- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz fordjee #86650 üzenetére
Mert a boltnak csak annyit kell vállalnia. Kész. Van ahol leírják az ársávokat, és ezt odateszik, pl Mediamarktnál
"A jogszabály által előírt kötelező jótállási időn felül a gyártó önkéntes jótállást is vállalhat, melyet akár többletfeltételhez is köthet. Kérjük, az önkéntes jótállás feltételeiről minden esetben körültekintően tájékozódjanak a gyártó elérhetőségein!"
Szóval a bolt ad 1 évet (mert annyit kötslező 10-100ezer között) de tessék meglesni a gyártónál, hogy ő vállal e többet (a bolt ezzel nem akarunk foglalkozni, nem fogja kiírni, nem is érdekli őket)
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok van egy navon iq7 tablet, valami frp miatt nem lehet másik google accountal belépni, mivel más használta gondolom, valahogy meg lehet oldani, hogy a saját google accountal működő legyen vagy kikerülni valahogy?
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
cidalain
veterán
válasz zolokas #86652 üzenetére
Nem lehet. Ennek a védelemnek a feltörése illegális műveletnek számít, így ez itt a fórumon tiltott téma. (Ugyanaz a szitu, mintha lopott tabletet szeretne valaki újra használhatóvá tenni)
A legális eljárás, hogy a korábban használt Google accounttal kell belépni, majd az eszközről le kell választani a Google accountot, ezután hozzáadni az újat. Ha ismered a korábbi tulajt, akkor ő készséggel segíteni fog. Ha használtan vetted, és a korábbi tulaj nem segít, akkor csináljátok vissza az adásvételt.
Minden másra ott a Google kereső.
-
Źşë'
addikt
sziasztok, BF alkalmával elgondolkoztam egy új tableten, olyan max 50-60at szánnék rá, filmnézésre/stream/youtube nézésre kellene, játszani nem játszanék rajta egyáltalán, a kijelző méret nem lényeges (8+os tabletek vannak ha jól láttam, ami elég nekem), ami fontos hogy ha lehet legyen matt a kijelzője (talán ips előnyben), ill ha picit több fényt kap akkor azért még lássam mi megy rajta, akkuja is lehetne picit erősebb
igazából nézegetek pár típust, ezekről vélemény?
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite T220 8.7 32GB
- LENOVO Tab M8 HD 2nd Gen 8" 32GB
- LENOVO TAB M10 HD (2nd gen) 10,1" 64GB[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dr.NX
Topikgazda
8"-osból ez ajánlott:
Lenovo M8 FHD (TB-8705F) MediaTek P22T 3GB RAM 32GB ROM 8 Inch FHD 1920*1200 5100 mAh Android 9.0 Tablet
198*123*8.15 mm 305 g - 60 ezer Ft (HU)A Samsung Tab A7 Lite csak sima HD.
10"-es:
Lenovo M10 Plus (TB-X606F) MediaTek P22T 1920x1200 FHD 4GB RAM 64GB ROM 5000 mAh 10.3 Inch Android 9.0 Tablet 244.2*153.3*8.15mm 480 g - 70 ezer Ft (HU)Samsung Galaxy Tab A7 10.4 T500 Snapdragon 662 3/32GB 7040 mAh 2000x1200 Android 10 247.6x157.4x7mm 476 g - 70-80 ezer Ft (HU)
Elfogadom a sütiket.
-
Źşë'
addikt
ennyit számítana a kijelző felbontása, mármint filmeknél, video anyag nézésénél?
azért kérdezem mert fullhd kijelző alatt nem is ajánlottál[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cidalain
veterán
Az hagyján hogy fullHD-seket ajánlott, de nem mellesleg a sima olcsó HD-sekben csak 2 GB ram van. Míg a fullHD-sekben 3 vagy 4 GB, ami szintén nem elhanyagolható. Ez a két lényeges különbség megér 10-15 ezrest.
-
Źşë'
addikt
válasz cidalain #86660 üzenetére
T220 ban van 3gb
LENOVO TAB M10 HD-ban meg 4, egyik sem full hds, meg annyira nem olcsók ezek sem (50-60k)(#86659) Dr.NX inkább játékok javára tudnám írni a felbontást, meg memória méretet, azért sem értettem a 1080p-t
-
cidalain
veterán
Oké, Lenovo szeret legózni. A HD-sben van 2 GB ramos verzió is (írtam is hogy olcsó HD-s), de csak a pontos típuskódból derül ki hogy ki melyikre gondol pontosan.
Egyébként meg kell lesni közelről. Ha valakit nem zavar egy 10" HD felbontás 30 centiről nézve, akkor megveheti :)>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
pakfong
tag
Lenovo M10 FHD+ 4gb rammal ismét 139€ német amazonon, meg német euronics-nál is. Ha esetleg vkit érdekel, és be tudja onnét szerezni.
[link]A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Beni2360
félisten
-
Erikkk26
tag
Üdv!
Első körben hadd kérdezzem meg, kapható itthon beszerezhető tabletekhez, magyar billentyűzet kiegészítő esetleg tokkal és/vagy kitámasztóval egybevéve? Döntő szempont hogy tabletet néznék megvásárlásra idősebb családtagnak vagy laptopot![ Szerkesztve ]
-
TripleB
senior tag
-
®abstract®
őstag
válasz Erikkk26 #86665 üzenetére
Hi! en idosebb embernek inkabb vennek laptopot 8 giga rammal,amire telepitheto android emulator ekkor a doles szog adott es a billentyuzet is,vagy veszel hozza.magasabb pontra helyezi a lapost,vagy rateszi egy allvanyra kenyelmes lesz nezni.
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Erikkk26
tag
válasz ®abstract® #86667 üzenetére
Igen, ez is igaz, viszont az árcímke a nem mindegy Új és használt notebook topic-okban is kértem már ajánlatokat, ha tudsz esetleg ötlettel szolgálni, várom!
-
®abstract®
őstag
válasz Erikkk26 #86668 üzenetére
szerintem itt a hardverapron,vagy jofogas,facebook marketplace=korbe tudsz nezni laptop ugyben 100E ft kornyeken. vagy mini pc kategoriaban,de ahhoz kell meg monotor+eger+billentyuzet..de meg igy is meguszhatod 100E alatt..
[ Szerkesztve ]
Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Beni2360
félisten
válasz Erikkk26 #86668 üzenetére
A facen is rengeteg felujitott laptop van garival és 60-80 e közt. Igaz árat semmit nem írtál.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Erikkk26
tag
válasz Erikkk26 #86665 üzenetére
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
-filmezés és youtube-ozásból kiindulva, minél nagyobb annál jobb.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
-megbízható eladótól használt is megfelel.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
-lehetőleg itthon.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
-filmnézés, böngészés, facebook, youtube, alapvető alkalmazások. Talán kisebb játékok.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
-Kb. max 140.000 Ft.[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz Erikkk26 #86672 üzenetére
Igazából mivel én is 73 vagyok a laptop ami vállalható. Én rég óta nyomom és 3.laptopot nyuzom de mellette volt tabom is és most is van. Engem nem zavar az angol bil. Tudom az ekezeteket is elő hívni de a lapi kényelmesebb. Most egy 8" tabon írok de ezt igazából face és ph nameg boltok stb. De már komolyabb dologhoz kínyitom a lapost. Olyat keress aminek a képet ki tudják küldeni tv-re. Fényképek nezegetesere.
Nekem meg itt van a régebbi HP-m tartalékba csak az aksija kuka. Hogy milyet azt neked kell kivalasztani türelemmel. Nem kell FHD aprók a betűk rajta a mostanival is ezzel küzdök. Na sok sikert.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
vans?
őstag
sziasztok,
idos szuleimnek vennek 10" low-budget tabletet laptop melle, hogy egyszerre is tudjanak youtube-ot nezni kizarolag youtube meg egy keves bongeszes lenne a felhasznalas. 75 korul vannak, muszaki affinitas nincs, szoval basic felhasznalas.
Max. 150 EUR-ig (inkabb 100) van elheto alternativa? En csak Apple keszulekeket hasznalok regota, nem vagyok kepben Android vonalon. Ha jol tudom, a Huaweire nem lehet pl. Gmailt letolteni... apukam talan azt is szeretne meg pluszban.
Lenovo Tab M10 most 99 EUR a saturnban, nem tudom, hogy ez jo lenne-e esetleg.
Ja, es Nemetorszagban vennem, megyek haza jovo heten, hazavinnem a szuloknek.
koszi, udv
hábm bábm
-
Dr.NX
Topikgazda
Ha Deutschland, akkor Fire HD 10 Amazon.de-ről megfontolandó.
80 EUR a reklámos verzió, full HD kijelző, 3 GB RAM.
Annyi hátránya van, hogy nem sima Android van rajta, hanem saját oprendszer.Magyarországról ezt szoktuk javasolni alacsony büdzsére:
Umax VisionBook 10C LTE Pro (rebrandelt Blackview TAB 8) SC9863A 4GB RAM 64GB ROM 4G LTE 10.1" 1920x1200 6580 mAh Android 10 243.6*162.4*8.9mm 600 g - 44 ezer FtElfogadom a sütiket.
-
vans?
őstag
Koszi a valaszokat.
A full HD egyebkent kontraproduktiv lenne, mert kisebbek lehetnek a betuk, oregeknek szerintem eleg a kisebb felbontas...
Az Amazonosnak is utananezek, nem tudom pl., hogy nativ Google appokat le lehet-e tolteni.
hábm bábm
-
beci
őstag
Sziasztok.
9-10 colos tabletet keresnék filmezesre,bongeszesre. Nem az alapot.
Mi az ajánlott ? Köszönöm.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
Dr.NX
Topikgazda
Ez is jó vétel.
Nem lesz túl gyors, de amit írtál felhasználás, arra bőven jó lesz.Van rá Android 10, de nem feltétlenül lesz ettől gyorsabb, egyébként a Lenovotól túl sok verziófrissítést nem szabad várni.
Elfogadom a sütiket.
-
Salex1
őstag
Tudnátok segíteni, hogy milyen tabletet lenne érdemes venni, amin megy a Fortnite, COD mobile normálisan?
Új, 10" kategóriában. kb100k-ig.[ Szerkesztve ]
-
®abstract®
őstag
Kurrens terméknek tűnik
Az hogy a tárhely mennyire gyors tesztek nézegetése után lehet megtudni.ha 200-300 MB között van az olvasási sebesség az már elég jó szerintem.
Írom ezt úgy hogy a hüvely tabletem 260 nal olvas telefonom 500 zal.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
Beni2360
félisten
válasz ®abstract® #86691 üzenetére
Na de a telefonod már okos.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
pakfong
tag
válasz neked is és [#86670 meri] észrevételére.
Nekem tegnap hozta a futár a tabot, mondjuk én euronics-től rendeltem. 10-es droid van rajta, az előbb ellenőriztem, meg a dobozára is rá van írva.
Az amazonos leírás "érdekes", viszont ott is ez a szériaszám szerepel: ZA5T0302SE
4GB ram+64GB tárhely, LTE nélkül.
Fut még vagy 4-5 másik modell, ugyanígy M10 néven. Pl a német lidl-nél 4 különböző M10 van a héten akciósan, de szerintem egyik se éri meg. Oda kell figyelni, ha nem akarunk magunkkal kiszúrni.A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
őstag
Sziasztok! A 9 éves lányomnak szeretnék karácsonyra venni egy androidos tabeletet. Kb 100-130k lenne a keret. Általános felhasználás, játékok, videók stb.. méretben nem is tudom talán 10"? Vagy esetleg kisebb is jó lehet. Kapni ennyiért normális tabot? Ha igen mi lehet legjobb választás? Nagyon szépen köszönöm. Talán ha lehet Samsung ami közel áll mint márka hozzám, de nem fontos az legyen. Köszönöm szépen.
-
csdm
senior tag
Sziasztok!
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
10+
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Minden szóba jön.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.
Internetezésre
Netflix(hd)
egyszerű játékok futtatására(kártya játék, ügyességi játék, sudoku stb)
A cél az lenne, hogy egy tartós, minimum 5 lvig megfelelő tabletet találjak.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
80.000 -
cidalain
veterán
Hát ez könnyű kérdés, ha a Netflix HD kompatibilitási listát összevetem a max büdzsével akkor csak a Samsung Galaxy Tab A7 (SM-T500) tablet jön ki nyertesen.
Ugyanakkor ez semmi extra hardver, csak 3 GB ram. Hogy elmegy e 5 évig az jó kérdés (igaz ez a 300k tabra is persze). Ha igen, akkor pörögni fog e gond nélkül? Valószínűleg nem. Rajzolás? Végülis lehet, de ki-mit ért alatta, de 80-ból nincs spéci nyomásérzékelős tollas cucc, ahhoz dupla pénz kell kb.[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz lajosx #86694 üzenetére
Ilyen általános felhasználásra bármi jó (lásd összefoglaló), kérdés, hogy milyen játékokról van szó.
70-80 körül Samsung A7, 100 körül S6 Lite (ha kell érintésérzékeny ceruza) vagy Lenovo P11 Plus, hardveresen ez erősebb, ez viszont már 11".
130-ért Ipad 8 is van.
Huaweiek (pl. Matepad 10.4) jók ár-érték arányban, csak ugyebár Google csomag nélkül.Elfogadom a sütiket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen program, ami...?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Politika
- Gumi és felni topik
- Android szakmai topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple iPad 10th Gen. Wifi-Cellular 64Gb
- Kis túlzással ÚJ iPad Pro 12.9 6th M2 Wifi 512GB!!!
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
- Panasonic ToughPad FZ-G1-4 6. gen. i5 ipari tabletek (4X2400 Mhz, 4 GB DDR3, 128 GB SSD, jó akku)
- OnePlus Pad 2 QWERTY Smart Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest