- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
" Gari szerviz meg állítolog ilyen problémàra nem cserél."
Esetleg másik OS-t is meg lehetne próbálni, ha már minden hw eszközt kizártál...
Nem lehetetlen, hogy az alaplap hibás, én épp most várok 3 és fél hete egy A75M alaplap garis bevizsgálására... Másfél év után adta meg magát, előtte lassulások voltak, majd sűrűn kékhalál, végül egy este bekapcsolva maradt és reggelre csak a hdd led világított, többet nem lehetett bekapcsolni, nem csipog/sípol....
-
drdr
senior tag
Érdemes volna átnézni a windows eseménynaplóit. Azokból talán sikerül kideríteni valamit. Ha korábban jó volt a rendszer, akkor valami oka van. Az előttem hozzászóló javasolta a vinyó tesztet, a memóriát ugyanígy tesztelni kellene, de
érdemes volna a bios is átnézni, esetleg törölni v.a default-okat betölteni és újra állítani amit kell. SATA legyen AHCI módban....
Letölteni a legutolsó AMD chipset drivert és telepíteni.... Tapasztalatom szerint nem elég a Windows-os, az AMD raid drivert is kell, még ha nincs is raid kialakítva... Nem fog zavarni, viszont nekem a hiánya sorozatos belassulásokat és kékhalált okozott. Végül a windows eseménynaplók elemzése vezetett odáig, hogy a raid drivert is telepítsem. (Mindez W8 x64-en).http://support.amd.com/en-us/download/chipset?os=Windows%208%20-%2032
-
Müszi
senior tag
Helo!
Én első körben HDD problémára gondolnék. 69% ide-oda sajnos tud ilyen problémákat produkálni. Gondolom garanciás, mert akkor kisebb a gond. Meg kéne próbálni egy másik gépben természetesen csak ezzel a HDD-vel és rögtön kiderülne, ill. a ram modult sem ártana tesztelni. Hőmérsékletek rendben vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest