- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
R7 250X-nek is ez a topicja?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
R7 250X 1GB 23k
R7 250X 2GB 28kMegéri a felárat?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Builder
csendes tag
Szia.
Hát remélem nem az lesz a baja. Ez már így csere kártya. a Másiknak HDMI baja volt. Meg ahonnan hoztam ez volt az utolsó darab így is 2 hónapot vártam rá olyan nagyon gyorsan dolgoznak az emberek. Most megint 2 hónap gép nélkül nagyon jól jönne...De remélem, hogy amit woodworm mondott az helyre rakja a problémáját a dolognak. Mondjuk ezt akkor se tartom hosszú távra jó megoldásnak.
[ Szerkesztve ]
-
subzero88
csendes tag
Nekem úgylátszik a legújabb beta driver (14.9.2) megoldotta az egyik legirritálóbb problémámat a 7790-esemmel. Ugyanis eddig amikor bekapcsoltam az lcd tv-met, a monitoron legalább fél percen át másodpercenként eltünt a kép és ha a tv-n váltottam a bemeneti jelet akkor is egy másodpercre eltünt a kép a monitoron. Ha nem az új driver segített akkor meg az lehet hogy most telepítettem először a drivereket úgy hogy a tv be volt kapcsolva.
-
raiden1bak
tag
I5 2500 3.3 ghz 8gb ram es egy r7 260 1gb elég lessz batlefield 4 hez full hd max beánlitáshoz?
-
Grave_444
nagyúr
válasz raiden1bak #2314 üzenetére
R7 260 meg 1GB VRAM nem elég.
-
woodworm
veterán
Ha visszaolvasod a hozzászólásaimat, nálam is hasonló probléma állt fenn. Mióta különböző módszerekkel próbálom magasabban tartani a ram órajelét nem volt alacsony teljesítményszinten fagyásom. Legjobban ez a program jött be, hála a készítőjének.
Óvatosan a profilokkal. Némelyiknél igen magasra van húzva az órajel, 7790 esetén nem biztos, hogy szerencsés azokat választani. Ami esetünkben fontos, az a "Increase Memory idle clock (300 MHz)" bejelölése. -
F.B.I.
veterán
Nekem eddig Sapphire R7 260X 1Gb OC, hibátlanul üzemel, kopp-kopp, 720p-re bőven elég, very high vagy max. beállításokkal.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
Hawk1979
őstag
Több mint egy hete tuti a 14.9.
Se kékhalál, sem fagyás, és simán visszajön alvásból.
Csak a driver, se cata, se más nincs feltéve a telepítőből. -
Gainka
őstag
Minek altatjátok a gépet? Ha gépezek->gépezek, ha kimegyek 5 perce még a képernyővédő sem megy mert ugy van be állitva, komolyan ti nem is akartok tenni ellene, ezzel szerettek együtt élni?!
-
F.B.I.
veterán
Behalt black screenel a kártya, sima skype indítás alatt, visszatérően, 14.9-el, visszament a 14.4, azzal jó. Kopp-kopp-kopp.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
smiti
veterán
14.4 által okozott textúra hibákra melyik driver a megoldás? Mondjuk a 14.9 ?
-
ztomi82
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan olyan kérdésem, hogy találkozott már valaki olyan gonddal egy Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 kártyánál, hogy a gép bekapcsoláskor csak a ventilátorok pörögnek fel és csak a második, harmadik bekapcsolásra indul be a gép. Két tápegységgel (Thermaltake SE Smart 530W, FSP Raider 550W) is próbáltam már, mindkettőnél ez a szitu. Ha kiveszem a videokártyát akkor a gép az első bekapcsolásra indul.
-
TIT
veterán
Kékhalál-nál atimag.-ot írt akkor az a karidriver lesz valószínűleg ugyi?
-
raisechip86
csendes tag
Sziasztok!Holnap érkezik egy MSI R7 260 1GB OC kártya X nélkül!Sokan írtátok,hogy az R7-es szériánál sűrűn van black screen vagy kékhalál!Ez ennél a kártyánál is előfordulhat?Esetleg van valakinek,ezzel a kártyával tapasztalata?
-
Gainka
őstag
válasz raisechip86 #2339 üzenetére
Ezzel a kártyával az az, az r7 260-assal nem nagyon hallottunk, speciel én még nem is olvastam rola semmit itt a topikban. De józan paraszti ésszel Valószínűleg ha van is sokkal kevesebb mint a túlhajtott 260x-en.
Állítólag azért van sok probléma a 260x-el mert nagyon tul van húzva a bonaire gpu, a 7790 ami nekem is van best buy kari volt nem is sok gond volt vele talán az asus megoldásokkal volt jobban, az r7 260 kicsit gyengébb a 7790-nél le van benne tiltva egy-két cuccos, ezért ugy gondolom nincs vele annyi probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi19
őstag
Nem feltétlen a gpu magas órajele okozza, nálam pl. a memória nem szereti az ingadozást 600 és 6500 mhz között. Átszerkesztettem a biost, hogy 1200 és 6500 között ugráljon csak, azóta betonstabil és nincs semmilyen idegesítő villódzás vagy képhiba, semmi. Az enyém Giga 260X OC 1188 mhz a gpu órajele, 1268 mhz-re állítva szoktam vele játszani, de 1320 mhz-en is stabil (itt már emelni kell a feszt), a ram meg 7000-en is, csak nem szereti az ingadozást, első szériás hynix ramos kártya.
A videó szerint az is megoldja a hibát, hogyha lentebb vesszük a kártya ram órajelét. [link] de persze így lassabb, minden játéknál újra felhúzni az meg gáz....
De sima 260-al nem hallottam még, hogy valaki tapasztalta volna a Black Screen-t. Ott mind2 órajel alacsonyabb ezért is kevesebb a valószínűsége.
[ Szerkesztve ]
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
TIT
veterán
Újra felhúzni nincs értelme mert akkor is blackezhet.
Nekem csak 1050-ig megy és 6000-ig és sokkal kevesebb a gond vele mint a 7790-el,az még 3d filmnél is blackezett. -
szegecs-hun
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy van egy asus r7 260-as kártyám, és többször előfordul, hogy játék közben, vagy amikor kilépek a játékból, fekete vagy sötétszürke lesz a kijelző (vagy a kettő váltakozik, lehet h ki-be kapcsol a monitor) és csak újraindítani tudom a gépet. A legújabb driver van fent hozzá, a memóriát, hddt teszteltem memtest86 ill hdd sentinel-el + a vga-t és az egész gépet az aida stabilitástesztel, de egyiknél sem volt gond, hőmérsékletek is rendben. A gépem egyébként: asrock 970 extreme 3 alaplap, DDR3 1600mhz kingston 2x2gb ram, FX6300 cpu, fsp epsilon 600-as táp.
Ha esetleg tudnátok hogy egyáltalán a vga-val vagy mivel lenne gond, esetleg megoldást rá, nagyon megköszönném!
Üdv.:
Milán -
szegecs-hun
csendes tag
Még annyit hogy az oprendszerem win7 64bit, és az előző hozzászolásom után meg egy youtube videó közben fagyott le, és most kivételesen nem lett fekete vagy szürke a kijelző!
Üdv.: Milán
-
smiti
veterán
válasz szegecs-hun #2345 üzenetére
Nem mindig a legfrissebb a jobb. Nálam a textúra hibákat 14.9 driver szüntette meg. Az előző drivert érdemes a driver sweeperel letakarítani. Illetve még annyi , hogy én csak a display driverr raktam fel semmi mást.
-
Gainka
őstag
válasz szegecs-hun #2345 üzenetére
Hali telepítsd fel a gyári lemezen levő drivert.
-
raisechip86
csendes tag
Sziasztok!Tesztelgetem a kártyát!Egy biztos a hűtése kiváló,1 óra játék alatt is max 50 fokig megy!Metro Last Light alatt 1680x1050-be very high-on élsímítás nélkűl 35-40 fps körűl mozog!Far Cry 3 alatt ultrán 30-50fps-em van!Egyszóval jó kis kártya ez a r7 260( X nélkül is)!
[ Szerkesztve ]
-
bivalyolo
őstag
válasz Sanyi19 #2341 üzenetére
Kipróbálom én is, hogy mennyire működik ez a memória órajel csökkentés mert már idegbajt kap az ember amit művel ez a kártya.
Egész nyáron bírta faszán a 14.4-el aztán egyik nap elfeketedett miközbe Wordbe dolgoztam..
Felraktam a 13.12őt hátha, azzal meg ma este youtube közbe lett fekete..Most felment a 14.9.2 ezzel visszavettem 850mhzre az órajelet. Kíváncsi vagyok mi lesz
"Let's agree to disagree!"
-
raisechip86
csendes tag
14.9-es drivernél nálam nem ébredt a gép alvó módból,most feltettem a 14.4-est,ezzel működik!
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- PlayStation 5
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest