Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Mate 80 széria csúcsa
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Mobil flották
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
bpmcwap
üzenetére
Néztem 4-5k-s akksi teszteget eleget. 6-8+ órát bírnak folyamatosan bekapcsolt kijelzővel 3G netezéssel (4G meg úgy tudom kevesebbet harap az akkuból)
Nos ez a mostani éppenhogy 2 órásomnál irtózatosan sokkal több.5k-s akkuval lazán kibírnám az egy műszakot a melóba és nem kéne mindig cipelnem a töltőt és 2x tankolnom.
Csak hát mint mondtam az ilyen Ulefone nekem olyan mint a sadida "sántit" és számomra ismeretlen nulla , így félek a vásárlástól.
Lenovo Vibe P1 meg túl van árazva + kb mindenhol lebeszélnek a lenovoról.Upo: Szerintem Xiaominál B20 elvből ki van és lesz lőve jó darabig. Hiába beszéltek itt nagy terjeszkedésről. B20 nélkül semmit nem ér itthon pedig nagyon jó telefonok egytől egyig.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest