- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teta1
csendes tag
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani olyan szakit aki kondenzátorokat cserél a VGA-mon?
üdv,
lakisoft- Árad -
-
madmaxxx
senior tag
válasz lakisoft #17852 üzenetére
Osztom Lord Vader véleményét, mivel szerintem akár te is ki tudnád cserélni a kondikat a videokártyán. Ha nem akkor keress valaki műszerész ismerőst jó Weller pákával és mehet az operáció.
[ Szerkesztve ]
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
madmaxxx
senior tag
válasz Alister71 #17856 üzenetére
Nemes Gabó (Vatera: JuditV78 barátom akár még apró smd-ket is visszapakol a nyákra. Nekem azért kicsit magas lenne.
Nekem is Weller van, fasza vékony heggyel, úgy cserélem vele a kondikat mint a huzat. -
}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Van egy kis gondom egy frissen vásárolt Sapphire 6870-el:
Beszereltem a gépembe, újraraktam a Windowst, drivereket (12.6) stb, aztán újraindítás után a vga maxon pörgette a ventillátort és nem adott képet. Ekkor kiszedtem, majd újra visszaraktam, ezután ismét működött, de a következő bekapcsolásnál ismét ugyanez a történet játszódott le.
-
Blaise
veterán
válasz Gyufaaa #17873 üzenetére
Úgy van megoldva, hogy 2db 6pines csatlakozó van a kártyán, az egyiket a tápból kijövő 6pines látja el, a másik pedig egy molex-6pin átalakítón kereszül kapja az erőt
Most sajnos nem tudom kipróbálni, dolgozom, de délután visszaviszem a boltba, aztán megnézetem, mert még 3 munkanapon belül vagyok.
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Win7 64bit és agp X1950pro tapasztalat valakinek?
Win7 közül sem a 32bit sem a 64bit-es nem kezelte a kártyát.
Valakinek ötlet?
Köszi! -
madmaxxx
senior tag
1 AGP Hotfix próbát még megejtenék a nagy letöltés előtt.
-
madmaxxx
senior tag
Driver előtt kell feltenni utána pedig mehet a Catalyst.
1 jó tipp:
ha újabb fajta pl: Sapphire agp-s kártyát telepítesz:
http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006
itt kiválasztod a típust, az op rendszert, agp hotfix drivert leszeded.
kicsomagolod telepíted, c: meghajtón létre fog hozni 1 könyvtárat csak 1 példa ami nálam van : Ati/support/9-11_vista64_win7_
64_dd_ccc_wdm_enu/driver/packages/drivers/display/ott az alkönyvtár/és itt lesz elvileg 2 db INF file, az elsőt betallózod saját lemeznél amit már leírtam. Ekkor megjelenik 1 lista és kiválasztod h radeon 3600 series, és ennyi volt. ha ez megvan javasolt feltenni az ati catalyst controll centert is, amit ha elindítod a telepítőt felfogja tenni magától. (ehhez microsoft net.framework 2.0 szükséges minimum)[ Szerkesztve ]
-
mc-4
aktív tag
válasz madmaxxx #17884 üzenetére
Már betallóztam neki a létező összes mappát, de semmi!
A büdös k..va anyját!
Mindig azt irja ki, hogy az eszköz illesztőprogramja naprakész.
És mégsem működik!
Feladom...
A másik meghajtóra fel van téve egy xp az legalább müxik csak nem használja a 4gb ramot.
Köszi a segítséget! -
Dyingsoul
veterán
válasz Alister71 #17781 üzenetére
Bár még nem volt időm utána néznia hűtőpasztáknak, de az MX4 van olyan jó mint az MX2 ugye? Úgy néz ki mx4 lesz belőle, a környéken sehol nem lehetett kapni, de tesóm külföldön be tudott szerezni egy tubus mx-4et, holnap után hozza meg. Kajakra feljártam mindent és csak 300 forintos noname-eket találtam. Remélem nem bánom meg, hogy hallgattam rád és minőségire költök.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
matepalfi
aktív tag
szerintetek egy amd a8 3870k apu
elég arra hogy ne kelljen külön
dedikalt gpu-t venni?
amire kellene az az, hogy
netezzek, kicsit néha játsszak css, gta 4, mw3,
dirt3 játékokkal. -
n0rbert0
senior tag
Sziasztok!
Olyanra van lehetőség egy vga-val, windows 7 alatt, hogy két kijelzőt két különböző felbontásban kezeljek úgy, hogy mind a kettőn ott van az asztal?
Az egyik egy 19" 4:3-as monitor a másik pedig egy lcd tv 82cm, ennek megfelelően 16:10-es aránnyal.
Sajnos csak kiterjeszteni tudom az asztalt, meg ugye klónozni, de sajnos így nem megfelelő a képernyőarány.
Igazából a legnagyobb probléma az eltérő kijelzőarányokból adódik...[ Szerkesztve ]
-
n0rbert0
senior tag
Valaki tanácsolta, hogy tegyem fel ide is a kérdést
-
Tarill
őstag
hello! olyan gondom lenne hogy Asus hd 6870-es kártyámon valami nem jó az energiatakaréos módban mert 300/300 helyett 300/1050 mhz-n megy a kártya, a memória órajelét nem akarja letenni... mitől van ez? mit lehet vele tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest