- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
Próbáltál csatlakozót váltani? DP-HDMI-DVI
Valamit olvastam külföldi fórumon, hogy csak valamelyik csatival hibázik.
Nekünk R9 270x DP kábelen van.
Gyerekek Egyik HDMI másik sima vga (soktűs nem ugrik be a neve, régi lcd monitos LG).
A lényeg egyikkel sincs hiba igaz a gyári biossal a sima vga csatival 46C volt a hőmérséklet, HDMI-vel pedig 60C alapjáraton......Vágom neked nem asus de hátha.....
[ Szerkesztve ]
-
CirrMee
addikt
válasz GabeszTdi19 #2253 üzenetére
WinFlash:
Load image -> Program.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
válasz GabeszTdi19 #2256 üzenetére
Nálam is ezt írta a 270 -es BIOS fájljára, de engedte és működik a kártya.
“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
CirrMee
addikt
válasz GabeszTdi19 #2258 üzenetére
Ha jól látom, 2.2.0.0.
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Melyik 260X márkával és változattal nincs gond, Sapphire 1Gb-os, egy ventis változat, nyugodt alvást biztosít vagy ne kockáztassak, legyen GTX 750?
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Sanyi19
őstag
kidobott a ph, és a hozzászólás számát nem néztem...így egy jóval régebbi hozzászólásra reagáltam, ezt most töröltem is
Az új catalyst óta mindig visszajön energiatakarékosból a gép. Mondjuk azt néztem, hogy nem is megy a zerocore, mert úgy hagytam 2 óráig a gépet és akkor is forgott a venti.
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
kalozhun100
őstag
Ma ismét volt egy kékhalál atikmdag.sys miatt. Ez eddig oké. Ma este úgy hagytam a gépet vagy 1 órára. Monitort lekapcsoltam, addig se fogyasszon. Ilyenkor egy idő után a gép is visszaveszi magát. Majd mikor visszakapcsoltam a monitort, ilyen fehér ugráló csíkok jelentek meg rajta. Mondom basszus ezek meg mik? Majd kikapcsoltam a monitort, majd megint vissza és eltűntek. Mi a jó élet volt ez? A driverem a 14.9 előtti azt hiszem a 14.7-es. Jah és még valami: Sapphire HD7790 DUAL-X OC 1GB karim van Hynix memóriás.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
Sanyi19
őstag
válasz #85552128 #2236 üzenetére
Erről az MSI bios-ról mit lehet tudni? Én most raktam rá a Gigabyte kártyámra a Sapphire 42-es biosát. Eddig jó, de ezt kb. 1 hónap alatt tudom megmondani, ha addig nem blackscreen-el, akkor már nem is fog. Az MSI-n hynix ram van? A power state-ek hogy alakulnak? Hol akadtál erre rá?
Írtam az AMD-nek, hogy el tudják-e nekem küldeni, az R7 260X Hynix memóriáshoz való legújabb bioszt saját felelősségemre... Kíváncsi leszek a válaszra.
Egyébként most a Gigabyte bios-t próbáltam HxD-vel szerkeszteni, de mindig meghibásodik a fájl, nem lehet csak úgy átírni, mint a 7770-ét. Próbáltam egy referencia bios-t is módosítani, de akkor is kinullázódik a device id, stb., használhatatlan lesz a file. Te próbáltál már ilyet?
A gigabyte kártyám már lassan mindenféle volt. Járt rajta XFX, Sapphire, és ATI bios...
ASUS bios-t a folyamatos max órajel miatt, és a más hűtés miatt nem akarok... Pedig lehet az lenne a legstabilabb...“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
TIT
veterán
Akkor his,powercolor még nem
-
kalozhun100
őstag
-
Gainka
őstag
válasz kalozhun100 #2280 üzenetére
Rakd fel a gyári lemezen lévő drivert.
-
Gainka
őstag
válasz CirrMee #2282 üzenetére
Ezt most hogy érted? Én is probàltam feltelepiteni a legujjabbat de mar telepiteskor hibat ir ki beragtam es ment is vissza a gyari. Legujabb jatekokkal megy stb nincs semmi gondom vele. Akkor minek eroltessem az ujat? Szerintem userek 90%-nak semmi oka feltelepiteni az uj drivert.
-
Builder
csendes tag
Sziasztok.
Nem rég vettem egy ilyen kártyát. De azóta folyamatosan fagy a gépem. Már többször is újra raktam. Legtöbbször elindításkor fagy le, de van mikor használat közbe is úgy dönt, hogy lefagy.
Esetleg valakinek erre van valami tippje? Esetleg a tápom lenne kicsi hozzá ?
konfig.
Amd Athlon x4 750K
ASRock FM2A85X Extreme4
4GB Ram
chieftec 500w
és a kártya ASUS 7790 2GB 128bit DDR5
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv -
Sanyi19
őstag
válasz woodworm #2288 üzenetére
Szoftveresen emelted vagy a kártya biosát szerkesztetted át Hexeditorral? Mert én most az utóbbival próbálkozok black screen miatt, de valamiért mindig rossz lesz. Nem a beállított értéken megy, hanem ha hozzányúlok megszűnik a legalsó power state. Szoftverrel jó, de meg akarnám csinálni véglegesen, hogy 300\300 legyen a 2d, ne 300/150.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
woodworm
veterán
válasz Sanyi19 #2289 üzenetére
Szoftveresen, Szaby59 programjával.
Aida szerint:
BIOS PowerPlay State #0:
- Level #0: GPUClock = 1075 MHz, MemClock = 1600 MHz, VID = 4.098 V (Boot)
BIOS PowerPlay State #1:
- Level #0: GPUClock = 300 MHz, MemClock = 150 MHz, VID = 4.096 V
- Level #1: GPUClock = 1075 MHz, MemClock = 1600 MHz, VID = 4.098 V
------[ ADL GPU Info ]------
Part Number = 113-AD55400-100
BIOS Version = 015.032.000.001
BIOS Date = 2013/03/13 03:13
GPU Clock = 1147 MHz
Memory Clock = 1650 MHz
VDDC = 0 mV
DPM State = 0
GPU Usage = 30 %
------[ ADL PStates List ]------
State #0: GPUClock = 300 MHz, MemClock = 300 MHz, VID = 0.000 V
State #1: GPUClock = 1150 MHz, MemClock = 1650 MHz, VID = 0.000 V
------[ GPU PStates List ]------
DPM0: GPUClock = 300 MHz, VID = 0.85010 V
DPM1: GPUClock = 635 MHz, VID = 0.87577 V
DPM2: GPUClock = 804 MHz, VID = 0.95893 V
DPM3: GPUClock = 914 MHz, VID = 1.02259 V
DPM4: GPUClock = 992 MHz, VID = 1.08624 V
DPM5: GPUClock = 1060 MHz, VID = 1.13142 V
DPM6: GPUClock = 1112 MHz, VID = 1.18275 V
DPM7: GPUClock = 1150 MHz, VID = 1.22690 VEz egy asus 7790 oc2 1GB.
@(#2290) Builder
Terhelés alatt is szokott fagyni? Tehát amikor tartósan magasabb a hőmérséklete is? Nálam mindig elindulás környékén, ill. viszonylag terheletlen állapotban fagyott, amikor idle-be kapcsolt vissza.
[ Szerkesztve ]
-
smiti
veterán
Nálunk is jelentkezik mostanság a fagyás mizéria. Bár ahogy elnézem, valamiért az Afterburner elállítódik és fix. 20%-on ragad a venti. Ha észreveszem és rendesen beállítom akkor nem fagy a gép.
-
Builder
csendes tag
hát ma reggel kb 50x kellett reseteljek a fagyás miatt
-
woodworm
veterán
válasz Builder #2296 üzenetére
Kipróbáltad, amit ajánlottam?
Ha nem akarsz a tuninggal próbálkozni, kiválasztod valamelyik alacsonyabb órajeles profilt, kipipálod mellé a "Increase Memory idle clock (300 MHz)" opciót és elfogadod a változtatásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Discord
- További aktív témák...
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest