- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
kalmancsaba
tag
sziasztok ma hozzá jutottam egy acer 5734z laptophoz azlett vele a probléma h délután 1-2órára magára hagytam migelőtte voltam müködött mire visza jötem márcsak azt vettem észre hogy venti pörög optikát pörgeti aztán kikapcsolja és ujra ezt csinálja ha töltön van deaksiról meg se moccan mitől lehet ez alaplap adta be a kulcsot?:\
Üdv Kálmán
-
Dell XPS
veterán
válasz kalmancsaba #44701 üzenetére
Hali,
Igen, nagyon úgy néz ki, sajnos....Előtte: vegyél ki belőle, amit lehet, reménykeltésnek...
Üdv, Dell XPS
-
kalmancsaba
tag
köszönöm a segitséget:\
Üdv Kálmán
-
Sunnnyika
csendes tag
Sziasztok,
épp laptop vásárlás előtt vagyok és annyira nem vagyok benne a témában.
Szeretnék egy gépet venni, mert hasznos az egyetemre. Maximum 150k Ft-om van rá 500 vagy nagyobb winyó, jobb típusú processzor és egy jó videókártya sem árt hozzá, amin alap játékok elfutnak. kb 15 colos kijelzővel ami könnyedén elfér egy hátizsákban a füzeteim mellettEz a gép tetszett meg hirtelen:
Packard Bell TSX66-HR-461HG
Intel Core i5-2430 3GHz turbo
memória 8GB DDR3
winchester 640GB SATA 5400rpm
grafika nVidia GeForce GT 520 1GB DDR3
kijelző 15.6" wide 1366 x 768 HD LED
optikai meghajtó 8x DVD-író
operációs rendszer FreeDOS vagy Windows 7 Home Premium 64 bit*
egyéb jellemzők
3 x USB 2.0 port
1 x HDMI Full HD kimenet
1 x kártyaolvasó 5 in 1 (MS, MS Pro, MMC, SD)
1 x Gigabit 10/100/1000 LAN port
1 x VGA kimenet
1 x külső mikrofon
1 x sztereó fejhallgató kimenet
WIFI 802.11g/b/n
Bluetooth 3.0
1.3MP webkamera beépített mikrofonnal
6 cellás akkumulátor
149.990 Ft/db
[url=http://computerimperium.hu/packard_bell.htm]Érdekelne a véleményetek arról, hogy mennyire megbízható ez a termék és hogy árban jó-e
-
Dell XPS
veterán
válasz Sunnnyika #44706 üzenetére
Hali,
Itt véleményezik a gépeket: Milyen notebookot vegyek?
Üdv, Dell XPS
-
browing
csendes tag
heló.
van egy MSI GX 660 típusú gépem is az lenne a problémám, hogy amikor újra akartam volna rajta telepíteni a Win 7-et akkor (először) minden gond nélkül elkezdte, de aztán hiba üzenetet írt ki, és kilépett a telepítő.
Másodszorra már a telepítést sem tudtam elindíteni mivel nem ismeri fel az SSd-t és így nem tudom kiválasztani telepítéshelyének. Illesztőprogramot kér az SSD-hez de nem igazán találok.
Bár lehet, hogy az a baj, hogy már túl fáradt az agyam -
Slyer
senior tag
sziasztok!
van egy ibm t60 gépem ati x1300-zal. ma raktam rá win7-et, és nem nagyon találok a vga-hoz drivert. nagyon fontos lenne a dolog. tudna nekem valaki segíteni?
köszönöm előre is!!
-
suspect
aktív tag
Sziasztok
Nekem lenne egy olyan "gondom", hogy van egy Aspire 3100-as notim, de a fedlapja teljes egészében egy 5100-asé. Ezen így van webkam viszont a Win7 nem talál hozzá drivert. Megoldható valahogy, hogy jó legyen?
-
kalmancsaba
tag
utána kérdeztem chipset hiba de melegitésel orvosolható merre kellene melegiteni?
Üdv Kálmán
-
Kbali
nagyúr
válasz kalmancsaba #44719 üzenetére
Ha nem tudod mi a hiba jellege és nem tudod, merre kell "melegíteni", akkor ne fogj hozzá, bízd szakemberre.
-
Kbali
nagyúr
Ha nem tudod mi a hiba jellege és nem tudod, merre kell "melegíteni", akkor ne fogj hozzá, bízd szakemberre.
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
-
Kbali
nagyúr
Négyszeres - moderátort kérem, hogy törölje a felesleget.
[ Szerkesztve ]
-
middleaged
tag
Üdv! Egy HP-Compaq Pavilion g6-1306sh-val küzdök, a vásárláskor a döntésemet nagyban befolyásolta ez a cikk[link],de sajnos a benne szereplő játékok egyikével sem tudok a javasolt beállítások mellett még hűtőpad használata ellenére sem játszani 15-20 percnél tovább ,mert rendre újraindul a gép 60-62 fok körül. A ramot 8 gigára bővítettem, 120 gigás SSD-t használok, az automatikus újraindítást a Win7-ben kikapcsoltam, "kékhalál" nincs.
Kerestem a biosban a riasztási hőmérsékletet, de nem találtam,meg megoldást sem a problémámra.
Talán Ti tudtok segíteni! -
vilmaboy
őstag
válasz middleaged #44725 üzenetére
Menyi idős a gép? Ha ggaros, akkor oldja meg a szerviz. A 60-62 fok az nem számít igazán melegnek, inkább csak langyosnak. Ha az érték 80-90lenne, akkor azt mondom meleg, de ilyen hőfoknál abszolút nem indokolt a vészleoldás. Szerintem körül kéne nézni a hűtés terén. Pasztázás stb... Lehet akkor lentebb menne a hőfok.
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
allein
addikt
Üdvözlök mindenkit. Következő problémám van: adott egy Sony Vaio laptop. Tegnapi napon telepítettem rá operációs rendszert. Körülbelül 20 perce raktam fel vga drivert hozzá. Újraindítás után sötétebb lett a képernyőm és nem működnek azok a gomb kombinációk amivel billentyűről tudok hangot illetve fényerőt állítani. Tudna nekem segíteni, mi a teendő? Munka eszköz a gép és nagyon sötét a képernyőm, alig látom
-
Malachi
addikt
sziasztok!
azért itt kérdezem, mert viszonylag sürgős a dolog.
adott egy DELL netbook, OEM Win7 starter járt hozzá. ment is, de a winchester behalt (gari már nincs) én meg kicseréltem egy másikra, újra. most szeretném visszaállítani a gyári állapotot eladás előtt, fel is tennék egy Win7 startert, csakhogy a matriicáról már lekopott a termékkulcs és...és.
írtam a microsoft supportnak, azt a választ kaptam, hogy előre telepített Win esetében, ha nincs termékkulcs, keressem a gyártót vagy forgalmazót.
mi legyen?
köszi!
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz Malachi #44730 üzenetére
Szerintem ezt ki kéne próbálni. Fél óra múlva már tudni fogod. Sokat nem bux vele. max nem lesz regisztrálva a win. 30napig menni fog nélküle is. Addig pedig meg tudod szerezni a gyártótol a kódot. Hyvd fel a 80as számukat. Biztosan segítenek.
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
hecktor
aktív tag
Üdv!
Amilo SA3650 külső vga-s gépem van. Eléggé melegszik, és játéknál, terhelésnél kék halált produkál, néha meg lefagy. mi lehet a gond?
-
Ghostdoggy
csendes tag
Sziasztok!
Ma rendeltem egy Lenovo Z580-as gépet (i3-2370M 2.4GHz, 4GB RAM, 750GB HDD, GT630), holnap jön meg de kéne hozzá oprendszer és itt jönne a kérdés: szerintetek 32 vagy 64 bites win7-et érdemes rárakni? Van e valami érdemleges különbség a kettő között teljesítményben? Bocsi ha hülye a kérdés, de eddig csak 32bites rendszert használtam nem nagyon értek hozzá...
Köszi előre is!
-
Kbali
nagyúr
válasz Ghostdoggy #44739 üzenetére
Ahhoz, hogy kihasználja rendesen a 4 giga memóriát, egyértelműen 64 bit kell neki.
-
Dell XPS
veterán
válasz Ghostdoggy #44739 üzenetére
Itt az ember kettő dolgot tehet, vagy nem ír semmit, vagy megerősíti az előtte szólót....- akkor marad ez: +1
Üdv, Dell XPS
-
Dell XPS
veterán
-
Malachi
addikt
válasz Dell XPS #44744 üzenetére
2010/09-kor lett vásárolva egy DELL Inspiron Mini 1012 a Vodánál, Win7 Starterrel. a felállás most az, hogy az eddigi 160-as winchester kidobásra került és helyette lett egy másik, 250-es. szeretném visszaállítani a gyári állapotot, amihez a mellékelt lemezeken az összes DELL segédprogram megvan és a Win7 starter is, csakhogy a matricáról, ami a gép alján van, a két év alatt lekopott a serial key. gondoltam ezt majd én igazolom és kapok új serialt.
első körben a microsoft a Dellhez küldött. a Dell a vodához küldött, mert ők nem rögzítik a serialokat és újat sem adhatnak. aztán megint keresett a microsoft, hogy próbáljam csak meg azért a mellékelt lemezről feltenni a Wint és szerintük (!!!!) nem kér majd serialt a telepítő - de a miniben nincs DVD meghajtó.
most egyelőre hagyom, ha aktuálisabb lesz, csinálok a lemezről egy USB képet vagy mit és megpróbálom arról felcsúsztatni a rendszert, hátha tényleg igaza van a microsoftnak.
az én álláspontom az, hogy én ezt a gépet a telepített Winnel vettem, szóval ha tudom bizonyítani, hogy eredeti volt és lekopott a serial, akkor kellene, hogy kapjak egy újat. a kérdés az, hogy kitől...
-
Kbali
nagyúr
válasz Malachi #44745 üzenetére
Régi HDD megvan még? Röptesd vissza bele és írd fel belőle a serialt (emlékeim szerint a rendszertulajdonságoknál megtalálható), aztán mehet bele az új.
Anno én is szívtam a 3 éves HP-mal, mert gyárilag Vista-val adták, de a cégnél XP, majd win7 volt rajta, de mikor megvettem, akkor visszakerült rá a Vista egy generál (mennyiségi) kulccsal, ami nem volt regisztrálható. Na mondom: gép alján ott a Vista matrica, semmi gond; csakhogy le volt kopva egy karakter és csak sokadszorra találtam el, hogy micsoda (kb. az sem látszott belőle, hogy szám vagy betű). Szerencsére sikerült beaktiválni, úgyhogy gyorsan fel is véstem egy külön papírra.
Az új gépemben az akksi alá tették a matricát, így nehezebben kopik, mintha simán a gép alján lenne. -
Free04
tag
Üdv!
Lenovo Thinkpad T400-hoz szeretnék venni akksit (és töltőt), de nem tudom milyet érdemes és h melyik boltban Bp-en.
Ajánlanátok akksit és boltot?
Köszönöm -
Dell XPS
veterán
válasz Malachi #44745 üzenetére
Köszönöm a részletes tájékoztatót, igazából a Vodafone képben kerülését nem értettem. Amennyiben sértetlen a system recovery (tükrözött particíó), akkor át tudod tenni, megfelelő alkalmazással az új HDD-re, és így nincs gondod....
Egyébként teljesen igazad van! Valakinek adnia kellene (kötelessége), segítséget problémádhoz!
Szerk: Mire megírtam, látom előrébb tart a dolog...
[ Szerkesztve ]
Üdv, Dell XPS
Aktív témák
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad 13 Gen2 - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MICROSOFT Surface billentyűzet US Fekete
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest