Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Habugi

    addikt

    válasz Sotyks94 #43942 üzenetére

    Szia,

    Üdvös lenne tudni milyen órajelen járatod a procit, a gépigény.hu-s linked tök jó, csak 20hsz múlva senki nem fogja keresgélni, érdemes lenne kitöltened az adatlapodat! :R

    A 70-80°C átlagban nagyon sok! Önmagában nem indokolja adott időközönként mitől ugrik fel a proci használat 100%-ra (ezer és egy oka lehet, többnyire softveres/windows), ám az általad leírt lassulásokat, akadásokat simán okozhatja.

    Javaslom a bevezető átböngészését, amennyiben alapórajelen hajtod a kicsikét, alap beállításokkal a Turbót kapcsold ki, egy BIOS proci finomhangolás sokat segíthet a magas hőmérsékleten, írom ezt vakon persze, mert nem tudom hogyan használod jelenleg.

    Szerk.: nem hiszem, hogy VGA hibád lenne a leírtak alapján, 100%-os prociterhelés mellett azárt zuhan le a GPU használat nulla közelire, mert előáll a procilimit esete, hogy egyszerűen nincs ideje/ereje foglalkozni a GPU-val és ezért az lekókad.

    [ Szerkesztve ]

    ..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...

Új hozzászólás Aktív témák