehet háromszor gyorsabb mint a mostani gépem, amit már így is nekem maga a királyság
tudod ahogy írtam is az AMD-hez képest is dupla sebességű...
és nem hinném hogy az a háromszor annyiba kerülő gép, viszont háromszor gyorsabb lenne...
nem is kell nekem itthonra egy NASA szerver
a véleményed nagyon köszönöm, anno is meg most is...
akkor mint átlag user, mondhatom hogy elég jó a gépem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #29733 üzenetére
Nagy Keresztelő Szent Sárkány - Arról nem is beszélve, hogy DonSasss jelenleg Kakaskának köszönhetően sasként kopasz, s ez a sarki viszonyok közt nem épp szerencsés viselet...
Viszont pingvinként el tud vegyülni, s esetenként sztrájktörőként funkcionál, mint a múltkor is, amikor az Antarktiszon levő alaplapgyárunkban a pingvinszakszervezet a napibér egy vödör halról két vödörnyire való emelését szerette volna elérni (Beadta nekik, hogy ez kiemelt bérezésnek számít, mivel Kínában a szakmunkások egy tál rizsért dolgoznak... )
Ezen kívül röpképtelenségre hivatkozva kiharcolt magának egy különrepülőgépet is...DonSasss - Már értem, hogy múltkor, amikor a mosóból telefonáltál, hogy értetted azt, hogy "lemerülök"... Van egy olyan gyanúm, hogy az autód belülről való tisztítását úgy kivitelezed, hogy az autó tetőablakán keresztül teleeresztik tisztítószeres vízzel az utasteret, miközben Te is benne ülsz... Remélem ilyenkor legalább a színes boxereket kiteszed a hátsó ülésről a szabad levegőre...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
stratova
veterán
válasz Mahrenburg #29743 üzenetére
Úgy-úgy Kedves Igazgató Úr! Tudja a Don Sass mi a csízió. Már csak az a kérdés merül fel (vagy le), mi történik akkor, ha Don Sass nem a kispolgárok közötti elvegyüléshez használt Focust, hanem az igazi verdáját mosattja belülről, elvégre 18 tanga + mosószeres víz hát hmm.. Bár ahogyan ismerem van olyan leleményes hogy bevezet egy új feromonos parfümöt.
Sokkal viccesebb lehet, amikor ezt a műveletet az Antarktiszon játssza el. Akkor a megjegyzés "bocs lefagyott a telóm" kezdetű visszahívásra módosul.
Legalább abban biztosak lehetünk, hogy a gyáraitokban készült termékek egyike sem coldbugos ellenben waterproof. A második vödör hal ugyanis jeges vízben úszkál az alaplapi tesztüzemben (ugyebár nem szeretjük a játék-vizhűtést). Ne feledd, hogy a magánrepülő a kinai tárgyalások miatt kell. Valahonnan be kell szerezni azt a tekintélyes mennyiségű rízst, ami a pingwaffe class alaplapoknál némileg szerényebb képességű sorozat teszteléséhez kell.
A Kakaskával megesett incidens óta viszont megemelkedett a mirelit szárnyas export is, nem biztos hogy ez szárnyas barátunk számára kifizetődő volt.[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #29742 üzenetére
Igen, van egy eleg jo geped, es rengeteg idod es nyugalmad mivel nem kell/lehet tuningolni
@mahrenburg: azt nevezed te repulonek? Azok utan hogy a pingvinek kertek a heti 12 vodor halat (6 munkanap) en meg lealkudtam/kiegyeztem veluk a heti 4 vodorre! Az egy ocskavas nem repulogep!
En ilyesmit kertem:
Es egy ilyen szart kaptam: (sem sexy utaskisero holgyek, sem jo kaja, sem jo minosegu internet, se gammer gep a fedelzeten....csak 2 ven kancsi arab pilota)
-
Balathruin
veterán
Jó tudni, hogy már ilyen is van...
-
CJ4567
nagyúr
Játszok nagyba a Dead Island Epicdemiccel, közbe beszélgetek TS-en, majd minden elsötétül, majd visszajön, para volt
No Sana No Life
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest