Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabi123

    senior tag

    válasz hackeeeee #58733 üzenetére

    Szia!

    Köszönöm a hozzászólást! :R

    Én is tudom, hogy a tuningpotenciálra nincs semmi garancia, de azért abban megegyezhetünk, hogy a legtöbb Piledriver modulos CPU képes legalább a 4400-4500 MHz-re (kérdés, mennyi fesszel), és ennek az aránynak a gyártás tökéletesítésével felfelé kell mozdulnia, nem lefelé. Az FX-8300 elvileg alacsonyabb feszültségeken képes arra, amire a 8320 vagy a 8320 (itt most nem extra magas órajelekről hanem 4,4-4,5 GHz-ről beszélek).

    "Ha nem szeretnéd használni a turbocore-t, akkor annyit csinálj, hogy a turbocore órajele legyen azonos a standard órajellel, és maradjon bekapcsolva. Akkor a ki-bekapcsolás megszűnik, és lehet realizálódik a gondod is. Próba."

    Ezt úgy érted 3,3 GHz-re állítsam be a turbót? :K Nem azért vettem FX-et, hogy 3,3 GHz-en használjam. :B A turbocore-t abból az okból kapcsolom ki, hogy tuningolhassam a CPU-t. Alapbeállításokkal (3,3 GHz base, 4,2 GHz turbó, gyári feszek) nincs gond a rendszerrel. A cél 4,4-4,5 GHz elérése lenne, eddig elméletileg még agresszív túlfesz nélkül el szoktak menni a modulok.

    BIOS képeket mindjárt intézem!

    [ Szerkesztve ]

    Forza Ferrari!

Új hozzászólás Aktív témák