Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lee56

    őstag

    válasz amdxp2 #67965 üzenetére

    Na igen tipikus példája amikor az elmélet nem találkozik a gyakorlattal. :)
    Semmi baj mindenkivel előfordul, hogy valami olyat vesz, ami nem teljesen jó, vagy másképp mondva mindig lehet találni jobbat, kezdve a szomszéd fűjével. :)
    Ezért kell vásárlás előtt rengeteg időt eltölteni, netet átnyálazni, fórumokat olvasgatni, ha jót akarsz magadnak később, bármivel amiért sokba kerül. :)

    Próbáld meg kicsit átvariálni a ventik irányát, lehet hogy kialakul egy áramlat most, és a sarokba ugyanúgy bennragad a meleg, nem egyszerű mutatvány ez is, kitapasztalni minden háznaál jóformán más és más lehetőségek.

    Csak netezés közben 50-60 °C :Y az már tényleg nem tűnik normálisnak.. Más biztos nem fut, ami terhelést adna, pl trójai faló, férgek vagy egyéb kedves programok, bányász ügynökök stbstb? :)

    Mondjuk láttam már reklámokkal telitömködött weboldalt ami majdnem ibt szinten terhelt, de ilyen helyekre meg nem kell járni, aztán majd észbekapnak az üzemeltetőik. :)

    De sima GPU gyorsítás melletti normális weboldal nem kéne hogy ennyire begyújtsa a rakétákat, nekem alig van házventim, azok is silent üzeműek, szóval légszállítani alig tudnak, ezért én is küzdök a bennrekedt meleg jelenséggel, de azért netezés alatt közel szabahőmérsékleten van bekapcsolt CnQ-val, viszont C1E és C6 sincs most per pill bekapcsolva, szóval lehetne még hüvösebb is, 0-4% átlagos terhelés van ilyenkor ha netezek..

    Hmm ha nem szar a szenzor és a borda sem meleg, akkor lehet a pasztázásssal van gond általában akkor fordul elő ilyen ha nem fekszik fel rendesen vagy a pasztázás nem jó akkor nem adja át a hőt és nem tudja elvezetni a hűtő. Mikor lett pásztázva utoljára és mivel?

    No Comment

Új hozzászólás Aktív témák