- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
mynames
senior tag
válasz Bonkheads #15150 üzenetére
De jó , hogy belinkelted ezt még nem is láttam. Bár a kérdésed elgondolkodtató.
---
Más: 7" helyett nagyobb tabletet szeretnénk párommal. Edigital-on nézelődök, nem tudom melyik lenne a jobb választás az alábbiak közül:
1. WayteQ xTAB-100is (ezen nincs HDMI...)
2. ConCorde Tab 9.7 IPS
3. Funscreen funtab GEMINI 10C40
4. MyAudio Series 9 tablet 8GB
5. WayteQ xTAB-100s (ezen van HDMI)Vagy a fentebb hivatkozott oldalról valamelyik vas?
köszi a válaszokat előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Sanzaa
senior tag
Lutri [link]
Külföldről szállítják, csak nem hozzájuk, hanem hozzád érkezik.
De ugyanúgy várni kell a csomagra több hetet és előre kell fizetned.
Csak rá raknak még pár ezrest a külföldi árhoz képest.
Ennyi erővel te is megrendelheted a Pandawillről néhány ezrest spórolva.De ez a sor azért vicces: Szállító partnerünk a Hong Kong Post:-)
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
arnyekxxx
veterán
"Termékeink külföldről, közvetlenül a vásárló címére érkeznek, így az utánvétes fizetés és személyes átvétel nem megoldható!"
Szvsz ugyanugy megrendeli csájnábol ahogy te is megrendelnéd, ugyanugy előre kifizeted csak kicsit többet mintha a pandawillről rendelnéd.
Példa. Novo7 tornado 1/8GB pandawillen 19.700 xdigitalon 24.400
a leirásokban az eröteljes gtranslate filing se a bizalmat erősiti.
lassú voltam
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
válasz szabi__memo #15155 üzenetére
nem tudom mennyire lenne igazi számla:
Kapcsolat
Cégnév: Inter Digital Kft.Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat
1055 Budapest, Kossuth tér 4.
Cégkeresés cég elnevezése alapján(A cég nevének kezdete: inter digital.)
2012. június 16. napján 13 óra 44 perckor inter digital kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel.
-
tjb007
nagyúr
válasz mynames #15159 üzenetére
Juliska néni szaggat.........nokedlit.
Ha fontos a HDMI akkor meg teljesen felesleges agyalni rajta, válaszd a ConCorde -ot.(#15160) arnyekxxx
Egy újabb bizonyíték arra, hogy ezeket az itthon egyre csak szaporodó Kínából érkező műszaki cikkeket áruló weboldalakt érdemes leellenőrizni mielőtt bármit is vennénk, nehogy utólag érjen meglepetés minket.
[ Szerkesztve ]
-
arnyekxxx
veterán
válasz tjb007 #15161 üzenetére
hehe, fentebb irtam a pandás meg az xdigis árkülönbözetet.
xdigi bemutatkozásból:
"Az XDIGITAL weboldalnak köszönhetően, Ön külföldről, közvetlenül a gyártó országból rendelheti meg áhított kedvencét, megspórolva így a kereskedők általi többletköltségeket! A termékek külföldről, közvetlenül vásárlóink címére kerülnek postázásra, így azokat a lehető legjobb áron vásárolhatja meg!"
-
Sanzaa
senior tag
válasz mynames #15159 üzenetére
Csak a tokot rendeltem a Pandawillről.
A tabletet a ConCorde Elektronik Kft-től rendeltem.
Már nem győztem kivárni, amíg forgalmazzák mellé a billentyűzetes tokot is, mert féltettem a jószágot
Persze egy héttel rendelés után már rendelhető volt tőlük is a billentyűzetes tok.Lenovo Vibe Z2 Pro
-
kelzsoca
félisten
válasz KaiotEch #15163 üzenetére
AnTuTu Benchmark 2035 pont ettől még a nem optimalizált ICS a telefonomon is többet kap.
Ha jól látom egy Motorola Defy-ről van szó, ami 3.7"-os kijelzővel és mellé 800x480-as felbontással rendelkezik, ezek a tabletek pedig 9.7"-os kijelzővel, és 1024x768-as felbontással, gondolom ebből érezhető, hogy NEM egy telefonnal kell összehasonlítani.
Az a 30 másodperc inkább pár másodperc, de az aktuális betöltési sebesség sok mindentől függ, a mobilarénás teszt egy katasztrófa, az ne legyen mérvadó.
-
tjb007
nagyúr
válasz KaiotEch #15163 üzenetére
Az nem Flash hanem JavaScript.
Ha szaggatna akkor gondolhatod, hogy senki sem venné meg. Nyugodtan megkérdezheted, hogy mennyire szaggat: [link]"30mp mire betölt egy oldalt?"
Ez meg ki lett már tárgyalva párszor. Azt gondlom te is tudod, hogy az adott hálózat szablya meg leginkább, hogy milyen gyorsan jön be egy oldal. 4 mag és 6GB RAM melltt is lassan jönnek be az oldalak ha a teljes sávszélesség le van foglalva.
-
S&B
csendes tag
majd meglátjuk hogy alakul, hallottam már olyat is aki csomagküldővel rendelt és csak az 50dollár után kellett áfát+vámot fizetnie csak annyit mondtak, a DHL ami felejtős, mert ott még meg is kavarják a sz*rt..amúgy bele van kalkulálva az a +10ezer amivel sajnos le akar húzni ez a remek ország,-de azért így is megéri,-vaterán meg itt-ott 45-50e-t kérnek érte.-továbbmenve pedig nincs kedvem 20napot, vagy akár hónapokat várni..,aztán ha nincs szerencsém ugyan így megvámolják
OFF az OFFBAN:
(számomra mondjuk ez az egész olyan kérdés mint pl a gázlopás...az állam sír hogy lopják a gázt..és ezért még jobban ráemel..persze az nem esik le neki, hogy az emberek nem jókedvből lopják..hanem mert máshogy nem tudnak megélni..máskülönben a többségnek esze ágában sem lenne...szóval kapják be)
na de nem nyavajgok itt tovább, vállaltam, aztán lesz ami lesz..majd megírom hogy jártam -
arnyekxxx
veterán
+10ezer amivel sajnos le akar húzni ez a remek ország
a vám meg forgalmi adó nem magyar találmány, bármennyire is jó miatta panaszkodni.
persze az nem esik le neki, hogy az emberek nem jókedvből lopják..hanem mert máshogy nem tudnak megélni.
A gázt nem igazán lopják, szemben az árammal, de ez a "lopom az áramot mer nincsrápénzem" magyarázat elég tré, nem kötelező szegényként nonstop TV-t nézni meg hősugárzóval fűteni. gazdagként meg nem kötelező villannyal füteni a medencét meg a jégmentes kocsifeljárót. Aki 45Ft/KW áron lopott áramot használ, az 30Ft/KW áron is lopná (lopta is amikor annyi volt).
-
vamzi
senior tag
Amennyiben a bekért számlán a végösszeg nem haladja meg a 45 euro-t úgy tényleg vám és áfamentes mindenhol. Viszont a csomagküldőket nem hatja meg a ráírt szöveg, hanem hivatalból bekérik a számlát, ami alapján megkezdik a megfelelő vámeljárást. Felesleges kiemelni, hogy melyik csomagküldő hogyan csinálja, a végeredmény ugyan az lesz
uh, kicsit kezd a topic elmenni "adócsalás kezdőknek" irányba
-
vamzi
senior tag
válasz szabi__memo #15174 üzenetére
Felőlem hívhatjuk fecninek is, a lényeg, hogy az egy hivatalos papír legyen a fizetésről. Bankkártyás fizetés esetén a bankod tud ilyet adni, paypalos fizetés esetén pedig a paypal.
-
Crytek
nagyúr
Hát amilyen nyomorult vagyok az én csomagomnak tuti nem hisznek majd,hogy 40 dolláros táblagép van benne így az olcsónak hitt 53ezerből szépen vám + adóval lesz egy 70 ezer ami már nagyon nem éri meg
No mindegy 53-at vagy 70-et bukok oly mindegy.Erről a pénzről már lemondtam.
Next PC Upgrade: 2022
-
hdman
őstag
Sopron city :)
-
balpeter04
tag
válasz szabi__memo #15181 üzenetére
-
Bonkheads
tag
Köszönöm a válaszokat...Tehát ha xdigitalon rendelném...Akkor nekem ez jobban megérné mint ha más cégtől rendelném? Esetleg rendelt már valaki xdigital-ról?
Azért eléggé bűzlik hogy a 4.0.3 ICS op rendszerű Tabok 10ezresekkel olcsóbbak mint máshol...+ az mi hogy a termék teljes nevét (Márkáját) fel sem tüntetik?!
[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz KaiotEch #15186 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, de itt nincs Flash tartalom.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
vamzi
senior tag
válasz Bonkheads #15188 üzenetére
Az xdigital nem más mint egy garázs "cég". Ha tőlük rendelsz, és a határon megfogják a cuccot, akkor garantáltan rajtad hajtják be, mint címzetten. És ezt mind összevetve:
Termék ára+xdigital nyeresége+áfa már nem olyan túl jó neked, főleg, ha mellétolom azt is, hogy a garanciát magadnak kell intézned plusz utánjárással és pénzekkel.Egy szóval te azért fizetsz az xdigitalnak, hogy megrendeljék neked a BÁRKI SZÁMÁRA ELÉRHETŐ kínai webshopból és pont. Ezen felül kötelezettséget nem vállalnak. Minden más a vevőt terheli.
Egyáltalán nem ajánlott a szolgáltatásuk használata!
[ Szerkesztve ]
-
Paloczi95
tag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy szerintetek melyik tablet érné meg jobban: a most megjelent Navon Platinum Tab, vagy a picit régebbi (de talán kicsit jobb specifikációkkal rendelkező) Alcor Ace? Felhasználása leginkább internetezés lenne, WiFi-vel és 3G modemmel egyaránt. Esetleg fényképek mutogatása ismerősöknek.
Nem találtam arról infót, hogy a Navon képes-e kezelni a 3G modemet, mert ha nem, akkor egyértelműen az Alcor a nyerő. Viszont ha az is tudja, akkor fogalmam sincs, egyáltalán nem vagyok otthon a témában. Ti melyiket ajánlanátok? -
Bonkheads
tag
Köszönöm a gyors válaszokat...Akkor jól éreztem hogy valami nincs teljesen rendbe...Mindensetre tovább nézelődtem az olcsóbb Tabletek terén és találtam jó párat...ezeket szeretném most megemlíteni, és ezekről kérném a véleményeteket...
Ghoo Tab 7000-erről van teszt...Sokmindent megtudtam róla...Bár csak egy videót találtam...Esetleg ennek a készüléknek a gyorsaságról vagy valami más képességéről tudnátok írni?
Funscreen Funtab Luna 7C40-Tesztet, videót nem találtam erről...Hiányosak az információim...Erről ha tudnátok nekem írni azt nagyon megköszönném...
Navon Platinum-ugyanaz mint az előzőnél! Kérlek írjatok erről
Concorde Tab 7015-Videót találtam róla, tesztet nem...Videóban eléggé lassúnak tűnt a tablet...Valójában milyen? Miért van az hogy a nála nagyobb 7020as készülék sokkal keresetebb, holott azon 2.3.4 fut...Ha találtok tesztet, esetleg tudtok hasznos információt írni akkor azt küldjetek
MyAudio Series 7-Videót nem találtam, hacsak a MyAudio Mypad s7 nem ugyanaz mint a Series 7...Tesztet sem találtam róla...Pedig erre a gépre nagyon kíváncsi vagyok...Ha találtok tesztet, vagy esetleg ti tudtok róla mondani pár dolgot akkor azt küldjétek légyszíves
Ha esetleg találtok még jóféle 35K alatt kapható Tabletet akkor írjatok
Előre is köszönöm a válaszokat/segítségeket!
-
Shoo
senior tag
válasz Bonkheads #15195 üzenetére
Nahh úgy látom mégis kell írnom egy tesztet a 7015-ről, lehet még ma el is kezdem... Szerintem egy korrekt gép, bőven többet tud, mint amit vártam, ha leírod, hogy mi érdekel róla akkor összefoglalom gyorsan.
Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
Bonkheads
tag
Köszi, ha csinálsz egy tesztet akkor azt megvárom Egyébként a gyorsasága, mennyit bír az aksija, jobb-e mint a ghoo, és jobb-e a felsoroltaknál...a kijelzője mennyire érzékeny stb
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Cube U30GT tesztembe szeretnék rakni majd (feltéve ha valaha meg is kapom) benchmark eredményeket is.
Ezeknek kívül (Quadrant ,Antutu ,Nenamark) milyen benchmarkok vannak még?
Next PC Upgrade: 2022
-
Shoo
senior tag
válasz Bonkheads #15197 üzenetére
Nahh akkor belekezdek... A gyorsasága jó, nem akadozik, kb 4 óra folyamatos használatot bír az akku, nem tudom, hogy jobb-e a ghoo-nál vagy a többinél, mivel ez az első tabletem, a kijelző felbontása nem a legjobb, de pár nap után teljesen hozzászoktam, így már nem zavar, érzékeny a felület, az eredeti fólia van még rajta és bármilyen lassan húztam az ujjam szépen követte. Ma vettem ezt a tollat, először a Blade-el próbáltam ki és arra eléggé rá kell nyomni, de a 7015 sokkal érzékenyebben kezeli.
-
Shoo
senior tag
oké...elakadtam. Hogy kell cikket írni?
Csak írom és aki ellenőrzi majd oldalakra tördeli? Vagy miket kell vele csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.