- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Netfone
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
bpmcwap #117600 üzenetére
Néztem 4-5k-s akksi teszteget eleget. 6-8+ órát bírnak folyamatosan bekapcsolt kijelzővel 3G netezéssel (4G meg úgy tudom kevesebbet harap az akkuból)
Nos ez a mostani éppenhogy 2 órásomnál irtózatosan sokkal több.5k-s akkuval lazán kibírnám az egy műszakot a melóba és nem kéne mindig cipelnem a töltőt és 2x tankolnom.
Csak hát mint mondtam az ilyen Ulefone nekem olyan mint a sadida "sántit" és számomra ismeretlen nulla , így félek a vásárlástól.
Lenovo Vibe P1 meg túl van árazva + kb mindenhol lebeszélnek a lenovoról.Upo: Szerintem Xiaominál B20 elvből ki van és lesz lőve jó darabig. Hiába beszéltek itt nagy terjeszkedésről. B20 nélkül semmit nem ér itthon pedig nagyon jó telefonok egytől egyig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- IPhone 15Pro 128GB One makulátlan akku 91%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest