- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Big_Janowsky #4 üzenetére
Lehet ötvözet is. De hogy itt mire gondoltak azt én sem értem.
https://www.twitch.tv/hnh_neutrale/
-
Acélfarkas
senior tag
válasz
Sanchez638 #13 üzenetére
Jővőbeli innovációra írtam viccként. Azért van ott a fejecske is.
"Nem kérdőjeleztem meg, hogy hülyeséget mondasz!"
-
Sanchez638
addikt
válasz
Acélfarkas #12 üzenetére
Ez hogy jön ide? A kártya beljebb részére rakják a kábelezést. Nem megy át a kilowatt a lapon.. Szépen el lehet rejteni a kábelt is..
Mondjuk egyszerűbb lenne, ha optimizálva lenne sok minden és nem kellene sokszáz wattot megzabáló kártyákat tartani..
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
Acélfarkas
senior tag
válasz
Sanchez638 #11 üzenetére
Átrakják majd a procifoglalatot is az alaplap másik oldalára.
-
Sanchez638
addikt
Gondolom nem lehet magát a csatlakozót a kártya alaplaphoz közeli részére tenni.. Föleg úgy, hogy mára már a filléres tápoknál is lapos profilos a kábel és szépen el lehet vezetni..
Kíváncsi vagyok a jővőbeli innovációkra, amikkel ezek a cégek meglepnek.
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
-
tibaimp
nagyúr
De legalább a VGA nagy korbácsa nincs ott...illetve csak egy példa volt, mint írtam is, biztos azt is meg lehet esztétikusabban csinálni.
Főleg mostanában van ennek jelentősége, mikor házakban is az üvegpaloták korát éljük...[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
"[...] mert így a BTF kártyák használhatóak maradnak "normál" alaplapokban is, így jobban el tud terjedni a szabványuk."
Szerintem meg nem. Egyrészt aki egy normál alaplapba fog VGA-t venni, az nem a BTF felé fog nézelődni, mert minek vegyen olyan terméket, amit nem használ ki. Másrészt mivel drágább lesz, így nehezebb is lesz eladni (csak a nagyon fanatikusok veszik majd, eleve BTF-es alaplap+VGA kombinációban).
Egyébként meg az általad belinkelt képen az az érdekes, hogy a tápkábel zavaró, és el kell tüntetni, de a vízhűtés vastagabb, ráadásul dupla kábele meg 'marha jól néz ki'. -
tibaimp
nagyúr
Szerintem meg nem rossz megoldás, eleve így kellett volna kijönnie, mert így a BTF kártyák használhatóak maradnak "normál" alaplapokban is, így jobban el tud terjedni a szabványuk.
Szerintem ez így marha jól néz ki, csak példa: [link]Az 1000W-al meg a jövőt állóságot próbálják kimaxolni, bár hozzáteszem, ez előrevetíti, hogy a VGA fejlesztések, nagyon nem jó irányba indultak el....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Hajaj, remek megoldás!
Biztos nem lesz hosszú távon negatív hatása az alaplap élettartamára, ha a pár mm2 kábel helyett 6...8 darab 70um réteggen szalad át az 50-100A, pláne egy jó hétvégi 8+ órás game party során.Másutt az ilyen power path-ra már passzív hűtést illik tenni, de majd itt kimagyarázzák ezt is, hogyan jobb a júzernek pár évente kukázni a lapot.
-
Acélfarkas
senior tag
válasz
Big_Janowsky #4 üzenetére
Ez elég gyenge magyarázat az elnevezésre.
-
Big_Janowsky
csendes tag
Nem a rézötvözett neve hanem jóval vastagabb a réz a pcb-ben mint a szabványos pcb-ben
-
Acélfarkas
senior tag
Mi az a nehéz réz? Milyen rézötvözetet neveznek így?
-
lacyc3
csendes tag
válasz
Sanchez638 #1 üzenetére
Igen, az alaplapon megy át, gyakorlatilag átköltözött a tápcsatlakozó a videokártyáról az alaplapra.
Más kérdés, hogy szerintem néhány generáció múlva abuzálni fogják az egészet, kap a VGA egy kilowattot BTF-en és egy másikat pedig 12V2X6-on.
-
Sanchez638
addikt
Tehát az alaplapon megy át a kilowatt? Vagy rosszul értelmezem? Vagy ez valami riser-es megoldás?
[ Szerkesztve ]
Számom az adatlapomon.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A jövőben debütáló, BTF 2.0-s grafikus vezérlők több kraftot vehetnek fel vezetékek nélkül, és kompatibilisek lesznek tradicionális kivitelű deszkákkal is.
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Whisky topik
- Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?
- Spórolós topik
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Gigabyte 1660 Super 6GB
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GAINWARD PHANTOM RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest