- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz CoolBoy323 #41500 üzenetére
Ezzel a ténnyel nem lehet vitatkozni
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
CoolBoy323
nagyúr
-
Ájvé
veterán
válasz kisskerko #41495 üzenetére
Pont hogy a vodának van 2100Mhz-es nete, csak mert vodás vagyok és Thl W100-am van ami csak 2100-at tud, de semmi gond.
(#41496) tvamos:
G4S nyilván sokkal jobb választás, de az 200$ fölött van csak.
G3S-re gondoltál szerintem az 180 körül van, az is jó.[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz CoolBoy323 #41502 üzenetére
A te hsz-edre mondtam, h ezzel a ténnyel nem lehet vitatkozni arra célozva, h azzal, h "ez badarság" (három felkiáltójellel ráadásul) nem túl komoly ellenérv... Tapasztalatom szerint nem hc userek is feltolnak 1-2 instant chat programot+facebookot, aztán pikk-pakk marad 40 mega szabad ram ICS alatt, kilapozódik a lancher, aztán kezdődik a malmozás, mire visszajönnek az ikonok. Persze custom rommal meg pár fagyasztással lehet javítani a rendszeren, de ugye ugye nem hc userekről beszélünk, pont ők nem fognak nekiállni romolgatni. Nyilván lehet kivételt találni, de nekem akkor is az a véleményem, h a mai árak és hw kínálat mellett 512 mega ramot vagy 1 magot ajánlani erősen kib@szás kategória.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
kmisi99
addikt
Antelife most, hogy áll a garival? Szoktak problémázni? A kiszemelt g3s most ott a legolcsóbb így onnan rendelném.
-
fPApi
őstag
Érdekes, hogy tényleg mennyire relatív minden: azt írod, hogy a Lenovo P770 "mondjuk nagyon sokkal nem nagyobb" a Jiayu G2S-nél. A linkelt oldalak szerint a méretek: 133×67x11.8mm, 162 g vs 125 x 61x9.9mm, 145 g. Én ezt már jelentős méret- és súlykülönbségnek érzem (főleg, hogy próbáltam mindkét méretet).
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz Segnior_Barthez #41498 üzenetére
A magyar panziók árai felfele, a kínai telefonok árai meg lefele mozogtak az elmúlt pár évben, ezt azért kalkuláld be! Meg tudod, virág, vacsora, pezsgő, satöbbi... Szóval lehet, hogy mégiscsak a telefon a költséghatékonyabb!
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
kisskerko
tag
te azt irtad, hogy csak vodas nettel megy (a lenyeg a csak), erre valaszoltam, hogy ez nem igaz, mert T-nel, a telenornal meg a vodanal is van 2100 mhz-s 3G amire csatlakozhat, de a vodanal videken van nehany helyen, ahol 900 mhz-es halozat van, ezt nem tudja a telefon hasznalni
[ Szerkesztve ]
Ki vagy te, csodálatos férfiú, hogy tüzet tudsz gyújtani kova és öngyújtó nélkül?
-
gyulagy
tag
Huawei Ascend G700-U00 erről olyan kevés infót találok , hogy szinte a paramétereken kívül semmilyen felhasználói tapasztalat nincs, vagyis nem találok.
Nektek lehetséges, hogy van valami infótok. -
Groovebaby
tag
válasz Atomcsirke #41511 üzenetére
Nálam a telefon lenne a nyerő, nem egy rissz-rossz panzió
Amoi N828
-
Tothgera30
Ármester
2 mag ->4 mag. Van érdemleges különbség?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
citkar
addikt
válasz Groovebaby #41515 üzenetére
Ja mert nagy és rezeg
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Dual Active telókból milyet érdemes venni? Ha egyáltalán van ilyen droidból.
Let the Zone take me if I am.
-
veterán
válasz Tothgera30 #41516 üzenetére
Nagyobb különbséget fogsz érezni a GPU-ban, mint a prociban - de csak ha játszol.
A fogyasztásban viszont még inkább előjön az új proci előnye.
Egyébként nem befolyásoló tényező, inkább csak a tudat, hogy 4 mag van benne (e-penis faktor).GIJoe #41514
A fizikai méretkülönbség elég jelentős..."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tvamos
nagyúr
válasz Segnior_Barthez #41498 üzenetére
Ha azt akarnam, akkor valoban panzioba vinnem. De most inkabb maradjunk a telefonnal...
(#41515) Groovebaby
Akkotr neked is telefont vennek...[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz fateless #41519 üzenetére
Bájdövéj, ez a különbség az energia-felhasználásban vajon a Qualcomm négymagosainál is előjön? Az MTK-vonalat már kiveséztük oda-vissza, de mostanában egyre többen csinálnak MSM8225Q-al is olcsó dual SIM-eseket.
-
veterán
válasz Atomcsirke #41524 üzenetére
A nálam levő 8225Q hozzávetőlegesen ugyanannyit bír - talán meghajtva egy picit többet fogyaszt -, mint a 6589. Szóval teljesítményben nem, de fogyasztásban kb ott van.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Zeki
nagyúr
válasz tvamos #41525 üzenetére
A Lenovo S720i na az elég kemény nőies teló.
A tmallboxon nézd meg.
Az i nélküli az egyszerűbbje. -
citkar
addikt
válasz Groovebaby #41526 üzenetére
A csávó mellett csak kiegészítés, hogy még izgalmasabb legyen
Te biztos fiúnak készültél, ő meg lánynak Úgyhogy egymásra találtatok -
Atomcsirke
aktív tag
válasz fateless #41529 üzenetére
A városi legendák szerint stabilabb GPS miatt kacsintgatok a Qualcomm-vonal fele, bár a ZTE V987 - tepsi és MTK-s mivolta ellenére - is elgondolkodtatott.
Gyanúm szerint ezen közhiedelem kialakulásában a slendrián hardver-összeszerelés, és az ilyen-olyan GPS trackereket mókoló fejlesztők inkább ludasak,mint maga a SoC...
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Atomcsirke #41534 üzenetére
Átgondolt fejlesztés, és ellenőrzött minőségű összeszerelés. Ja, és azonos alkatrészekből a jobb minősítésűeket megvenni.
Ennyi kéne csak. -
Kacsanova
csendes tag
válasz Atomcsirke #41524 üzenetére
Qualcomm téma engem is érdekelne, milyen olcsóbb árfekvésű készülékek ajánlottak? Találtam már pár elfogadható árú Qualcomm processzorral szerelt telefont, de nem nagyon vagyok képben velük, mert általában csak az MTK-s cuccokról van itt szó. De azokról legalább sok infót gyűjtöttem, már csak el kellene dönteni, hogy mit rendeljek és egy kicsit gyűjtögetni
-
Krinyo
senior tag
válasz fateless #41519 üzenetére
Ha másért nem, pont ezért éri meg újab SoC-pel szerelt telefont venni, mert valószínűsíthetően takarékosabban bánik az energiával, még ha nem is feltétlenül használod ki a teljesítményét. Miért ne legyen 4 mag, ha lehet? Ha nem használod, alszik, de ha kell, bizony jól jön.
-
veterán
válasz Krinyo #41537 üzenetére
A gond az, hogy a 4 magos készülékekből a legkisebb kétkártyás is 4,5"-es, ezek közül pedig a Faea F1 a legkisebb (hozzá képest pl a Thl w100 6-6mm-rel szélesebb és hosszabb).
4" 4 mag az ,ami sokaknak hiányzik.
Kacsanova
Ezért várom az a Jiayu S1-et, még ha drágább is. Jónak ígérkezik...[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
instantwater
addikt
válasz fateless #41538 üzenetére
Hát nem tudom..... Most adtam el az LG Optimus 2X emet, mert 4" os volt, és már nem tudok 4,5-5" alatt élni...
Aki egyszer ráérez az 5"ra, soha nem akar kisebbet...Ezért várom az a Jiayu S1-et, még ha drágább is. Jónak ígérkezik...
Majd jövő ilyenkorra ki is jön, zsajüékat ismerve.... Akkor is kihagyják majd a ledeket[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz instantwater #41539 üzenetére
Jól kezdted a hozzászólást: nem tudod.
Neked jó volt a nagyobb méret, nekem is. Feleségemnek viszont már a Faea F1 is nagy, neki 4" kellene - és nem ő az egyetlen, aki nem akar nagyobb méretet."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Krinyo
senior tag
válasz instantwater #41539 üzenetére
Én sem tudtam elképzelni, hogy egy 5"-os telefon nekem jó lesz. Hihetetlen, de nekem is ez az ideális méret. Mondom úgy, hogy ez az ötödik droidos telefonom, indulva 3,5"-ról (T-Mobileos Huawei), utána Blade, aztán lefelé mentem Xperia Mini, utána Xperia P, most pedig a Q9000... és eddig ez a legjobb mind közül. Volt még Galaxy Mini egy és kettő, szóval van összehasonlítási alap...
-
thiclyoon
aktív tag
dual active-ból csak 1db droidos telefon van: HTC Desire 600, legalábbis én ennyiről tudok
a kínai telefonok (többsége) dual sim-es(ek), azonban csak dual standby-ra képes(ek) - tehát ha pl. netezel az egyik sim-mel, és a másikra hívás érkezik, amit felveszel, akkor az internet megszakad -
Nightmare89
csendes tag
Megrendeltem tegnap éjjel a Newman K1-et az Antelife-tól (mindig tőlük rendelek).
Gondolom már más is megosztotta, de én is leírom:
Antelife 6 dolcsis discount code: "likeus". Többször is fel lehet használni. -
GIJoe
addikt
válasz Nightmare89 #41545 üzenetére
kinek mi, én a minidealt favorizálom
ennyi pénzt nem adtam volna egy newmanért, mikor a ZTE 154 -
GIJoe
addikt
válasz Nightmare89 #41549 üzenetére
ZTE V967S inkább ez bőven...
Új hozzászólás Aktív témák