- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
RunTimeError
tag
válasz vilmaboy #44847 üzenetére
Comodo Internet Security-t használok, és most lett újrarakva a gép, természetesen eredeti Win7 64bites. Viszont amíg garanciás addig nem akarom szétszedni és belenyúlni :/
Egy sűrített levegő segíthet rajta?[ Szerkesztve ]
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
legenda
válasz RunTimeError #44852 üzenetére
inkább porszívó, de a ventit fogd le közben, hogy ne pörögjön veszettül!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
selenge
tag
ibm x31-essel kompatibilis a t31-es alaplapja?
SZIASZTOK, ÚJ VAGYOK ITT! HOGY VAGYTOK? - Nyomd meg a CapsLock-ot!! - HUUUUU, KÖSZI, MOST MÁR NEM KELL TARTANOM A SHIFTET!
-
RunTimeError
tag
válasz Dell XPS #44853 üzenetére
Monitort leválasztva , böngészőbe 3 lap, egyik a HD video stream teljes képernyőn. CPU max 77fok, HDD max 36fok, GPU max 58fok alatta a hűtővel.
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
Dell XPS
veterán
válasz RunTimeError #44857 üzenetére
Nem jó a CPU hűtése szvsz, hogy ez heatpipe, vagy paszta, azt nem tudom, de ez gázos. Tüzes háború a gép hűtés problémája.. abban viszont egyetértek, hogy megfelelő karbantartással, átlagos használat mellett nincs gond vele!
Üdv, Dell XPS
-
vilmaboy
őstag
válasz RunTimeError #44857 üzenetére
ezek közül egyedül a hdd ami tetszik. a Gpu még csak csak, de cpu-ra sok az a 77fok.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
Az mitől lehet, hogy wowozás közben, ha nyitva van a böngésző (wowhead, wow-professions, stb miatt), akkor valami irgalmatlan lassú a netem. I3 proci, 8GB ram. 20megás net van, firefoxot használok rajt. Ennyire nem kéne terhelje a wow. Mi a rossebtől lassulok így be, ha fut a wow? Proci max 20%, memóból nem eszik 2giga felett sosem.
-
Dell XPS
veterán
Tudom, hogy Neked is ilyen jellegű problémáid voltak vele. (meg másoknak is) DE, az szerintem "alap", hogy egy HD filmet megnézzél vele, esetleg nyitva legyen 1-2 oldal is mellette, ez most megy egy 9 éves Acer-nek (ez előtt ülök), ami szintén nem híres a hűtéséről. Szóval, nem vitatkozásnak szántam, csak abban akartam egyeztetni, hogy itt valami nem stimmel, mert még játékról szó nem esett, pedig az emberek 95% ezt is szeretné alkalmazni.
Üdv, Dell XPS
-
vilmaboy
őstag
melyik is az az oldal ahol ha megadod a procit pl i3 hd3000-el, akkor van kb 30féle játékkal tesztelve, hogy low-medium-high felbontással menyit mértek rá 3dmarkban?
-
-
Bandika84
csendes tag
Sziasztok!Egy képernyőmérettel/felbontással kapcsolatos kérdéssel fordulok hozzátok.Notebookvásárlás előtt állok.Fontos szempont nálam a szöveg kényelmes olvashatósága.HD+-ra melyik az ideálisabb,a 15,6 vagy a 17,3?Nagyítózni,nagyítgatni nem szeretnék.
Köszönöm előre is! -
RunTimeError
tag
válasz vilmaboy #44866 üzenetére
Hűtés ellenőrzés alatt mit értesz? Mert nem szeretném felnyitni a gépet, mert félek a garanciavesztéstől.
-
MODERÁTOR
válasz RunTimeError #44876 üzenetére
Én azt javaslom, amennyiben garanciás és ennyire túlmelegszik nem kell kísérletezgetni.
Vidd be a szervízbe és pucolják ki. (De mondom az én általam eladott Inspironban alaplapot cseréltek hasonló melegedés miatt.)20 éve a Prohardveren
-
vilmaboy
őstag
válasz RunTimeError #44876 üzenetére
Sajnos a felnyitást és a pasztázás, hűtő rögzitettsége stb ellenőrzését. Ha ratyi a paszta, akkor az kikeményedhet, elvesztheti hővezetőképességét. Pucolni is úgy tudod normálisan, ha felnyitod. Javaslom ez esetben a hivatalos szervizt. Nyissák ki, ganyézzák ki, pasztázzák újra.
-
Dell XPS
veterán
válasz Bandika84 #44869 üzenetére
Mivel ez egy kiemelt szempont Nálad, javaslom, hogy látogassál meg egy "szalont" és ott győződjél meg róla, hogy mi lenne a legideálisabb. A felbontás lényegesebb, hiszen egy 17" -es LCD -én (1920˝*1200) nem igazán tudnál rendesen olvasni, mert más élményeket szolgál. .Azonkívül, nem egyszer találkoztam, hogy valaki számára a "WXGA" kijelző (matt) volt szimpatikusabb, és nem mondjuk egy "true life - Cristal bright" fényes kijelző, mert tükröződött. És a "szempontok" személyesen megtapasztalva, nem biztos, hogy megalkuvásba kényszerítenének....
Üdv, Dell XPS
-
-
Dell XPS
veterán
válasz vilmaboy #44878 üzenetére
Néha azon gondolkozom, hogyan lehetséges ez. Mit művelnek az összeszereléskor? A heatpipe hűtőcsövében, van esetleg gáz, ha van akkor mennyi (erről én sem tudok sokat), szóval, hogy léteznek ilyen dolgok. Idle állapotok ilyen hőmérsékleti tartományokkal, azután 100°-os CPU? Elképesztő....
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
-
ravail
senior tag
válasz vilmaboy #44849 üzenetére
Szia!
A #44849-ben írt kombináció (az Ms Security Essentials + MBAM) nem fogja a gépet? Én is Ms Security Essentials-t használok, + az AdAware-t futtattam néha. Nem is volt így ezzel semmi, de az AdAware is komplett rendszeré fejlődött, és direkben nem szeretném futtatni. Szóval, ez a kombi egyszerre futva nem fogja a gépeket? -
vilmaboy
őstag
válasz ravail #44883 üzenetére
tapasztalatim - tapasztalataink szerint ez a kombó takarékoskodik az erőforrásokkal. Ami méginkább spórolós fajta, az a panda cloud, de nem ismerem a hatékonyságát. pár napig teszteltem, sokan dícsérik. azt sem tudom, hogy az mbam-al elviselik e egymást. a pandához "normális" netkapcsolat javasolt.
-
vilmaboy
őstag
válasz Dell XPS #44882 üzenetére
nem tudom gáz van e benne. ez jó kérdés. az összeszerelési és gyártási minőségeken soxor elcsodálkozom én is. nonszensz hogy egy szereléskor pl a sorja elvágja a kezem, a hűtés pedig instabil a procin anyaghiba miatt. pontosabban inkább alkatrészgyártási MEO hiánya miatt. volt benne vagy 0,5mm galiba.
-
RunTimeError
tag
Másik kérdésem pedig az lenne, hogy mitől használódott el az akkumulátorom fél év alatt? 48Wh-ás 6 cellás ha jól tudom. Még 2 órát se bír ki energiatakarékosra állítva. CPUID Hardware Monitor már 12%os elhasználódottságot ír. Javarészt töltőről volt használva a gép.
-
Dell XPS
veterán
válasz Imperator999 #44833 üzenetére
Hali,
Szerintem itt több tapasztalat lesz: Acer notebookok..
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
válasz RunTimeError #44887 üzenetére
Újabb anomália, "tűzeset" ahol jelentősen megoszlanak a vélemények, tapasztalatok, és még a kémia is.. Szerintem nem fogunk rájönni, esetleg találgatni lehetne (sokáig tárolták, helytelenül, stb..), szóval, valaki kint tárolja polcon, van aki soha nem veszi ki, van aki csak 60% töltve használja (Lenovo) és mégis különböző tapasztalatok születnek. Nyilván amit tapasztalunk, abban hiszünk, logikus..
Érdekesség: hat éves gépeket vettem, leselejtezett laptopok voltak. Volt 1-2 gondjuk, az akkumulátor mindegyikben legalább 1.5' órát ment....- képzelheted mennyit foglalkoztak a gépükkel, vagy az akkumulátor kímélésével, semmit, csak tápról használták!
Üdv, Dell XPS
-
RunTimeError
tag
válasz Dell XPS #44891 üzenetére
Igen igen, azért is gondoltam, hogy megkérdezem itt, mert ezzel kapcsolatban mindenhol megoszlanak a vélemények. Valaki szerint emiatt, más szerint más miatt merül/romlik rohamosan az aksi. Általában benne szoktam hagyni és úgy használom. De nekem is van ismerősöm akinek legalább 3 éves a laptopja és még mindig bír ~2 - 2.5 órát. Az enyém meg már 2 se bírja kb. :/
-
Dell XPS
veterán
válasz RunTimeError #44892 üzenetére
Ne bánkódj miatta, garanciában kicserélik, és a következő akku 3-4 évig megy majd Nálad, úgyhogy ki sem veszed. Azután, visszajössz és megküzdesz azzal, akinek csak ez úgy sikerült, hogy rátöltött és utána kivette, majd "PH addikt"-nál leállsz, mert felesleges...
Üdv, Dell XPS
Aktív témák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest