Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
Új hozzászólás Aktív témák
-
steele80
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Ahogy utána olvasgattam az okozza alapvetően ezt a problémát ha az op rendszer, a játék és az account nincs összhangban. Tehát magyar lokalizációjú játékot használok, magyar accounttal, angol op rendszerből, német nyelvű böngészőben orosz ip-ről. Persze ez csak példa.
-
steele80
senior tag
https://help.ea.com/en-us/help/pc/how-to-flush-dns-cache-for-windows/ Ezt próbáld meg.
Illetve ez megoldott egy ilyen problémát
Install and Run Revo Un-installer
3. Select the desired program (right click)
4. Select Un-install
5. Scanning Mode (Select Advanced)
6. Locate and delete left over files (Select All that apply, then delete) Choose next.
7. After Revo has removed the program please clean boot the PC and reinstall the titlethis is what EA help told me to do
-
steele80
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Az origin elég régóta angolul van. Megszűnt a magyar támogatás.
-
steele80
senior tag
Én nagyon sokat szívtam, mire rájöttem, hogy kell elindítani. Nálam a módszer ez: csak a gyári víusirtója a W10-nek, a 3. féltől származó blokkolta ez nálam az Avast volt. Böngésző: csak az EDGE-el indult el, hiába Chrome, Firefox, Internet Explorer, csak az Edge. Origint elindítod, Edge-en belépsz a Battlelogba, bejelentkezel, rámész a szerverkeresőre és ha látod a szerverek után a pinget, akkor biztos, hogy tudsz játszani. Katt a szerverre és megy.
-
steele80
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
Így így! Nekem az avast nem engedte indulni.
-
steele80
senior tag
válasz
Németh Péter
üzenetére
A Hardline az EA marketing csődje. Tanítani kellene, hogy hogyan lehet egy kiváló játékot rossz időpontban, rosszul árazva, nulla közeli marketinggel taccsra tenni! DLC-s szerverek alig vannak, pedig a DLC-ken jobbak a pályák mint az alapjátékban. Ha életben akarják tartani ingyenessé kell tenni a DLC-ket ismét. Nyilván ezt azért nem teszik meg, mert az amúgy is szerény BF1 közösséget tovább forgácsolnák. Szóval én úgy látom, hogy elég rossz az irány az EA-nál Battlefield fronton.
-
steele80
senior tag
Én ennyi csalót nem láttam a Bf4-ben mint itt. Nem tudom mi az oka, talán, hogy olcsó és ha bant kap nem veszít semmit. Tegnap több olyan szerveren játszottam, ahol az átlag killnek 4-5 szörösét lőtték néhányan. 450 tiketes szerveren 90-130 között. persze ki is ürült mind.
-
steele80
senior tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszi!

-
steele80
senior tag
válasz
kriszpontaz
üzenetére
Érdekes nálam is előjön néha ez a hitreg probléma. Volt már, hogy telibe lőttem néhány ellenfelet és még csak nem is jelzett. Aztán elkezdtem erre figyelni és azt vettem észre, hogy olyan pályákon jön elő ahol nagy a rombolhatóság és a romok között mintha láthatatlan falak lennének amik megfogják a lövedékeket. A Block pálya erre a legjobb példa. Itt például átugorhatatlan ablakok is vannak. Nekem egyébként a 45 Hz-es szerverek jönnek be. Csaló itt is ugyanúgy van, tegnap egy TDM körben a 2. percben 18:0-ba állt egy srác majd ban.
-
steele80
senior tag
Köszi, kipróbálom őket!
-
steele80
senior tag
Az enforcer kaszt fegyveri igen brutál szarok a többihez képest. Mivel érdemes ott tolni shotival?
-
steele80
senior tag
Valaki végigtolta a single részt? Van értelme? Unlokol fegyvereket? 4 részt megcsináltam, de olyan geocaching feelingje van.
-
steele80
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Igazad van a Bf4-ben be lehetett ezt állítani és ott nekem a piros a halálos lövést jelentette.
-
steele80
senior tag
Megvettem én is az akciós hardlányt, így a Bf4 után pár hónappal bejön, órákat tudok vele játszani. Ismét van kihívás. Viszont azt nem értem, hogy amikor a hitmaker pirosat jelez az nem a halál beállta a játékosnál? Mert simán nem hal bele. Illetve vannak szerók ahol nagyon jól adja a találatokat és van ahol fél tár kell. Amikor még Bf4-eztem akkor a böngészőből el tudtam indítani az origint amikor egy szeróra feljelentkeztem most úgy látom ez változott. Ha nem fut az origin akkor nem indul el a játék és pinget sem ír. Amúgy nem rossz a játék!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ryzen7 250 16GB DDR5 1TB SSD RTX 5060 8GB
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest