Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SetCHOO.

    aktív tag

    Sziasztok!

    Kellene egy kis szakmai útbaigazítás.
    Tavaly szeptemberben álltam át az FX-8350 köré épülő rendszerre. Az eltelt idő alatt sikerült jól kiismernem a rendszert. A Gyári hűtőt is lecseréltem egy Thermalright Macho 120 –ra. Majd szépen elkezdtem feljebb tornázni a proci órajelét. A jelenlegi tapasztalatom az, hogy 4,4 Ghz felett már szinte bármit adhatok a procinak már nem megy stabilan a Prime95.
    Viszont a 4,4 Ghz beton stabil C1 és C6 mellett is 1,32 V-on. CPU és a NB feszt hiába tolom jobban, már nem lesz stabil 4,5 Ghz. A 8. mag minden esetben eldobja magát.
    Az alaplapom Biosában a beállításokat ViZion fórumtárs útmutatása alapján lőttem be és továbbá rendszeresen olvasom a topikot is. Ha lenne esetleg valami konkrét javaslat, hogy mit érdemes megpróbálni, akkor szívesen fogadnám.
    Egyelőre úgy fest a dolog, hogy az én példányom 4,4-nél megáll.

    Amúgy az égvilágon semmilyen problémám nincs a rendszerrel. Csupán kíváncsi vagyok a végére a procinak.
    Ahogy a dolgokat nézem az AMD és szoftveres irányvonal körül azon a véleményen vagyok, hogy hosszabbtávon nagyon kifizetődő egy FX rendszer és roppant elégedett vagyok! Nem 1-2 évente cserélek CPU-t. Nekem ez egy hosszabbtávú befektetés volt, ami min 5 évig használatban marad. :)

    hackeeeee:
    Nálam is előjön a cicergés Prime95 alatt, de nem minden esetben. Csak a Prime95 képes izzasztani! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák