Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DraXoN

    addikt

    Most, a napokban azért eléggé kellemetlen FX tulajnak lenni ... télen kellemes, de most nyáron, az amúgy is meleg helységet még melegebbé teszi :) (főleg, hogy nekem a VGA-m se épp hűvös fajta).

    Ugyan terveztem, hogy idén a nyár előtt lecserélem, de még mindig "elegendőnek" érzem, így nem rohanok vagy szántam el rá magam ... lehet megvárom akkor már a zen2 magos cpukat.. bár az még egy év... :\ ... igazából a CPU elegendő a VGA kezd kevés lenni... a memóriaárak meg, nem sürgetnek továbbra se ... 16GBram elegendő (van a fiókban még 2x4GBom.. csak más időzítés így nem raktam be)..

    nehéz döntés "lépjek-e" vagy sem... autóra is tudnám költeni az így eltolt fejlesztéssel megspórolt pénzt.. a jelenlegi autómat "nyugdíjba" akarom küldeni és felújítva "hétvégi" járművet csinálni belőle (32éves, de szeretem).. bár az is igaz, hogy ott is csak a "tél" ami hajt, mert manapság ha 2 hetente, ha 1x használom az autót (közel van a munkahely, be se melegedne már odaérek ~1,5km a távolság, busszal is 10 perc ha pont elmegy előttem.. az is sűrűn jár).

    Lehet akkor még megtartom minimum fél évet az FXet.. azt akkor is még, mert télen jó a + fűtés :DDD ... és akkor csak jövő nyáron (előtt) lépek, ha jönnek a Ryzen 3000-ek..
    Csak legyenek már majd addigra jó alaplapok is (még mindig elég gyér az AM4 felhozatal :( )...

    Ti hogy viselitek az FX keltette meleget a nyáron (napokban)?

    [ Szerkesztve ]

    The human head cannot turn 360 degrees... || Ryzen 7 5700X; RX580 8G; 64GB; 2TB + 240GB + 2TB || Samsung Galaxy Z Flip 5

Új hozzászólás Aktív témák