- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz zmilaner #43475 üzenetére
1.Igen,csak lehet részedről ráfizetős lenne
2.Laptop kényelmi szempontból előnyös,nem épp játékra van kihegyezve(már amelyik)filmre és netezésre tökéletes.
3.Ár szerintem max 70-80 de ITT
kérj egy beárazást,nem akarok hülyeséget írni,lehet többet írtam lehet kevesebbet.[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
mormota
senior tag
-
Gubu0101
veterán
válasz mormota #43453 üzenetére
Szerintem az kellene bele ami az eredeti paraméterekkel van.10V meg 14V közt van egy kis külömbség.De inkább azt nézd,hogy hány Amperos az aksi,meg amit néztél bele.Mert nem biztos,hogy a töltő is bírni fogja.
Pl.: Ha a gépeden az van hogy 3.89 A és te veszel bele egy 4-5A -os aksit,lehet kiszál belőle a füst és tönkre megy
De ellenkező se jó,ha kevés az Amper.Javítsatok ki ha tévednék.
[ Szerkesztve ]
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Vasinger!
nagyúr
14"-os Dell Latitude-höz milyen tokot tudnátok mondani, viszonylag olcsón, de minőségit?
A DELL honlapján találtam ezt: katt
Ehhez hasonlót keresnék kb. fele ennyiért.
-
Kyle.Katarn
csendes tag
válasz zmilaner #43475 üzenetére
Hali!
Csináltam egy gyors kutatást és érdekes dolgokat találtam.
Persze ez mind nem százas, de abból ami összehasonlításokat találtam a következők jöttek ki: (Játékos lévén a két első dolog amit néztem a CPU és a vidikari. ) a proci fronton az intel ráver egyet-kettőt az AMD-re, bár ez nem csoda hiszen ahogy tudom, az AMD rendesen elszúrta a Phenom sorozatot. Tehát CPU valamelyest erősebb lenne a noteszban! A vidikari viszont pont a fordítottját mutatja. Ezen jobban meglepődtem, bár inkább a különbségen mint az eredményen, hisz' -ha nem tévedek- a mobil Nvidiák rendesen le vannak korlátozva asztali megfelelőikhez képest is. Azaz a videokártya fronton (játékok!) az asztali durván a dupláját veri a noteszra!!! A ram-ban nem írtad hányas DDR pedig az fontos! Tehát felteszem DDR3. A noteszban ugyan a duplája van, de memória fronton mind az asztalik, mind a noteszok jól bővíthetőek. Mindenesetre, én így azt mondanám az MSI notesz alapból gyorsabb lenne, valamelyest, és komolyabban ha memória és CPU igényes dolgokat használsz.. amibe a netezés, nos beletartozhat- csomó/olyan oldal betöltése+flash=CPU+RAM zaba! De mindez az előny csak addig tart míg valami játék a színre nem lép mert akkor az asztali kártya ripityára veri a noteszt.
Igaz ami igaz, a Fifáknak nincs nagy gépigénye...
Az alaplapot már nem is néztem, szerintem ennyiből el tudod dönteni te magad.
Kis segítség ként -vagy h jobban összezavarjalak? XD- a noteszba elvileg dupla annyi helyed lenne, persze lassabb winyón (habár én láttam ezt ugyanakkora HDD-vel is). Az asztali Syncmaster viszont nem egy rossz darab tudtommal és jóval nagyobb mint a mobil, ledes társa 15,6" VS. 22" filmre egyértelműen a több mint 6 collal nagyobb monitor jobb. De ha ez nem lenne elég szerintem szép egy darab az az MSI, mááár ha jól értettem és az egyenlő EZZEL!A hozzávetőleges ár meg.. bpfaah tudomisén...
Azt se tudom milyen állapotban van, meg volt-e húzva, volt-e portalanítva, stb. bocs de ezt sz'tem máshol kérdezd. -Én ennyit tudtam, remélem segítettem. -
Kyle.Katarn
csendes tag
Dell XPS: Én is! De ne húzz már mond mik az ötleteid! Úúútálom a lezáratlan, megoldott-de megoldatlan, X-aktákat...!
Gubu0101: Értem, remélem megcsinálják ÉS nem lesz túl drága!
Ja és kösz, bár pénz híján az nem megoldás, de eddig ilyenről nem is hallottam.. legalább ezzel is okosabb lettem...mormota: Ahh.. kösz a felvilágosítást, azért megmondhattad volna melyik... De oké, rákeresek, stb.
-
Tamango
csendes tag
Sziasztok srácok kérdésem az lenne felétek hogy van egy Toshiba laptopom és bekapcsolás után azonnal Password-ot kér!
Fogalmam sincsen mi lehet a kód mivel a gép Németből származik,köszönőm a segítséget!
-
DanielK
addikt
Sziasztok!
Van a családban egy Acer eMachines e725-ös laptop (3GB RAM-mal).
Windows XP van rajta.
Nagyjából 1 hónapja volt rajta kék halál, illetve ma volt 2. Beolvasták a hibaüzenetet és többször is kiírt előtte egy olyat, hogy valamilyen memória címre hivatkozott.
Gondolom a memóriájával lesz gond, ugye?Vagy lehet más is?
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok! Egy Dell n7110 boldog tulaja vagyok bő egy éve.
Egyik este kikapcsoltam és reggel azt vettem észre hogy pörög a ventillátor, ég a bekapcs led és a wifi led, semmi más. Kikapcs-bekapcs a főgombbal és ugyanaz, maxon megy a cpu venti ég az előbb említett 2 led és semmi más. (amikor bekapcsolom a 3 szervíz gomb is felvillan adott sorrendben, mintha működne a gép, de lenyomásra nem reagált egyik sem)Elmentem suliba, hazajöttem még mindig ugyanaz.. kicsit bepánikoltam, jó sokszor eljátszottam kibe kapcsolást, keresgéltem neten de semmi ehhez fogható nem volt. Még egy hibasípolás sem történt. Aztán egyszercsak megjelent a bootlogó és betöltött a windows mintha semmi sem törént volna. Azóta működik szépen, de ha esetleg mégegyszer előjönne ez a hiba mi lehet ez?
[ Szerkesztve ]
-
-
Kbali
nagyúr
válasz DanielK #43514 üzenetére
Lehet memória is, de lehet melegedés miatti lekapcsolás. Jó lenne pontosabbat tudni.
Memtest-et lehet futtatni, ill. megpróbálni kivenni az egyik modult, próbálni, utána a másikat, mindkettőt mindkét slot-ban. Ezzel szűrhető, hogy fizikai hibás-e valamelyik slot vagy modul. -
vilmaboy
őstag
válasz Tamango #43513 üzenetére
lehet bios resetet csinálni. egy jumper kérdése az egész. szét kell kapni és az alaplapon át lehet tenni a jumpert resetbe. szinte minden típuson. szaki megcsinálja neked 3perc + szerelés alatt.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
válasz Tamango #43524 üzenetére
jutubon van video ha jól tévedek róla. gugliban pedig vannak leírások laptop bios reset-re... sok sikert. van amelyiknek ctrl-esk-power gombal lehet. van amelyiknek másként. keresgélj kicsit.
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
-
Dell XPS
veterán
Mivel erre nem jön válasz, így megválaszoltuk a kedves érdeklődőfél felé....
Üdv, Dell XPS
-
Muerte
addikt
Sima bios resettel nem fog az a jelszó eltünni.
-
rii
nagyúr
hello
haver gépe ment aksiról
a gép háta mögött bedugta 220-ba
mikor a monitorra visszanézett sötét volt, nem ment
és azóta be se tudja kaccccsolnimi lehet a baja
és hol foglalkoznak ilyen tipuső hubával?
(van ahol azt mondták, hogy trafós meghibásodással nem foglalkoznak)
elnézést a szóismétlésértpiros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
Tamango
csendes tag
válasz Dell XPS #43543 üzenetére
Normális hangnemben kérdeztem nem tudom mit kel kötekedni,ez a hobbid?
Azért mert azt írtam nem nagy tudomány szétszedni egy laptopot és összerakni azért nem vagyok szaki!Bios resetet megtudom csinálni de mivel tisztában voltam vele hogy az nem oldja meg a problémát így ebben a topikban próbáltam választ találni!
Köszi a segítséget amit eddig kaptam!
-
Dell XPS
veterán
válasz Tamango #43545 üzenetére
Mielőtt vélemény nyilvánítasz, nézd végig a fórumot, én eddig mindenkinek segíteni akartam, szerettem volna.....ennyit megtehetsz ha már ide kerültél. Szívesen segítek ha nem erről szól a fórum, ide nagyképűség, lekezeltség, irónia, cinizmus nem fér bele részemről........
Üdv, Dell XPS
-
DanielK
addikt
Acer eMachines e725. Csináltam egy bios updatet (1.06-os volt rajta, a legfrissebb az emachines oldalán 3.10-es volt). Ezután már a windows elindulni sem tudott (még csökkentett módban sem) Akkor ez nem memória gond lesz ugye? Gondolom vinyó...
Azért most fut a memtest (egyik memóriat kivettem és csak azon fut) Egyébként hogyan mutatja a hibákat? Az Errorsnál számmal? (Még nem nagyon futtattam)
Aktív témák
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MICROSOFT Surface billentyűzet US Fekete
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest