Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Male
nagyúr
Nekem Coolink AP400DX-es tápom van. Minden OK vele, csak hangos -> a leírással ellentétben már 30 fokos belső hőmérseklet esetén 2000 rpm-re gyorsít a venti benne, márpedig azt hamar eléri, ha közel van a proci. Én kénytelen voltam kirakni a gép tetejére, ott nem gyorsít fel a venti benne. A vezetékei elég hosszúak, ugyhogy ezt simán meg lehet tenni. Jól tele van pakolva egyébként a táp, szóval nem spóroltak ki semmit sem belőle -> kellően nehéz is. Gondolom ez a zsúfoltság vezet oda, hogy melegszik, és hangos. Amúgy én 14500-ért vettem.
Aktív témák
Aktív témák
- Plazma TV topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest