Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabenz88

    csendes tag

    Sziasztok,

    Van egy problémás eladóm ali-n (bár itt inkább én vagyok a problémás vásárló :DDD )
    3 különböző dolgot szeretnék rendelni egy eladótól (a 3 termék további különböző darabszámokra bontható), viszont a 3 termékekre 3 különböző szállítási díjat ír (mindre Aliexpress Standard Shipping lett kiválasztva) és a rendelés leadásakor ez a 3 szállítási díj összeadásra kerül (US $13.57 az $5.95 értékű kosárra :C ):

    A rendelést ugyan leadtam, de nem fizettem ki, hogy lássa az eladó is. Megírtam neki, hogy esetleg nem tudná-e egy csomagban küldeni a motyót egy szállítási díj ellenében, mert ezekkel az árakkal csak akkor értenék egyet, ha 3 különböző csomagot adna fel (de ez nem lenne logikus).

    Az eladó válasza:
    Hi, Thanks for your support and concern on our store. We feel very regret to tell you that we are unable to tell you the exact shipping fee. Because there are different shipping methods for you to choose, including standard shipping methods and express shipping methods. The shipping fee will depend on the shipping method you will choose. If you would like to know the details about the shipping fee, please add the unit to the cart so that you can get final price which you need to pay. Sorry for any inconvenience caused. If you have any questions, please feel free to contact us.

    Szerintem ő is nagyon jól látja a rendelésemből, hogy miből mennyit és milyen szállítási móddal kértem. :W Megkértem, hogy ugyan írjon már be valami reális összeget a szállításra, mert ez így jelen pillanatban nonszensz. Itt tartunk most.

    Komolyan ki kellene fizetnem értelmetlenül a motyó árának a dupláját szállításra egy ilyen vacakolás miatt? Más Ali-s storenál automatikusan összevonódik a szállítási költség és lényegében az egy csomag feladásából származó valós díjat kell csak megfizetnem. :F

Új hozzászólás Aktív témák