Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lee56

    őstag

    válasz ViZion #45423 üzenetére

    Hehe, na igen nincs olyan gyártó a világon, akinek valamikor, valamely termékével, ne lett volna gondja valakinek. :D Én is csak saját tapasztalatomat tudom mondani, egy darab Asus alaplapom volt eddig, azt is azzal a lendülettel vettem anno, hogy na egyszer legyen minőségi alaplapom.. Annyira mondjuk nem is volt rosz, de sokkal több gondom lett vele végül, mint ezzel a gigával. Tehát nálam 1-0 a giga javára. ;)

    (#45432) nomad138 : Nem. Kellett volna? ;]

    Na mire megírtam, már kaptál négy labdát is, tessék. :)

    Amúgy viszonylag újjonc alaplapod van, kevés vele a tapasztalat, ne csodálkozz ha nem írnak rögtön 10-en választ. De pont itt az összefoglaló/első hozzászólásban rengeteg infót találsz. Amúgy a BIOS/UEFI rendes beállítása lehet a kulcs, hacsak nem valami külső tényező, legalábbis szerintem. Kicsit nézz utána mik a javasolt beállítások arra az alaplapra, meg úgy általában. APM és Turbó Core Technológia kikapcs! Ezek legyenek az alapok, még ha nem tuningolsz, akkoris, továbbá CPU-hűtő és mindenféle hőfokok ellenőrzése, teszt körülmények között is. Ha ez nem segít, akkor aztán jöhet az utánajárás/internet végigolvasás. :)

    (#45439) EnterR : Akkor valószínűleg szoftver gond, driver, winfos? Esetleg a táp gyengélkedik, mivel kombinált terhelésnél ugye több áram fogy.. VGA is fűt ráadásul, szóval akár túlmelegedés is lehet.

    [ Szerkesztve ]

    No Comment

Új hozzászólás Aktív témák