Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
rip hx850
ennyit a korszarrol...
3korszar tapbol 2 meghalt.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
stratova
veterán
Jajj, olvasgatnám a GTX 980 teszt topikját, de akinek akár a vélemenye is érdekel az úgy néz ki nem ír többet, a fennmaradó hozzászólások pedig leginkább egy óvodai homokozóra emlékezetnek... Kár érte.
Nvidiánál meg tuti lesz egy nagyobb lapka a tarsolyban, de úgy néz ki nem kell még törniük magukat. Kíváncsi leszek a válaszra.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Tuti így lesz, szépen lépegetik át egymást. Én majd csak akkor cserélek ha minimum 50%-al erősebb kártyát tudok venni.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #30211 üzenetére
Akkor mar vehetsz 295X2-ot
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #30212 üzenetére
nekem is megfordult abban a buci fejemben, de le tettem róla
ez sem kifejezetten használom ki, csak néha, alkalom adtán, így szinte felesleges cserélnem
ebben is igazatok lett, mint mindig
inkább hódolok a zene szenvedélyemnek és a mozi szenvedélyemnek, az sem olcsóbb semmivel sem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz stratova #30207 üzenetére
Mindenhol ez megy. Van pár szakmai, utána csak a bi-bi-bííí az enyém ócóbb, gyorsabb, halkabb, újabb, színesebb, etc... etc... beteg firkahuszárok mind. Az a VGA, ami tavaly még a topban volt az idénre sz@r és kinéznek vele... szánalmasak, a legtöbben apuci pénzén, mint szájrexi anno. Olyankor szoktam szétröhögni az agyam, mikor pl. PS topikba benyögik, h PS-nek az nv a jó, csak a cuda... Mondom OpenGL van AMd oldalon is, tesztek szerint durva scripntél is minimális _lehet_ nv előnye, tehát vegyen amit akar... Vicc az, h pár dolog profitál csak a VGA-ból. De ilyen pöcsök az emberek, h vagy meggyőződésből (mert a szomszéd ismerőse mondta, vagy mert olvasott egy tesztet, ahol 1%-al jobb volt valami), vagy butaságból (ez a rosszabb, itt nem lehet érvelni sem, szimplán ignorálni kell) védik egyik vagy másik oldalt... közben a kutya meg sem kérdezi az őgyfelet, érdeklődőt, h mire lenne szüksége...
Ha lenne kill all humans gomb, szvsz ma ráléptem volna...
Malibutomi: +1 a 4770 után vártam, h mit is vegyek? 6850-re pályáztam, de épp nem is játszottam, meg iszonyatosan tartotta az árát, végül a friss 7770 lett, abból meg most 270X, mert az elvtársúr hozzámvágta Persze, tetszenek a nagyobbak, de fHD-ra nekem ez megteszi egy darabig sztem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ViZion #30215 üzenetére
Mester!!! nem is vágtam hozzád
raklapon küldtem, de nem kaptam vissza a csere raklapot
szal jössz nekem majd egy raklappal
de amúgy épp a fentiekben fejtettem ki hogy a VGA marad, úgyhogy Mester ezt most nem fogom hozzádvágni"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz CJ4567 #30217 üzenetére
Ez mind csak cigánykodás. Csak a megatextúrák hoznak majd jobb világot, ami már életszerű. Röviden: ahogy közelítesz, úgy jelennek meg a részletek.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz ViZion #30215 üzenetére
Az új kártyákkal (pl. GTX 970) az a "baj", hogy FHD-ra egyszerűen már sok.
Persze, van már nagyobb felbontás, de az szvsz nem ad akkora felhasználói élménytöbbletet, ami miatt érdemes lenne százezreket beleölni.
Majd, ha már egy új sztenderd felbontás elérhető lesz, majd akkor az árak is mérséklődnek.
Tehát most a VGA-k fejlődnek, de a megjelenítés van kicsit lemaradva.
Ahogyan az okostelefonoknál meg az akkumulátor-technológia.
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #30219 üzenetére
akkuk már ezer éve vegetálnak, li-polimer óta nem volt nagy dobás.
Jah, fHD-ra is tavaly váltottam, nem is volt igény. A vicc az, h a népek veszik a fos felbontású notikat, miközben lassan fHD 5-7-10 coll tabletek, telók vannak
Jah, jó lenne ez a marhaszéles monitor dolog, de csak ha legalább 30-40 cm magas. És megfizethető. Nálam a határ olyan 60k körül van, az felett nem szívesen adnék monitorért. szal. van még pár évem a Dellel... Max kap 2 kicsit a két oldalára, de asztalon sok hely nincs.
-
őstag
válasz ViZion #30221 üzenetére
Asszonynak direkt vettem fos felbontású notit, mert FHD alatt fele lett volna a grafikus teljesítmény, a felbontásra meg kevésbé érzékeny, mint az akadásra. Meg amit megspóroltam az FHD kijelzős verzió kihagyásával, abból kijött a 7970 nekem, így mindenki jól járt
A #30215-re: nem csak hardver fronton megy a köpködés, nincs olyan játék topik, ahol 100ból 80 kommentben ne egymás szekálása menne. Az, hogy a játék milyen, kit izgat.
Minden vallás lett, ha nem állsz oda egyik mögé se, hülye vagy, ha oda állsz, akkor meg azért. Ha unom magam és röhögni akarok, a legjobb dolog egy multiplatform játék, vagy CPU/VGA/mobil teszt hozzászólásait olvasni. Meg persze elgondolkozni, hogy miért nem a Marsra dobott a gólya, ott is jobb a hangulat.Bár a közösség építés távol áll tőlem, azért régebben össze lehetett szedni 20-30 embert, akikkel aránylag értelmesen lehetett együtt játszani (legalább is CS fronton van tapasztalatom 2001 óta szerverekkel). Most meg inkább 4en játszunk gépek ellen, mert csak az agysérültek jönnek be. Tisztelet nuku, játékélvezet nuku, pofaméret orbitális, szókincs meg kimerül a lol, wtf, anyád hármasba.
Asszonnyal beszélgetünk, hogy pár év múlva gyerek téma aktuális lehet, de ha ilyen lesz a gyerekem, mint amik itt megnyilvánulnak, elásom a kert végébe. Persze remélem megfelelő neveléssel nem lesz gond, de félek attól, mit szed össze majd az iskolába pl.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
ViZion
félisten
válasz addamka #30222 üzenetére
Már javában BC2 ment, amikor még mindig a leggyakoribb hsz-ek a BF2142 topikban és a STALKERben voltak... 2142-nél is volt egy kemény mag, jókat játszottunk. Mint kiderült a többségünk 30-as éveiben. Meglepődtem.
Stalker ma is pörög, nem követem örökké, de ott is jó a hangulat, de az ilyen topik már a ritkább sajnos.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
CJ4567
nagyúr
citromail
No Sana No Life
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #30225 üzenetére
nem mellesleg - ha számít - ezért is imádom ezt a totyikot, itt vannak a legjobbak
a legMiklossabbak, no meg a legMesterebbek és mindenki aki csak számít
vannak lovagok és lovaginák, no meg nem mellesleg jó itt a hangulat és a körérzet[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
-
Balathruin
veterán
válasz BomiBoogie #30230 üzenetére
Nekem most az 1280x960 is elég. Bár többet nem is nagyon bír az IGP...
-
MiklosSaS
nagyúr
Hamar eltelt ez a hetvege is, mint altalaban. Semmi jatek, tuning.....szombaton munka, delutan csalad...ma meg egy kis lustalkodas. Aztan holnaptol megint jon egy szar het....
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #30234 üzenetére
Legalább aludj egy jót!
Jó éjt mindenkinek
ViZion ha még nem láttad és akarsz röhögés közben WTF fejet vágni lesd meg az FLCL-t. Nekem kollégám 1 évig emlegette, mire mondtam, ha elhozza jó felirattal megnézzük. Sok értelme nincs, de régen nevettem ennyit 6x24 percben
-
ViZion
félisten
válasz stratova #30235 üzenetére
Ehh, lassú nálam, mert át kell állítani USA-ra, YT-on sem tölti be. Amennyit láttam, ezek fossák a szót, felirat nekem kevés. Inkább értsek kevesebbet, de lássam "egyben", itt sokat elvesz az olvasás. Angol sync verzió nincs? Hol nézed ezeket? AAdditcts-t néha lesem, jön a tél, lehet filmezni, bár edzeni kellene inkább.
Amúgy meg rohadjon meg a minden TV... tegnap is míg vírust kergettem, mondom TV-t kapcslgatom. Éjjfél után volt természetesen egyszerre a Nagy-szín-pad, és a szimfonik live Kolozsvár adásban
Aludjatok jól, álmodjátok a műanyag álmokat... ejjj, minden diszkó ezzel indult, olyan fél kettő -három után, mikor a kommersz résznek vége volt. Lassan beleszeleteltünk a reggeli napsugarakba, kijózanodtunk és go home boy. váááo
Push me, And then just touch me...Till I can get my satisfaction
vs. női verzió, erős idegzetűeknek: [link]...bakker, van granny verzió is [link]
OK, egy kis Watch out!, hogy ne utáljatok
Jó éjjt![ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Aludjatok jol. En meg szorakozom egy kicsit ezzel a troll processzoral. Trollkodik velem kemenyen...mar sikerult stabilitasra fognom 1.155 V-al is 4.5 GHz-en (nagy respect MSI, macska te meg kapd be!), de az eg minden kincseert sem menne 4.6 GHz-en 1.2 V alatt. Pedig mindent megprobaltam .....egyszeruen nem tudom elhinni hogy olyan nagy lepes kell neki azert a 100 MHz-ert plusszban...tul soknak tunik az a 0.045 V.
-
MiklosSaS
nagyúr
Crysis 3-ban 40-45 perc jatek utan 48-52 fok a processzor 4.5 GHz-en 1.155 V-on, IBT-ben pedig a 10-ik korben a legmelegebb mag az 74 fok. Azt hiszen nem is kell ennel tobb.
Jo ejjt!
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz Lacielvtárs #30239 üzenetére
Jó reggelt néktek is!
@sass: Még sokat kell gyakorolnom, hogy megtudjak csinálni minél kevesebből részletest. Igyekszek még jobban megcsinálni, vagy kezdek újjat
@nagyszentsárkány: Azok azok a dolgok amiből összeáll egy ilyen?
@ormányos: Gondolkodtam felette, hogy vajon a szép, vagy az egyszerű és poénos legyen. Aztán úgy döntöttem, hogy majd amilyen sikerül. Kell még tapasztalat a modellezésben.
Engem meg felkeltettek, hogy te nem mész iskolába? Eh.. pont ma nem.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt!
-
stratova
veterán
válasz ViZion #30236 üzenetére
Az a vicces, hogy az első részt angol hanggal néztem tuti, hogy van.
Idebent nem tucc-tucc sennheiser PC-31 nem egy hangművész cserébe ki is hallatszik.caindwan igen, ezekből épül fel és több fajtája van. Low-poly modelleknél bátran használhatók háromszögek, high-polynál a simítási eljárások miatt érdemes ált négyszögekkel dolgozni.
poly count a modellt felépítő háromszögek száma. régebben egy low-poly modellnél ált. 3000-5000 lehetett, a mai PC-s játékokban szerintem már nem ritka a 30.000-50.000 sem (pláne, hogy már tesszellálnak stb.)
3dtotal, cgtalk, artistpub stb. oldalakon nézz meg pár tutorialt ill. pár művész esetenként közzéteszi a karaktereinek a wireframe képét (drótváz ha így jobban tetszik). Ezekből lehet tanulni.
Ja és ne éjszakázz, rosszat tesz a vérnyomásnak és a tüdőnek Engem gimiben az öfő igazolt már, amikor a tablónkon dolgoztam néha reggel 4-ig. Vacak dolog, pláne mikor egy 22 órás rendered száll el. De már nem űzöm ezt a mókát, viszont szinte biztos a PH-n is van topikja.
miklosss2012 ugye ne kérdezzem meg, hogy mi a bánatosnak egy i7- 4790K-nak 4.6 GHZ?
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #30244 üzenetére
Tudjuk mit gondolsz, én is azt gondolom, le is írom:
SUNA.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Shokkolo
addikt
Jóóóó reggelt
Miért is telne "békésen" a hétvége...
elvittem autókozmetikába a bmw -t, mert takarítom rendesen az autót, de ugyebár otthon a porszívó az nem vegyszeres tisztítás, és szeretem ha szép.
Hip-hip-hurrá, örülök, szép tisztaErre nem feladta valamelyik gyertya a harcot?!
Vcces amikor 5 hengerrel megy.... főleg az lesz vicces amikor kifizetem a gyertyasort, merthát ha 1 meghalt illik a sort cserélni :/ És persze h. csak az Iridiumos BOSCH -t szereti
Hip hopp minusz egy huszasBár igyekszem a jobbik oldalát nézni, benzinesbe a gyertya "fogyóeszköz", előbb utóbb bármelyikbe kell.
Amíg csak ennyi baja van nem haragszok meg rá[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #30249 üzenetére
Mint a földgömbre a térképet... A drótvázat becsomagolod, utána kihajtod a "csomagolópapírt", befested, visszacsomagolod és tááá-dáááám. Nem szedtél le még csokimikulásról fóliát? Kb. ilyesmi ez is, persze a felületen még vannak trükkök, h realisztikusabb legyen (Tesszellálás, árnyékokat és visszaverődéseket felülettől függően számolja, stb...) de alapja a csokimikulás
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest