- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
agressiv
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16701 üzenetére
Nem hatásfokot írtam b+, hanem azt, hogy hatékonyabb tehét jobb, erősebb, gyorsabb.
Hát még a borz.....
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz agressiv #16702 üzenetére
Ugyanazt jelenti, csak a hatékonyság gazdasági fogalom.
"Hatékonyság az adott eszközökkel a lehető legnagyobb jövedelem elérése, vagy adott jövedelem létrehozása a lehető legkisebb ráfordítással."
"hatékonyság (főnév)
1. az a tulajdonság vagy jellemző, hogy valaki valamit jól csinál, a kívánt hatást hozva létre anélkül, hogy időt vagy pénzt pazarolna; eredményesség."Az általad ajánlott kártya fenntartása 2* annyiba kerül.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Phvhun
őstag
válasz TESCO-Zsömle #16704 üzenetére
A rettentő értelmes magyar többséget a hatékonyság nem érdekli.
Áá rohanjunk megvenni iphone8-at, mert ingyen van! Hát persze csak aztán részletben kétszer annyi lesz a végén mint amúgy. -
antivirtuoz
tag
válasz Apone33 #16700 üzenetére
A hűtéssel nincsen gond, alapjáraton 38-39°C-on tartja.
Csak egyfajta nyekergő/csipogó hangot ad ki a ventilátor.
Hozzáteszem, mióta kicsit megbirizgáltam, azóta csöndben van. Remélem, így is marad!Amíg lehet, addig nem akarom cseréltetni/javíttatni a kártyát, ugyanis rossz tapasztalataim vannak.
"A legfontosabb: nem szabad abbahagyni a kérdezést." - Albert Einstein
-
Apone33
őstag
-
Tussky
tag
Szerintetek ez mennyire normális ?
-
agressiv
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16704 üzenetére
El ne kezdjük már megint a napi2 óra használat mellett plusz 120Ft-os cirkuszt.
Utána nézni, mérni (egyik sem eszik annyit amit írnak), számolni, gondolkodni és akkor lehet talán valamiről beszélni..
Hát még a borz.....
-
-
klaczi
aktív tag
Sziasztok. Gyors kérdésem lenne. Adva van az ATI 3450 AGP videókártyám. Most vennék egy monitort aminek a natív felbontása 1600x900. Ezen a felbontáson szeretném használni. Fogja tudni ezt a felbontást a kártya? Op rendszer WIN 7.
Előre is köszi a felvilágosítást!
-
agressiv
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16715 üzenetére
Ó ugyanmár....
Iskolában sokmindent megtudnak tanítani, de eszet senkinek sem tundak adni sajnos. Aki nem gyépés annak ez egyértelmű.
Hát még a borz.....
-
agressiv
addikt
válasz TESCO-Zsömle #16722 üzenetére
Jól van talán volt benne pici szleng, de nem volt érthetetlen.
Hát még a borz.....
-
Apone33
őstag
válasz j1istvan1101 #16725 üzenetére
El kell h vigye, de én a helyedbe ha tehetném azonnal tápot cserélnék.
Play Hard!!!
-
Apone33
őstag
-
Zé777
tag
válasz j1istvan1101 #16725 üzenetére
A Codegen veszélyes kategória...
-
cashback
őstag
válasz TESCO-Zsömle #16695 üzenetére
A gyári van rajta.
Asus Top bios-t raktam rá próbaképpen, de nem nyertem vele semmit így 2-3órát követően vissza tettem az eredetit (lementettem azt ami rajta volt így az is ment rá vissza)... és így ment még 2-3napot mielőtt beadta az unalmast.
Írtam a kiskernek a gondommal kapcsolatban... most már várom a válaszukat.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
válasz agressiv #16732 üzenetére
Köszönöm nyugtatást.
Úgy vagyok vele már hogy bánja a fene...
Most az utóbbi 2hónap alatt "megettem" 2vga-t (ezzel együtt, a másik egy 8800GT volt) és egy alaplapot (ECS H61H2-M2 - 2szer ment vissza garanciába). Mivel a lap garanciás volt és volt lehetőségem a válásra így ram lett belőle és vettem új alaplapot.Ez egy ilyen időszakom... dobálom kifelé azt a sok drága pénzt.
Még most tönkre mehet mondjuk a táp vagy a vinyó...
Alig várom...Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
[CM]Crusher
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.
- Adott egy Gainward GTX460 GS 1gb-os kártya
- Utóbbi időkben azt csinálja, hogy pl, netezek, olvasok és egyszer csak elmegy a kép és a windows sem regál, monitor is csak villog és csak a reset segít.
- Újraindítást követően a windows boot logóig van kép, de ahogy bejönne az asztal, elsötétül a kép, de közben fut a háttérben a windows. Bekapcsoló gombot megnyomva, le is áll a windows
- Csökkentett módban van a windowsban is kép, de ahogy normál állapotban szeretnék a windowsba lépni, ismét nincs kép, de a windows megy.
- Vissza csökkentett mód, driver leszed, felrakom újra, restart és jó megint a gép normál módban is.
- Eltelik 2 nap vagy 2 hét (teljesen random) és megint kezdi elölről.Próbáltam már az alábbi diverekkel,
- 296.10
- 301.42
- 304.48de semmi változás.
- Kártya nincs húzva, stock minden órajel
- Kb. 1,5 éves a VGA
- Tápegység egy 900W-os BeQuiet Dark Power Pro
- Lassan 2 éves a tápegység- Tesztelve lett furmark-al és más egyéb progikkal is, de nem lehetett előidézni direktbe semmilyen hibát. Még csak nem is kockásodik, csíkoz stb.
- 1 óra tesztelés után sem megy fel 65-70 fok föléEgy furcsa dolgot még észrevettem, hogy amikor a kép egyszer csak elmegy netezés közben és lefagy a gép az optikai meghajtó pontosan olyan hangot ad, mint amikor ki/bekapcsolod a gépet, de mindezt úgy, hogy közben az összes ventilátor, led folyamatosan, megszakítás nélkül működik tovább. Csak az optikai meghajtónál látható/hallható ez a hiba.
Nem tudom mire gondoljak, tápegység, vga, vagy esetleg valami más? Csak így nehéz gariztatni is, hogy direktbe előidézhetetlen a hiba. Ráadásul van, hogy 1-2 hétig is tökéletesen fut a gép.
-
agressiv
addikt
válasz [CM]Crusher #16734 üzenetére
Alaplap. Az optika azért keresné a lemezt, mert újraindul a gép, de el sem tud indulni. A furmark nem stabilitást tesztel, csak fűt, 3DMark a leghatékonyabb stabilitás tesztnek.
[ Szerkesztve ]
Hát még a borz.....
-
Grave_444
nagyúr
válasz j1istvan1101 #16736 üzenetére
Talán ez a legolcsóbb minőségi táp. [link]
-
agressiv
addikt
-
Zé777
tag
Az FSP a legjobb ár\érték arányú táp!
Nagyon megbízható, minőségi tápok....Egyébként még Thermaltake, CoolerMaster, Corsair, Be Quiet, de más árkategóriák ezek.
Ez elég jó árban és teljesítményben felér egy alacsonyabb minőségű 450-500as táppal. A design sem utolsó szempont. Legalábbis nálam...
[ Szerkesztve ]
-
Stirbi
addikt
Üdv.
Hallgass (#16737) Grave444-re, az fps csendes, minőségi, megbizható tápokat gyárt.
-
Grave_444
nagyúr
válasz j1istvan1101 #16740 üzenetére
Írd le milyen géphez kell, bár ha csak nem kötsz a tápra egy 200W-os vga-t ez az FSP400-60APN vinni fogja.
-
maypayne3
csendes tag
Sziasztok.
Ma vettem(használtan, de megbízható embertől) egy Sapphire Radeon HD 5770-et.
Beraktam a gépembe, de semmi.
A venti felpörög, de annyi. Semmi hibaled nem ég, semmi.
Rádugtam a tápból jövő 6pin-es csatlakozót, semmi, rádugtam azt, amit a dobozban kaptam, semmi, rádugtam azt, ami nekem volt(6pin to 2 molex) semmi. az alaplapiról megy a gép..
A PCI Express 2.0 támogatás megvan, a táp megvan, az áram megvan, minden megvan, mégsem ad képet. Próbáltam itt, nem ment, próbáltam HDTV-n, hátha a monitorom a szar, de ott sem. Ott HDMI-n próbáltam.A gépem: Asrock H61M-GS
Intel Core i3 2100 3,1ghz
2x2GB Geil 1333mhz RAM KIT
FSP Hexa Series HE 400minden klappol, mert a bátyámnak is majdnem ez a kongifja, csak i5, kingmax ram meg 350W-OS TÁP(!!), és ő egy 6850-el, vagy milyennel tolja..
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest