Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
válasz Mahrenburg #29543 üzenetére
Jókat röhögtem ezeken ....
(#29544) stratova
Jópofák tudnak lenni ezek a kis rágcsávók. Nekünk évekig két Degunk volt, fura egy állatkák voltak, soha nem ittak életükben.(#29545) CJ4567
Annyit szajkózták ismerőseim, hogy a World of Tanks-ba kezdtem bele. Télre pont jó kis időtöltés lesz.(#29550) Lacielvtars
A buli közben kell megvitatni, majd éjfél után egy igennel megszavazni.(#29552) Shokkolo
Na az valóban veszett olcsó.
Miért nem hagyod a mostani deszkád?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
CJ4567
nagyúr
válasz bluyoo #29555 üzenetére
Skyrimot unalomra játszottam, S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl 3-4-szer megvolt, Clear Sky 1-szer, Call of Pripyat 1-szer. A Clear Sky vagy Call of Pripyat a jobb? És melyik fut jobban? És ki lehet a kitöréseket kapcsolni?
(#29557) otto14 Felmentem egy szerverre, mentem mindenkit elkerülve 5 percig, majd valaki egy lövésből kilőtt. Második szerveren meg magyarok funoltak és nem lehetett senkit kilőni, azzal szórakoztak hogy nekimentek a hídnak és leestek, megpróbáltak átugratni.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Shokkolo
addikt
válasz bluyoo #29553 üzenetére
mert nincs deszkám
a lényeg h. a devil's canyon kimarad, viszont felkészülök a köv gnerációra. az menni fog a z97ben
még most van ára, mert támogatja az új bios a jelenlegi top intel gen. -t,
viszont ha kijön az új, akkkor bukó, hirtelen beesik legalább egy jó 10-est az ára.
Jobbnak láttam még mostillletve szeretem az újdonságokat, mindig kell valami.
olyan rég vettem bármit is, volt már vagy július"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
mackosajt
addikt
Röpke 30 perc történése:
Ma nagyon hülyék közlekednek az úton...
1. Defenzív módon, ahogy nyílik a kanyarodó sáv, én már a szándékot is előre jelezve sorolok jobbra, a "marharépa" majdnem összetöri a kocsim bal elejét, mert index és meggyőződés nélkül sorol jobbra.
2. Ugyanez a "marharépa", amikor mellette vagyok a belső sávban, húzza befelé...
3. Pirul a lámpa, nincs előttem senki, de a belsőből úgy gondolja egy másik "marharépa", hogy ő már pedig sávot vált, és hirtelen átrántja a sávomba, taposom a féket, ő meg mutogat, hogy bocsi... persze zöldre váltákor meg bealudt... grat.
4. Haladok a belsőben, szélsőben mellettem szintén halad a sor. Balra kanyarodó sávban kb. harmadik helyen álló szőke pitsa gondol egyet, és a szitroen szakszót kirántja a belsőbe, szerencsére pont csak annyira, hogy egy hirtelen mozdulattal el tudom kerülni az ütközést, és a szélső sávban szerencsére szélen haladtak. Mögöttem haladó meg is állt, én is lassítottam, néztem, szakszó eleje egyben, semmi zaj nem volt, akkor gurulunk lassan... látom indul a szakszó, jön mellém... pitsa egyenesen néz előre, esőben, napszemüvegben... rezzenéstelen arccal... kapja be... a hosszú szőke haját a fogaskerék és legyen kopasz...
Hát komolyan, nem tudom, az utolsó esetnél mi vigyázott rám és a TR-re, de úgy tűnik, a sors is egyben szeretné tartani.
Fenti elrettentő példák meg autó helyett vezessenek inkább háztartást, vagy áramot...http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
stratova
veterán
válasz CJ4567 #29559 üzenetére
Bocs hogy a saját gépem teljesítményéből indulok ki.
(#29553) bluyoo: nem tudom mennyire esznek zöldséget a deguk, de az állatdoki szerint, ha abból megkapja pl. a tengerimalacunk a szükséges napi bevitelt rá sem néz az itatóra. C-vitamin is csak akkor kell a vizébe, ha széna+víz a kaja kombó. Fura kis állatok, hogy nem isznak sört, de jó fejek.
(#29561) mackosajt
Részvétem. Szeptember elsején egy esős hétfői, iskolakezdéses napon jutott eszembe ama zseniális gondolat, hogy páromat kiviszem a XI -> XVIII a kölcsönverdával ('96 swift). Ennél jobb napot nem is választhattam volna, visszafelé (épségben, araszolgatva) majd egy óra volt az út. Egy darabig nincs kedvem volán mögé ülni a fővárosban. Maradok a BKV-nál.[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz CJ4567 #29556 üzenetére
(#29560) Shokkolo
Így érthető!(#29562) stratova
Minden nap friss almát kaptak. Szerintem legalább annyira szerették mint én a jó sört.(#29561) mackosajt
Az első autómat amikor megvettem, rá egy hétre elütött egy biciklis!
Szerencsére csak repült a srác, baja nem lett (a kocsin azóta is egy 40cm-es horpadás). Fülhallgató a fülében, körülnézni luxus, és tekert mint az őrült, úgy ugratott ki egy sövény mögül. Annyit tudtam tenni, hogy satufék, és jobbra a kormány. Az ajtót kapta el, így megpörgettem a levegőben, de még mindig jobban járt mintha 40-el a motorháztetőre kapom ... Mire kiszálltam, és elindultam felé, addigra felpattant és továbbhajtott!! Azóta már kétszer szorítottak le az útról, stb. ...[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
mackosajt
addikt
Nekem volt már pár pitty-putty, ami nem az én hibámból követezett be.
MOst megúsztuk, de ennyi hülyét... komolyan, minek ülnek autóba?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #29564 üzenetére
Tudom, volt x58, z77 es z87 is :-)
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
Végre élet a topikban!
Lost Alpha bugos állítólag, peccselik majd. De sok mod van, én is toltam rengeteget anno. GunZ The Duel érdekes, Artic Combat, Microvolts, ilyesmik... nekem ami bejön még, az az Urban Terror, ez CS klón de jobb ugrásokkal.
SzaraXik a net, felfelé alig van vmi... Lehet kipróbálom a Vodát, hátha már jobb erre...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
stratova
veterán
válasz Balathruin #29568 üzenetére
Ezt retrózni meg kísérletezés céljából vetted?
CJ4567 erre gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz mackosajt #29575 üzenetére
alig 4 km a városközpont, de közben van egy ipari övezet, szal. nem éri meg erre húzni nekik. Trés réz itt megy el, de azok meg lusták, mint a netjük. Kicsi öröm, hogy sógor előtt kecsón optika megy el, és két tanyának is ua. a házszáma (lol...) a tré szerint náluk nincs optika... Akkor a szomszéd a seggéből húzta ki? kérdésre meg pislogtak... végül náluk is mobilnet lett, kevesebb veszekedés, de drágább is.
Amúgy a le 3-5 elég lenne, de fel most 0,2....
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #29564 üzenetére
Jok egy faszt, csak viccnek irtam be az elobb. Semmiben sem kulonboznek egy atlagos laptol. 5 ev garancia? Ki a franc tart egy lapot 2-3 evnel tobbet?
(masfel eve ismerem paripat, kb ez a harmadik alaplapja , akkor minek az 5 ev garancia>? )
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
stratova
veterán
válasz CJ4567 #29574 üzenetére
Nekem ebben a témában csak gugli volt a barátom, olvass bele a linkelt fórumba (de miért ártana neki?)
Lackómackósajt: ViZiontól szívből
(#29577) miklosss2012:
Ki a franc tart egy lapot 2-3 evnel tobbet?
Ezen felröhögtem, bár még nem tudom, hogy kínomban-e.[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #29577 üzenetére
te Miklós Mester, hát majd én fogom megtartani annyi ideig
én nem csereberélem olyan sűrűn
de amúgy mint anno is írtam, a hűtés miatt vettem ezt, meg olyan széép
bár nem szoktam nézegetni és utálom kimondani illetve leírni, de igazad van
nio majd látjuk mit hoz a jövő...Shokkolo: akkor visszaszívtam
szerk: épp most néztük meg a múltheti fiX-faktort, felvételről és azt kell mondanom, hogy iszonyat mennyi vadalma van még mindig Magyarországban
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #29580 üzenetére
Soha nem azt a lapot valasztom amelyiket jobban el lehet majd adni.
@stratova: te egy kulonleges eset vagy.
@vizion: a mostani lapom mar mindjart negy honapos! Az elott meg a Rampage kilenc honapot volt nalam. Kezdek kigyogyulni.
-
stratova
veterán
válasz CJ4567 #29582 üzenetére
Mint írtam sajnos nem mélyedtem el a témában.
Sass: azért elgondolkodtam egy eGPU projekten a lassan érkező E6510 mellé, de csak PCI-E 1.x így szerintem sztornó.
(#29580) BomiBoogie: +1 én is sokkal szívesebben veszek használt terméket garanciával elvégre nem feltétlenül ismerem az előéletét.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #29584 üzenetére
Igen, jo ha van nemi garancia a hasznalt termekre. De ugye ha alaplaprol van szo, keves ember vasarol hasznalt harom eves alaplapot, nem? Akkor volna jelentosege az ot evnek ha most 2014-ben vasarolnal egy 2011-ben gyartott P67-es saber lapot es volna meg ket ev gari hozza. De akkor szerintem a tobbseg inkabb egy ujabb platform utan keresgel es nem vesz regi oskovuletet.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Balathruin #29586 üzenetére
Én se, inkább a régit fejlesztem addig amíg rá nem jövök hogy platformot is válthattam volna ennyiből
No Sana No Life
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Shokkolo
addikt
válasz BomiBoogie #29588 üzenetére
és tegyük hozzá, hogy jelenleg rengeteg olyan ember van az országban, akiknek a 775 -ös socket sincs meg
sajnos itt még a 3 éves hardver a többségnek kincs.
és ha ebben a felállásban még 2 év garosat kínálsz, hamarabb el tudod adni.de ez megint meddő vita lesz, Miklós és köztem a HTC és a Saber örök ellentét
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
stratova
veterán
válasz Shokkolo #29589 üzenetére
Most csak halkan fuldoklom a röhögéstől, mert ha a pocok felébred nekiáll visítani, amikor meg már én akarok aludni. De most könnyesre röhögtem magam miattad mikor visszanéztem (vakasszony greatest hits), miért is utálja Sass a sabert.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
válasz stratova #29590 üzenetére
és ez az én szerencsém, hogy nem vette meg
így kerülhetett hozzám az a lap (és azzal kezdődött a szorosabb ismerettségem Miklóssal, aminek az ide történő meghívásomat is köszönhetem )
hogy nem szerethetném ezek után a sabert?!"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #29590 üzenetére
En nem utalom a sabert, csak nem szeretem a hulye nepbolondito marketinget. Elismerem hogy jo lap, de tul van arazva. Ennyi! Tuningban kb egy kozep kategorias lapnak a szintjet hozza, de most mar ugysem a lapon mulik mennyit megy a processzor (tuningban).
Visszont a Saber lap arabol megveheted a kicsi ROG lapot, ami fenyevekre van a Saber-tol tuningban es minosegben es nem beszelve errol a laprol ami olcsobbl mint a Z97 pacelozot Saber de nem lehet oket egy kategoriaba sorolni, ezt ugy mondom mint aki jatszadozott egy Z87-es Saber-el.@paripa: +1,a regi szep idok , amikor meg harmasban lovoldoztuk egymast....
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #29593 üzenetére
Hat hogy a fa@ba? Itt a MSI MPower max AC az 168 font ami 66.321 HUF, a pancelos Saber pedig 176 font ami 69.702 HUF. A "sima" MPower (amilyen a cicusnak van) az pedig 133 font, ami 53.000 HUF es rohadt jo alaplap.
Neked a Gaming 5 is eleg volna, siman jo az az alaplap is. Itt nalunk nagyon olcso:
MSI Gaming 5 Z97 : 99.56 font, ami 39.405 HUF
MSI Gaming 7 Z97 : 125 font, 49.400 HUF.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Shokkolo #29597 üzenetére
Visszont valamit meg elmondok igy elalvas elott. Keres mas lapokat is, peldaul gigabyte, asus. Itt angliaban az OC forumrol sokan vagyunk akik asus/giga/evga lapokrol valtottunk MSI-re es elegedettek vagyunk, de van ellen pelda is aki visszasirja a mas lapokat.
Ismerve teged (peldaul a sapphire eset ) nem te vagy a legturelmesebb gepbuzeralo akivel talalkoztam, es finoman fejeztem ki magam.
Tudom hogy a macskaval nem vagytok joban, de neki peldaul nem nagyon tetszik a MSI. Es adok a szavara mert tuningban tud a gyerek es rengeteget fejlodott amiota nem beszeltek. Neki peldaul a hangkeltoje zavarja.....
En szemely szerint nagyon megvagyok vele elegedve. Imadom, es ezt Rampage IV Extreme lap utan mondom!
@stratova: jo ejt neked is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest