- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bartucc
addikt
válasz agressiv #16901 üzenetére
Az utolsó három oldal alapján, csak gratulálni tudok a modorodhoz. Türelmesebben, vagy sehogy, és a saját, nem túl tág látókörű véleményt felejtsük már el.
enginev3.0: elvileg az alaplapi hőmérséklet értéke az északi híddal megegyező, és abban van az integrált kártya is beépítve. Everest pl. írni fogja.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Alister71
nagyúr
-
agressiv
addikt
Peesze...
Lord..... Én téged nem foglak győzködni, mert teljesen AMD fan vagy, isten tudja miért. Én nem azért nem szeretem az AMD-.t mert nem szipatikus, hanem mert több sebből vérzik az egész és nem fogom neked sem még vagy százszor leírni.
bartucc Ez nem a látókörről szól merglepődnél, ha tudnád, hogy mennyi hardver fordul meg a kezeim között és hogy egy hónap alatt többmindent próbálok ki, mint te egész életedben.
Ha valamit fikázok, okkal teszem..!
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
agressiv
addikt
válasz Alister71 #16908 üzenetére
Igen az is biztos hülyeség, hogy az AMD kártyái igencsak megválogatják miben hajlandóak elindulni, tudtiommal éppen ezzel kínlódik a csávó és inkább lecserélni az alaplapját, csak az a gáz, hogy az én Z-s lapomban sem minden AMD indul, meg a többi tesztlapomban sem nagyon hajlandóak képet adni, de remélem lecseréli az alaplapját és megint nem fog indulni, akkor talán rájön, hogy az AMD-vel vannak problémák..
Jéézusom.
Ezeknek van gyűjtőnevük is. Biztos kitalálod mire gondolok.
Moderálva!
[ Módosította: #65675776 ]
Hát még a borz.....
-
enginev3.0
félisten
válasz agressiv #16907 üzenetére
Nem is kell leírni csak be copyzni
De akkor te meg nvidia fan vagy
Jelzem volt már 5 amd kártyám, egyikkel sem volt baj
Talán szerencsés vagyokNincs bajom veled, de ha lehet akkor ne ijessz el minden fórumozót aki ide jön, az AMD kártyáktól, csak mert számodra nem "szimpatikusak"
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
agressiv
addikt
-
csucsbicep
nagyúr
válasz enginev3.0 #16911 üzenetére
Akkor én is szerencsés vagyok.. Sőt nekem a 460 halálozott el TDR hibával.
-
agressiv
addikt
válasz csucsbicep #16913 üzenetére
Vannak problémáik az NVIDIA kártyáknak nem is kicsik, tele van a TDR topik. Nem vagyok fan, csak jobb velük játszani.
Lehet, hogy annyi a sztori, hogy nem ugyanazokkal a játékokkal játszunk, ugyanis nem minden játékban jelentkeznek a problémák, de nem is olyan régen részletesen leírtam egy emberkének, hogy melyik játékkal mi is volt a probléma az AMD kártyákkal.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
törölt tag
válasz agressiv #16910 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy a VGA-kkal van a probléma? Általában az alaplapi (vagy mostanában prociba épített) PCI-E vezérlők szoktak problémásak lenni. Az intel procijainak pedig bizony vannak ilyen problémái, még ha csak a SBE esetén lett ebből valamilyen szinten ügy. Szóval a jelek szerint nem az AMD VGA-k válogatnak, hanem az intel vezérlők.
-
kiskis2
csendes tag
Sziasztok,itt van annak az adatai aki át vert ide is irom,ahogy kértétek:
06206679440
rostasgabi@freemail.hu
gabika00
[link] ez meg lenne a kártya,amiről beszéltünk.irtam neki sms-t délután semmi,most este,semmi ,holnap megyek és feljelentem.Karcsi
-
Apollo_21
addikt
Ez a fusi hűtéses kártya k..va ismerős..ezt anno sztem énis nézegettem De amiért ilyen sufni nemkellett Bár lehet nem PONT ez volt de nagyon arra hajaz...
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
kiskis2
csendes tag
válasz Apone33 #16921 üzenetére
hát sajnos igazatok van.én sokat vaterázok,(meg még egy pár helyen is)fent vagyok régóta,,majdnem 100 adás-vétellel,de ott még nem vertek át soha! abból a szempontból sajnálom hogy itt vagyok,hogy mennyi itt a csaló!azt viszont értékelem hogy vannak becsületes és segitőkész emberek itt!!
Karcsi
-
yeppepunk
csendes tag
Nvidia8800Gt-m van,,,elkezdett szétcsuszkálni a kép,lefagy tőle a gép is..melege lett vajon vagy véglegesen lehalt?
Hasonló tudású kártyát keresnék használtan ,olcsón,milyen alternatívái vannak?
Köszi -
cashback
őstag
válasz agressiv #16928 üzenetére
Szóval az Intel teljesen ki akarja zárni az AMD kártyáit magától, ezért ad ki "béna" vezérlőket.
Szerintem simán megoldható részükről a dolog... miért akarnák támogatni a konkurenciát?
Aki Intel fan az majd áttér a zöldekhez... az AMD fanok pedig maradnak házon belül.Előbb utóbb bekövetkezik ez a ketté osztás... csak idő kérdés mikor lesz látványos.
Ez esetben nem az AMD a felelős.Viszont... lehet kontra is...
AMD csinálja úgy a kártyáit hogy Intel háttér mellett legyen bajos a működés, de AMD mellett tökéletes.Ezt bebizonyítani jelenleg nem lehet... felesleges a szájtépés.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Jelenleg AMD 880 as chipsetes lapom van AMD procival. Futna benne jól egy Nvidia kártya vagy inkompantibilitás elkerülése miatt inkább AMD/ATI-t vegyek?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
fagylalt
senior tag
-
bartucc
addikt
-
BogyóBP
addikt
AZ MSI kártyákon mi célt szolgál a kis kapcsolo? Azt hogy performance vagy silent modba van e. Kihatással van a teljesitményre? Mert a hangjára úgy hallom nem, iszonyat hangos 3D ben még így is..R6850-PM2D1GD5/OC <-- ilyenem van. Esetleg lehet rá kapni valami fasza kis hűtést?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
cashback
őstag
válasz agressiv #16942 üzenetére
Ahhhh... mint a falra hányt borsó.
Annyi hülyeséget össze hordasz... nem csak néha. Mindig! Hogyha valaki egy fikciót mond azt te már egyből komolynak veszed.
Maradjunk annyiban hogy neked igazad van és mindenki más hazudik ha valamit mond.
[ Szerkesztve ]
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
Alister71
nagyúr
válasz agressiv #16945 üzenetére
Arra még nem gondoltál, hogy nincs olyan ember aki egyet akar érteni veled? Az érdekesen megfogalmazott véleményeiddel?
Természetesen mindenkinek van véleménye. Az iskolázott emberek az egyes szám, első személyt használják vélemény nyilvánításra, és nem akarják rábeszélni a saját butaságukra a többi olvasót.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
agressiv
addikt
válasz Alister71 #16946 üzenetére
Hehhe én nem beszélek rá senkit, csak ha tényleg van értelme. Ha nem tűnt volna fel a te reszortod az, hogy az, hogy "ö baromságot beszél és majd én mondom a frankót..."
yűlölöm az ilyet..
Te vagy az aki rejtve ugyan, de folyamatosan lenézel és fikázol mindenkit..Hát még a borz.....
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest